• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ah bu kıllar..yardım eder misiniz lütfeeen

sngl55

Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2013
11
0
6
Samsun
arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.teker teker tüm konuları okudum ama genelde hep farklı şeyler kafam daha çok karıştı.ağdalarla ilgili hiç bir bilgim yok.yardımınıza ihtiyacım var.koltuk altımı ve bacaklarımı epilasyonla aldım.tavuk yolunmuş gibi oldu.kollarımdada cok kıl var.hatta nişanlımdan daha fazla.:S fakat bikini bölgesini yıllardır jiletle alıyorum.nişanlandım 3,5 ay sonra düğünüm olcak.jiletle aldıgım ıcın kalıt sert ve cok cırkın göruntu cıkıyor.ozel bölgemide baya bi kararttı..koaförede gitmek istemıyorum (yapı meselesi).tüm bölgeye ayrı ağdamı gerekıyor.düğünüme az kaldı sizden ricam bikini bölgesini NEYLE VE NASIL almalıyım.daha sonra bu karartıların gitmesi için ne kullanmalıyım.lütfen yardımcı olun.lütfeeennn :S

pembe pudralı konserve sir ağda ile almanı tavsiye ediyorum.
acıtmıyor, diğerleri gibi çok.
Aldıktan sonra karartı olursa, ertesi gün limon sür, kararıklığı alıyor.

Son düzenleme:
$sir aðda.jpg

sağ baştaki pembe olanı, her bölgen için kullanabilirsin.

*bacaklarına banyodayken çok bastırmadan topuk taşı sürebilirsin.. duştan sonrada bepanten sürmeni tavsiye ederim.. o pütürlü görüntü zamanla geçiyo ve batık oluşumunu engelliyo..
*koltuk altın da ağdayla alındıkça açılacaktır rengi ama yinede limonu da deneyebilirsin..
*kollarını kuaförde aldırabilirsin yada sarartıcı kullanabilirsin..
*bikini bölgenide hep jiletle alıyormuşsun , kendin yapabilecekmisin ağdayı bilemedim.. :44:
*ağda seçiminde de Grimsi_ 'nin dediği ağdayı kullanabilirsin.. denemiş ve memnun kalmış , tavsiye üzerine kullanmak daha iyi her zaman... :42:

bende artık evde almaya karar verdım kuaföre gitmekten bıktım! son zamanlarda iice bi almamaya basladı zaten eve gelıyorum bidaha kendım üstünden gecıyorum..verdiğim paraya yazıkk!! :23::23:

arkadaşlarım; ailem nısanlım koaforde agda yapmamı istemıyorlar.sizce evde tek başıma yapabılırmıyım?

???? arkadaşlar bı yardımcı olurmusunuz sizce tek yapabılırmıyım

bence yapabilirsin neden olmasın :34: bacaklar için kartuşlu ağdalar var çok rahat ben şuan kartuşu ısıtmak için makina fiyatları araştırıyorum... bide bikini bölgesi içinde sir ağdayı ısıtmak için onunda ayrıca MAKİNası var.. fiyat ve marka arastırmaktayım...

gülbaharmı gülistan mı neyse onun makinası ve kartuşları daha kaliteliymiş diğrlerine göre..

*bacaklarına banyodayken çok bastırmadan topuk taşı sürebilirsin.. duştan sonrada bepanten sürmeni tavsiye ederim.. o pütürlü görüntü zamanla geçiyo ve batık oluşumunu engelliyo..
*koltuk altın da ağdayla alındıkça açılacaktır rengi ama yinede limonu da deneyebilirsin..
*kollarını kuaförde aldırabilirsin yada sarartıcı kullanabilirsin..
*bikini bölgenide hep jiletle alıyormuşsun , kendin yapabilecekmisin ağdayı bilemedim.. :44:
*ağda seçiminde de Grimsi_ 'nin dediği ağdayı kullanabilirsin.. denemiş ve memnun kalmış , tavsiye üzerine kullanmak daha iyi her zaman... :42:

canım o sarartıcı işe yarıyor mu? duyduğm kadarıyla daha çok mu çogaltıyomuşş gölgeyi benimde gögsümün bulundugu yerde 2-3 tane tek tük var siyah çıkıyor bide beyaz tende nasıl durduğunu anlatmama gerek yok sanırım .s çok rahatsız oluyorum bi bilgin var m o konuda?

bence yapabilirsin neden olmasın :34: bacaklar için kartuşlu ağdalar var çok rahat ben şuan kartuşu ısıtmak için makina fiyatları araştırıyorum... bide bikini bölgesi içinde sir ağdayı ısıtmak için onunda ayrıca MAKİNası var.. fiyat ve marka arastırmaktayım...

gülbaharmı gülistan mı neyse onun makinası ve kartuşları daha kaliteliymiş diğrlerine göre..

ben sipariş verdim 4-5 güne gelir sanırım.. :21: bahar güneşi setini indirim vardı hem sir konserve hemde sir kartuş mak ve malz..bezi..spatulası vs 95.000tlye..

ayrı ayrı alsam daha pahalıya denk gelcekti... bakalım kaç gunde elimde olucak görcezzz... insallah erken gelir..

bikini bölgesine yıllardır jileti vurdum vurdum sonucunu sizde tahmin ediyosunuzdur baba sakalı gibi dimi?????? neyse öhm. şuan eldivenle alıyorum. makatı alamıyorum ama tüy dökücü kullancam inş. eldiven acıtmıyor bu arada ilginç

bikini bölgesine yıllardır jileti vurdum vurdum sonucunu sizde tahmin ediyosunuzdur baba sakalı gibi dimi?????? neyse öhm. şuan eldivenle alıyorum. makatı alamıyorum ama tüy dökücü kullancam inş. eldiven acıtmıyor bu arada ilginç

En iyisi laser epilasyon, yada maddi durumun yoksa fazla ilk once emla krem sur o bolgene ugustursun sonra sir agda yapabilirsin. Ve karincayagi surersin oldu bitti. Birde sir agda koltuk altina yapma ilerde sarkma oluyor onla da epilasyon ve en iyi gercekten laser epilasyon.

Back