- 25 Ağustos 2018
- 840
- 213
- 33
- Konu Sahibi Manolyanur
-
ben evlendikten sonra agrim basladi ve cok siddetli.hayatimda ilkdefa yumurtlama ağrısı çektim bekarken yoktur.adet ağrısı hic kalir yaninda.evlimiisn cocuk varmi kacyildir çekiyorsun.ben sorun varmi diye gittim doktora bir sorun goremedi.Kızlar merhaba. Birkaç yıldır yumurtlama dönemlerim her ay feci ağrılarla geçiyor. Adet dönemlerim de öyle. Sormak istediğim yumurtlama dönemimde hep sol yumurtalığım ağrıyor. Şimdi de adet olmadan önce ağrım sol yumurtalıktan başlıyor. Hani bu yumurtlama dönemi ağrılarım olmadığı zaman adetim rahimden ağrıyla başlardı. Şimdi ise sol yumurtalıktan ve rahim bölgemden. Neden böyledir acaba veya böylesi bir durum yaşayanınız var mı?
Sağ ol canım. Canım bu enfeksiyon dediğin idrar yolu enfeksiyonu mu? Nasıl bir enfeksiyondan bahsediyorsun? Başka belirtileri nelerdir?Akintinasa bi dikkat et koku varmi diye oyleyse hemen git görün
Hayir idrar yolu deil vajinal malesef tek belirtim losyon gibi krem gibi beyaz akinti ve igrenc kokuydu ve kasik agrisi geberiyodum. Agridan helede yumurtlamada.. Akintini ve kokusunu kontrom et ve hemen doktora gorum ben hamile kalmaya calisiyorum suan ve 3 aydir olmadi enfeksiyon engelmis malesef ondan büyük ihtimalSağ ol canım. Canım bu enfeksiyon dediğin idrar yolu enfeksiyonu mu? Nasıl bir enfeksiyondan bahsediyorsun? Başka belirtileri nelerdir?
ben gittim kadin doğuma enfeksyin yok benim agrım siddetli yineBence bi doktora gorun ben 2 ay oyle agri cektim 2 ay doktora gittim ilk gittiğim de bisi yok temiz dendi diger yine ayni gittim testler felan filan temiz enfeksiyon olabilir dediler neyse eve geldim 1 ay sonra eve mektup geldi hastanede antibiotik yazmislar enfeksiyon icin kullandim onu gecti suan yumurtlamadayim mesela agrim cok hafif artık dayanilmicak gibi agrilarim yok benim adetten baslar bi sonraki adete kadarr devam ederdi
bende enfeksiyon düşündüm ama yok bneim.agrim yinedevar adete kadar devamnHayir idrar yolu deil vajinal malesef tek belirtim losyon gibi krem gibi beyaz akinti ve igrenc kokuydu ve kasik agrisi geberiyodum. Agridan helede yumurtlamada.. Akintini ve kokusunu kontrom et ve hemen doktora gorum ben hamile kalmaya calisiyorum suan ve 3 aydir olmadi enfeksiyon engelmis malesef ondan büyük ihtimal
Canım bekarım vajinal enfeksiyon bekarlarda olur mu acaba? Bir ara felaket kokulu akıntım vardı. Yanma da oluyordu. Akıntım sarı az yeşile bakan renkte. İdrar yolu enfeksiyonu varmış. Antibiyotik verdi doktor. Koku ve yanma işi geçti. Antibiyotiği kullandığım ay yumurtlama döneminde hiç ağrı yaşamadım. Fakat sonrasında başladı tekrar. Her ay ölüp ölüp diriliyorum günlerce.Hayir idrar yolu deil vajinal malesef tek belirtim losyon gibi krem gibi beyaz akinti ve igrenc kokuydu ve kasik agrisi geberiyodum. Agridan helede yumurtlamada.. Akintini ve kokusunu kontrom et ve hemen doktora gorum ben hamile kalmaya calisiyorum suan ve 3 aydir olmadi enfeksiyon engelmis malesef ondan büyük ihtimal
Evlilikle alakasi yok canim enfeksiyonum zaten sen doktora git tekrarladi yine sanirim enfeksiyonun.. Bende antibiotikden sonra yani bu ay bak çok şükür agrim fekan kalmadiCanım bekarım vajinal enfeksiyon bekarlarda olur mu acaba? Bir ara felaket kokulu akıntım vardı. Yanma da oluyordu. Akıntım sarı az yeşile bakan renkte. İdrar yolu enfeksiyonu varmış. Antibiyotik verdi doktor. Koku ve yanma işi geçti. Antibiyotiği kullandığım ay yumurtlama döneminde hiç ağrı yaşamadım. Fakat sonrasında başladı tekrar. Her ay ölüp ölüp diriliyorum günlerce.
Enfeksiyon yoksa bilemedim canim banada ilk gittigimde bisi yok dediler ikincide daha net kontrolden sonra ortaya cikti enfeksiyonben gittim kadin doğuma enfeksyin yok benim agrım siddetli yine
Tamam sağ ol canımEnfeksiyon yoksa bilemedim canim banada ilk gittigimde bisi yok dediler ikincide daha net kontrolden sonra ortaya cikti enfeksiyon
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?