ah kaynanacığım vah kaynanacığım ömürsün vallahi,ölümüm olacaksın billahi :))

Valla hasta kadın da hastaligini bilecek. Bu kadar sabirla siz cennete sorgusuz gidersiniz bence:) ben okurken dayanamadim yeter diye bagirasim geldi
inşallah nasip olur cennet
diğer kısmı , dışarıdan yorum yaparken farklı oluyor yaşayınca farklı oluyor biliyor musun, yaşatmasın rabbim kimseye,
zor oluyor, hele de yorulunca , yıpranınca, gücün bitince....
ama kendini toparlayınca ayağa kalkınca güç kuvvet daha farklı oluyor

Ah kiyamam ya. Tabi burdan konusmasi da kolay allah kimsenin basina vermesin bazen insanin basireti baglaniyor.
Allah kolaylıklar versin Allah o kadini da islah etsin ne denir ki. dili baglansin da sussun cektirmesin.

Ah kiyamam ya. Tabi burdan konusmasi da kolay allah kimsenin basina vermesin bazen insanin basireti baglaniyor.
Allah kolaylıklar versin Allah o kadini da islah etsin ne denir ki. dili baglansin da sussun cektirmesin.
aminnnn şu mübarek gün ..

Nasıl laf soktun söylesene merak ettim :)))))
Mesela eşimin evlenmeden önce küçük mide kanamaları geçirdiğini biliyorum. Biz evlenince de büyük mide kanaması geçirdi. Eşim çalıştığı tüm parayi evlenmeden önce annesine verirdi.

KV bana ihmal etmeyin paranıza kıyın doktora gidin dedi. Sen paraya kiyamadığın için sağlık ocağına götürüp endoskopi yaptırmadan mide koruyucu almasaydın bu duruma gelmezdi dedim.

Zaten acil de doktor söyledi hastanız mide koruyucu kullandığı için ağrı hissetmemiş ve içeride yara sinsice büyümüş diye. Evlendik ikinci hafta acillik olduk acil ameliyata alındı.

İlk laf sokuşlarımız böyle başladı zaten. Sonra daha itinalı laf sokmayı öğrendi oda. Yani ortamda o laf soksa bile benden başka kimse anlamıyor :)) bende yine aynı şekilde geri transfer ediyorum. Derken buna dayanamayıp iplerini kopartıyor. Eski konuyu hortlattığın için teşekür ü bir borç bilirim :)))

eski konularını okudumda hala evli misin eşinle? hala laf sokmaya çalışan bi kv varmı ?

eski konularını okudumda hala evli misin eşinle? hala laf sokmaya çalışan bi kv varmı ?
EVET evliyim.
laf sokmaları eskisi gibi değil, değişim geçirdik diyelim.
can çıkar huy çıkmaz fırsatını bulsa yapacak yine ama, artık zeytin eski zeytin değil diyeyim,
kendi çapında çırpınan bir kadın şuan. üstüne gitmiyorum çok ta önemsemiyorum, eşimle yapıyorum yapacağımı, söyleyeceğimi ona söylüyorum,
onu kale almıyorum diyelim, yani tam olarak eşimin istediği hayal ettiği gibi görünüyor.
ama söylemem gerekeni söylüyor ve kenara çekiliyorum gerisi onlara kalmış. üzerinde durmuyorum...

Yok kiz sana sormadim C ciko ya sordum:))

Bir yerden sonra dayanamadim ruhum çöküntü yaşadı resmen yarım bıraktım okumayı pencereden aşağı atın

bu ne la kaynana değil cehennem zebanisi kaynanamla akrabalık var mı acaba

Sinir krizleri geçiricem nerdeyse evlerden ırak :) Allah yardımcınız olsun

"eşimin eski sevgilisini nasıl sevdiğini nasıl iyi güzel mükemmel bir kız olduğu "

Ayrica ne bu erkek evladi sevdasi. Hayirli saglikli olsun a a
kaynanaların var öyle ogullarıın eski kız arkadaslarını gelinlerine anlatma sevdası bendede vardı hatta bana diyo bende cocuk 21 yasındayım tabi simdi olsa ne bicim kadınsın sen derim

esim kız arkadasını eve getirmis kaynanamda yanlız bırakmıs bana diyo keske kızı yapsaydı ucuzdan kapatırdık isi

ne kadar ii mall oldugunu burdan anlayın diyen kiside namazından niyazından hacı sahibesi....

Genellikle sorunlara çözüm odaklı yaklaşıp, galeyana geçirmeyecek ılımlı cevaplar yazmaya çalışan biriyim ama ben senin yerinde olsam bana hayatı zehir eden kaynananın kredisini ödeyeceğim diye bebeğimden ayrı kalıp, bir de üstüne bakıcı stresi yaşayacağıma, bebeğim en azından iki yaşına gelene kadar işe ara verir, onun mis kokusunu doya doya çekerdim içime.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…