inşallah nasip olur cennetValla hasta kadın da hastaligini bilecek. Bu kadar sabirla siz cennete sorgusuz gidersiniz bence:) ben okurken dayanamadim yeter diye bagirasim geldi
Ah kiyamam ya. Tabi burdan konusmasi da kolay allah kimsenin basina vermesin bazen insanin basireti baglaniyor.inşallah nasip olur cennet
diğer kısmı , dışarıdan yorum yaparken farklı oluyor yaşayınca farklı oluyor biliyor musun, yaşatmasın rabbim kimseye,
zor oluyor, hele de yorulunca , yıpranınca, gücün bitince....
ama kendini toparlayınca ayağa kalkınca güç kuvvet daha farklı oluyor
aminnnn şu mübarek gün ..Ah kiyamam ya. Tabi burdan konusmasi da kolay allah kimsenin basina vermesin bazen insanin basireti baglaniyor.
Allah kolaylıklar versin Allah o kadini da islah etsin ne denir ki. dili baglansin da sussun cektirmesin.
Mesela eşimin evlenmeden önce küçük mide kanamaları geçirdiğini biliyorum. Biz evlenince de büyük mide kanaması geçirdi. Eşim çalıştığı tüm parayi evlenmeden önce annesine verirdi.Nasıl laf soktun söylesene merak ettim :)))))
yok güzelim dert koyma içine bu zamanda bazı şeyleri değiştirdim şuan böyle değil..şiştim ya dert koydun içime.....bol sabır diliyorum....
inan çok sevindim senin adına:))yok güzelim dert koyma içine bu zamanda bazı şeyleri değiştirdim şuan böyle değil..
sanırım iyice ağır geldi ki bi yerde patladı ve bazışeyleri değiştirdim...
şuan gayet de iyiyim
Mesela eşimin evlenmeden önce küçük mide kanamaları geçirdiğini biliyorum. Biz evlenince de büyük mide kanaması geçirdi. Eşim çalıştığı tüm parayi evlenmeden önce annesine verirdi.
KV bana ihmal etmeyin paranıza kıyın doktora gidin dedi. Sen paraya kiyamadığın için sağlık ocağına götürüp endoskopi yaptırmadan mide koruyucu almasaydın bu duruma gelmezdi dedim.
Zaten acil de doktor söyledi hastanız mide koruyucu kullandığı için ağrı hissetmemiş ve içeride yara sinsice büyümüş diye. Evlendik ikinci hafta acillik olduk acil ameliyata alındı.
İlk laf sokuşlarımız böyle başladı zaten. Sonra daha itinalı laf sokmayı öğrendi oda. Yani ortamda o laf soksa bile benden başka kimse anlamıyor :)) bende yine aynı şekilde geri transfer ediyorum. Derken buna dayanamayıp iplerini kopartıyor. Eski konuyu hortlattığın için teşekür ü bir borç bilirim :)))
EVET evliyim.eski konularını okudumda hala evli misin eşinle? hala laf sokmaya çalışan bi kv varmı ?
EVET evliyim.
laf sokmaları eskisi gibi değil, değişim geçirdik diyelim.
can çıkar huy çıkmaz fırsatını bulsa yapacak yine ama, artık zeytin eski zeytin değil diyeyim,
kendi çapında çırpınan bir kadın şuan. üstüne gitmiyorum çok ta önemsemiyorum, eşimle yapıyorum yapacağımı, söyleyeceğimi ona söylüyorum,
onu kale almıyorum diyelim, yani tam olarak eşimin istediği hayal ettiği gibi görünüyor.
ama söylemem gerekeni söylüyor ve kenara çekiliyorum gerisi onlara kalmış. üzerinde durmuyorum...
Evliyim canım. KV kendini bloke etti en sonkonularda yazmıştım nedenini. O günden beri bizde iyiyiz çok şüküreski konularını okudumda hala evli misin eşinle? hala laf sokmaya çalışan bi kv varmı ?
kaynanaların var öyle ogullarıın eski kız arkadaslarını gelinlerine anlatma sevdası bendede vardı hatta bana diyo bende cocuk 21 yasındayım tabi simdi olsa ne bicim kadınsın sen derim"eşimin eski sevgilisini nasıl sevdiğini nasıl iyi güzel mükemmel bir kız olduğu "
Ayrica ne bu erkek evladi sevdasi. Hayirli saglikli olsun a a