Ah Kayinvalideciğim..

çok makul yaklaşmışsınız,süper,sevıyorum makul insanları
bak bızımde gelinimiz tekrar hamile bizde üzüldük,annemde sana yazık kızım gibi konuştu,ama dınleyen yok,orda artnıyet yok,anlaşılan yapı itiabryile başkalarının yanında değişen tiplerden,trübünlere oynuyor hanım teyze :),senın yapacağın tek şey hiçbirşeyini bildirme,reglinin geckiktiğini bilmeside ayrı bır konu
bakın size bir olay anlatayım,bilirsiniz zaten,alakasız ama bu regli ile ilgili,kimseye bişeyımızı paylaşmayalım
hanı kadın komşuya regli olduğunu sölemşte,oda kocasına sölemiş,oda kahvede regli olan kadının kocasına eve gidip ne yapcan,karında hasta demişte,adam akrısını öldürmüş ya,bendede var herşeyi söleme huyu,değişmeye çalışıyorum,şunu düşün kızlarının hiçbirşeyini bilmıyorsun,sende bildirme

DAHA NE ISTIYON YA yıne ılgılenıyor kadın senınle oğlunu değil senın tarafını tutuyor. bızım kı hiç öyle değildir varsa yoksa oğlu sözde benim tarfımdadır. bazılarının tarzları bu sekılde ne ypacan?

[
Normalde yalnuzken inanilmaz iyiyiz ama yanimizda biri olsun kadin degisiyor yaa. Surekli emir veren

.- gelin yemek mi yermis
-gelin hizmet eder

diyen bi kaynanaya donusuyor

Çevresine bu şekilde yansıtmaya çalışıyor gibi geldi.Kasıtlı yapıyor.Erkekler de evde kılıbık olsa bile dışarıda , kadına hakim bir erkek havası yaratmaya çalışır. Kayınvalide de öyle yapıyor.Kendini ilgili,sizleri düşünen ve lafı geçen otoriter biri olarak göstermeye çalışıyor.Size karşı iyi niyetliyse , rahatsız olduğunuz kısmı güzelce belirtin.Özelimi dışarıda anlatma bu bize zarar verir deyin.Değişirse ne ala !

seni kızı gibi görüyor aşırı samimiyetli davranıyor. sen de herşeyini söyleme adetini fln niye söylüyosun

Sen her özeline kayınvalideni dahil edersen,o da sürekli sorar yanında kim var kim yok farketmez.Bir de adet gecikmesyle ilgili söylenen laf nasıl bir laftır öyle.Siz çok yüzgöz olmuşsunuz birbirinizle.

Ayni dertten muzdaribiz arkadasim.
gelin acikmaz
gelin susamaz
gelin konusmaz
gelin oturmaz vs vs...
hay ben senin diyerek konuya giresim geliyo bazen:)

Baskalarina hva atnak icin yapiyordur bidaha boyle oldugunda kapi caliyor de yada yemek yaniyor de kapa teli cok sinir bozucu

ya sizde ne niye vermiyosunuz alfını herkesin içinde bi bozun bakalım niye tepenize çıakrıyosunuz terbiyesiz kadın gelin yemekmi yermiş nedir ya nasıl kabul edebiliyorsunuz bu sözleri

Arkadaslar yorumlarınız okudum çok teşekkür ederim ama tek tek alıntı yapamıyorum.
Biz aynı binada oturuyoruz. Öyle bi tepki vereceğini bilseydim zaten test alacağımı söylemezdim ne bileyim. Yalan söylemek istemedim.
Yüz göz olmuşsun diyorsunuz ama bende son derece rahatsızım bu durumdan.. ama çok iyiliğini görüyorum kalbini kırmak istemem. Yaşlılığına veriyorum alttan alıyorum ama içten içe sinir oluyorum.

Size destek olması bi yana, hayat planlamanıza karışacak; Hatta üslubunda hadsiz bir tavır sergiliyorsa anne sıfatından kaynana sıfatına terfi etmesi lazım.. Kendi çocukları gibi sizi sevmesini bekleyemeyiz elbette .. Siz bu konuda güzel bir uslupla uyarın. X kişi bile olsa benimle senın aranda kalsın, ben başka biri yanında olunca paylasmak istemiyorum deyin bitsin..

Evin içinde olan evin içinde kalır . Aman annenlere söyleme tartisirsiniz parasız kalırsınız kimse bilmesin der hep.
Aynı kural kendilerinde islemiyor maalesef.

Ben zaten bi kere ağzımın payını aldım. Oldu ki hamileyim soylemiycem hiçbirine.

Size ders vermeye kalktığına ama kendi yaygara kopardığına göre; Sanırım rezil olmaktan korkuyor. Siz annenizle paylaşımıza böyle bir talebi varsa kayınvalıdenızle de birşey paylaşmayın zaten.. Sorarsa söylersiniz '' evin içinde olan evde kalır'' :):):) Maddi ve manevi beklentilerinizi kesin. Sadece saygı duydugunuz büyüğünüz olarak kenarda köşede kalsın.Bunu hak ediyor!

Ne demek oranı yirtarim bilmemne çocuk yapmak esinle senin inisyatifinde olan bisey çok terbiyesizleşmiş kv artik sende mesafenin koy başkalarının yaninda sizi yerecek şekilde rahatça konusuyor bence KV iyi niyetini sorgulamalisin

Konunun sonunu böyle okudum 13 yıllık evliyim kayınvalidemle hiç böyle bir diyalogumuz olmadı. Fazla yüz göz olmamak, özelinizi anlatmamanız gerek diye düşünüyorum. Ayrıca size evde olan evde kalır diyorsa sizde kırmadan anne bana söylüyorsun iyi güzel doğru da söylüyorsun ama sende dikkat etsen başkalarının yanında para durumlarını filan konuşmasan diye ikaz edebilirsiniz.

Benim zaten maddi beklentim yok ben kendi yagımda kavruluyorum ama eşim öyle değil. Bayagi aylık gelirleri var kayinvalidemlerin ona güveniyor eşim ki o güveni de veriyor kv ler. Para gonderiyorlar sürekli. Allah biliyor ya ben birgün bile param yok deyip hiç birsey istemedim kimseden. Onlarda bunu bildiği için torunuma harçlık olsun diye veriyorlar kızımın eline. Görümcem aracılığıyla.

Bence sen herseyin anlatıyorsun oda senden cesaret alıp müdahale ediyor kv nerden biliyor adet tarihinin geçtiğin

zamanını bekleyin o misafirlerin içinde açın konuyu ay anne senin oğlun kapasitesiz ayol karısına bakamıyor benim geçimimi bile sen sağlıyorsun sen gönderiyorsun sanki senin nikahlı karınım bana sen bakıyorsun ay oğlun bi işe yaramıyor valla de yeter :) elbet eşine durumu anlat ama kırmadan .

Bence sen herseyin anlatıyorsun oda senden cesaret alıp müdahale ediyor kv nerden biliyor adet tarihinin geçtiğin

Ben herseyimi anlatmıyorum. illa birine anlatsam o kişi annem olurdu zaten. Kv ne kadar da iyi olsa oğlunu haklı görür illa ki.

O gün hava yağmurluydu kizimi yukarı bıraktım test almaya gidiyorum dedim. Böyle oldu yani. Yoksa gidip aaa biliyon mu anne 5 gün geciktim demedim :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…