???? arkadaşlar bı yardımcı olurmusunuz sizce tek yapabılırmıyım
*bacaklarına banyodayken çok bastırmadan topuk taşı sürebilirsin.. duştan sonrada bepanten sürmeni tavsiye ederim.. o pütürlü görüntü zamanla geçiyo ve batık oluşumunu engelliyo..
*koltuk altın da ağdayla alındıkça açılacaktır rengi ama yinede limonu da deneyebilirsin..
*kollarını kuaförde aldırabilirsin yada sarartıcı kullanabilirsin..
*bikini bölgenide hep jiletle alıyormuşsun , kendin yapabilecekmisin ağdayı bilemedim.. :44:
*ağda seçiminde de Grimsi_ 'nin dediği ağdayı kullanabilirsin.. denemiş ve memnun kalmış , tavsiye üzerine kullanmak daha iyi her zaman...
???? arkadaşlar bı yardımcı olurmusunuz sizce tek yapabılırmıyım
bence yapabilirsin neden olmasınbacaklar için kartuşlu ağdalar var çok rahat ben şuan kartuşu ısıtmak için makina fiyatları araştırıyorum... bide bikini bölgesi içinde sir ağdayı ısıtmak için onunda ayrıca MAKİNası var.. fiyat ve marka arastırmaktayım...
gülbaharmı gülistan mı neyse onun makinası ve kartuşları daha kaliteliymiş diğrlerine göre..
bikini bölgesine yıllardır jileti vurdum vurdum sonucunu sizde tahmin ediyosunuzdur baba sakalı gibi dimi?????? neyse öhm. şuan eldivenle alıyorum. makatı alamıyorum ama tüy dökücü kullancam inş. eldiven acıtmıyor bu arada ilginç
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?