Diğerlerini geçtim de bu ne böyle yaaO çocuğu oraya geri sorarım senin bilmem nereni yırtarım ne çocuğu. Önce kızın büyüsün. Ona göre bu bi espriydi ama bence hiç komik değildi .
-jelibon- .!.:Diğerlerini geçtim de bu ne böyle yaa
diğerlerine gelince de etrafa ben bakıyorum onlara, onlarla ben ilgileniyorum havası başka bişey değil
Eltisi yanındaysa bilerek sormuş işte. Güya sözü geçen bir kv olarak gösterecek kendini. Aman kv işte, kendi kızları prenses
son cümlelere kadar her şey normal gibiydi ama sonuna ne desem bilemedim. Nasıl kabullendiniz bu üslubu. Şu cümlenin altındaki iyi niyeti görebiliyorsanız gerçekten tebrik ederim sizi.
pardon da kayınvalide sizin adetinizin biraz geciktiğini neden biliyor ki?
Bence canını sıkma sizin aranızdaki muhabbet bu şekilde oturmuş artık.
Amacını aşmış biraz o kadar
ama kötü niyeti olmadığını bilince çok sorun olmuyor.
O kadar kusur oluversin de içine soğukluk sokma.
Mutlaka anne kız arasında bile problem oluyor buna şükür bence.
O sözün ağır geldiğini ima etmişsin o da açıklamış şaka diye.bu inceden bir gonderme olmuş zaten dikkat eder olur biter muhabbetiniz daim olsun.
İlimli olmak gerek derim
kayınvalıdecıgın millete şunu göstermek ıcın yırtıyor kendını '' bakın ben ogluma her turlu destek oluyorum. hatta onları gecındıren benım, ben olmasam bişi yapamazlar, kıymetımı bılsınler''
eger kendı kızlarına gelınce böyle davransaydı mılletın ıcınde
işte o zaman kayınvalıden de art nıyet aramazdım
bişilerin çabası fazla
uyarabılıyorsan uyar
başkalarının yanında oğlunu rezıl etmesın ayıp!
kv sorsa bi dert sormasa bi dert... adi cikmis 9 a inmez 8 e....ama velakin saka dahi olsa cirkin ithamlarda bulunulmasi hic hos degil
Bu kaynanaların gelin hamile kalınca verdiği tepkiler neden böyle hadsizce anlamadım!! Şakası bile hoş değil size söylenen şeyin ayıp ya..Benim kv de de kızına dedi telde "benim oğlum şeyine (cinsel organını kastediyor)sahip çıkamıyor karıyı hamile bırakmış! Uçkuruna az sahip çıksan ya bi bebeyle kafayı yemiş zaten! İkinci bebe neyine onun!!ah akılsız oğlum salak!" Demişti hemde nasıl bir kinle?
Bana yakalandı tabi buz kesti ozur de diledi ama unuttum mu? ASLA