• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Ah bu siyah kaşlarımm..( RESİMLİ)

1235

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ekim 2011
34
0
36
Ankara
Meraba ben esmer tenli bir insanım :D saçlarım koyu kestane. kaşlarım simsiyahh.. Resimde görüldüğü gibi aslında çok severdim kaşlarımı taa ki saçımı boyatmak isteyene kadar. Sadece rengini açmak istiyorum. Ama ben saç ve kaş uyumunu çok dikkat eden biriyim. Bu yüzden bu renk çok sırıtırmı görüşlerini almak isterim ?

$521349_346487908752235_273680807_n.jpg

Bu benim. Resmi gizlicektim fakat yapamadm.:(

$New-Trend-Hair-by-Kwon-Yuri-2011.jpg $Natural-Trend-Hair-by-Kwon-Yuri-2011.jpg

Buda istediğim saç rengi. Bu renk saçın aynısını hangi boyada bulabilirim ve bana yakışırmı ? :) :23:

Son düzenleme:
Ama daha açık olmasını o kadar çok istiyorumki :/ boyatmamalıyım öyle mi dersin ? :ssz:

Bence boyatmamalısın.Saç rengin çok koyu bu rengi açarken hem yıpratırsın hemde şuanki saç rengin yüzüne yakışıyor.Boya saçı mahfediyor ben doğal saç rengini kullanmanı tavsiye ederim.Ben kaç sene boyadım ama artık boyamıyorum.

Bence boyatmamalısın.Saç rengin çok koyu bu rengi açarken hem yıpratırsın hemde şuanki saç rengin yüzüne yakışıyor.Boya saçı mahfediyor ben doğal saç rengini kullanmanı tavsiye ederim.Ben kaç sene boyadım ama artık boyamıyorum.

Aslında bu kadar koyu değil. Shoptan felan. Pf neyse :(
Teşekkürler tavsiyeniz için:)

Siyah kaş bana göre istediğin renkte bile göze batar eğer koyu kahve olsaydı kaşların o kadar dikkat çekmezdi belki ama siyah olunca malesef...Kaşlarını inceltmeyi deneyebilirsin. Benimde saçlarım seninle aynı renk gibi ve diplerin gelmeye başladığında rahatsız olacaksın ve sık sık boyatmak zorunda kalacaksın. Saçların yıpranacak iyi düşün derim. Ben bile bazen keşke hiç boyatmasaydım ve saçlarım eskisi kadar sağlıklı,gür kalsaydı diyorum.

ayyy benimde öyle simsiyah kaşlarım geçen açtırdım saçlarım hatta bayaaa açtırdım kaş rengimide kırdırdım biraz kuaförde...
yani saç rengini değiştirip daha açık bi renk istiyorsan kaşlarınında rengini kırdırabilirsin...
ben çok memnun kaldım valla tavsiyem böyle...

Back