• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık Ah bu merak

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Blackcat95

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2017
903
548
53
29
Kızlar 3 tane test yaptım hepsi silik çizgi çıktı adetime 5 gün kala hcg baktırdım 0.1di şimdi 2günüm var reglime sizce hamile olabilirmiyim? Lütfen deneyimlerinizi paylaşın

Kızlar 3 tane test yaptım hepsi silik çizgi çıktı adetime 5 gün kala hcg baktırdım 0.1di şimdi 2günüm var reglime sizce hamile olabilirmiyim? Lütfen deneyimlerinizi paylaşın
Canım yeniden kan testi neden yaptirmiyorsun? Testini gördüm diğer topikte silik çizgi belli oluyo, eğer hemen çıktı ise yeni yerleşme oluyo olabilir

Bence gereksiz yere gecikmeden kan testi yaptırmayın. Hem çıkma ihtimali azken yapip moralinizi bozarsiniz, ya da gereksiz yere kan verip canınızı acitirsiniz boşuna. Bırakın bir iki gün rahat olun. Bayramin tadını çıkarın. Inşallah olur

Back