- 30 Ekim 2013
- 20.229
- 56.876
hahahha cocugada yazık oyle burus burus :):)Ay yok ne emzirmesiymis öylehahahahaha sonra babasina SÜT GARDASIM mi desin cocuk
En cok korkum o varya kizim olursa elin adami uzer diye sonra da diyorum ki ben kimseye ezdirmem onuyok bebekım vermeyelım ya nolucakkı hep bızımle olsunlar ne yanı elın kıları elın adamları uzer falan cok sınır olurum sonrada kotu kaynana olurumm
Emzirmek mi istemisshahahha cocugada yazık oyle burus burus :):)
evet canım emzırmek ıstemısEmzirmek mi istemiss
soonrada kotu kaynana oluruz:):) ezdırmez bızım cocuklarımız kendınıEn cok korkum o varya kizim olursa elin adami uzer diye sonra da diyorum ki ben kimseye ezdirmem onu
Aynemnnn ozguven yukleriz fazlasiylasoonrada kotu kaynana oluruz:):) ezdırmez bızım cocuklarımız kendını
Aboooo kvsi kendi mi soylemis bu mu yakalamiss ne igremcvvevet canım emzırmek ıstemıs
sanırım soylemıs cunku konu sahıbı kızım naptı bılmıyorum dıyor ama cok ıgrendım kızz bız konuda gerıdemı kaldık neeeAboooo kvsi kendi mi soylemis bu mu yakalamiss ne igremcvv
sana demiştim daha neleri var diye .içimi döküp biraz rahatlamak istedim .:))) neyi benim icin yazdin?
Bu arada hastaymis kv uzuldum ne yalan soyliyim sert cikistim biraz ama ne yapayim kadin cok cektiriyor baksana..
Allah sifasini versin insAllah biraz kalbini de yumsatsin su mubarek gunlerde..
eşim normalde dünya tatlısı sakin ağırbaşlı kötü huyu olmayan çalışkan kendi halinde biridir.o kadar çok seviyorum ki evet güç verir banaBen eşinizin tutumunu merak ettim hiç bahsetmemişsiniz,beliki size kol kanat germiş ve desteklemiş,sizde ondan aldığınız güçle bütün bunlara katlanabilmişsiniz.Aksi taktirde ekonomik özgürlüğü olan, doğuma son bir gün kalana kadar çalışan bir bayansınız çekip gitmek en doğrusu olurdu, yoksa çekilmez bir ızdırap,anlattıklarınızı okurken içim şişti resmen,elimde kalırdı o kadın,ayrıca merak ediyorum kendi isteklerinizi yerine getirmek ve kaynanaya dur demek ne kadar zor olabilir,
evet canım .meme meme diye bana atılıyor üzerimi parçalayacak bende verdim diyyordu .bu 5-6 aylıkken oluyor tabi :)Emzirmek mi istemiss
Hı de geç dediğini yapma demiş ama çocuk yapmış. Bir de günümü hesaplamış diyorsun. Sen niye hap kullanmadın?eşim normalde dünya tatlısı sakin ağırbaşlı kötü huyu olmayan çalışkan kendi halinde biridir.o kadar çok seviyorum ki evet güç verir bana
bu konuları biliyor bana annemin huyu ayrıca hasta ne diyeyim sen hı de geç ama bildiğini yap der.yeter ki ona kötü söz söyleyip kalbini kırma dilini tut sadece der .
amin..Bunlar gülerek degil aglanarak hatırlanacak seyler bence.Bu kadar cahilligin dibine vurmus bi kayınvalideyle hayat gercekten gecmez.Allah dayanma gücü versin ne diyim..