Ah Atam Ah!!!

Aysecik

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2006
1.128
4
116
Fransa
Bu Görsel Silinmiş veya Bulunamadı!

AH ATAM AH!!!

Seni gördüm dün gece,
gözlerin her zamankinden,
Daha durgun,
Daha düşünceli.
Bir hedefe kilitlenmişti sanki.

Atam,
Neden donuk bakıyorsun bize?
Yoksa tanıyamadın mı ulusunu?
Bu cennet vatanının,
Her karış toprağını.

Çanakkale'de,
Afyon'da,Sakarya'da,
Urfa'da, Antep'de,
Yurdun her köşesinde,
Şehit olduk,vatan uğruna.

Biliyor musun?
Şimdi bu limanlar,
Bu kıyılar,
En güzel yerlerimiz,
bize yabancı.
Şehitlerimizin kanıyla alınan,
Bu topraklar üzerinde,
Biz yabancıyız.
Sanki örülmüş bir duvar,
Ve biz ulaşamıyoruz,
Ulaşmak istediğimiz yere.

Samsun'dan başlayan destanın,
Mimarıydın Kurtuluş'un.
Yok olurken ulus,
Yeniden doğdu,
Senin dahiliğinle.
Ve biz hala,
Anlayamayanlara,
Anlatamadık,öğretemedik,
Değerini.

Yokluklarda,
Onuruyla,şerefiyle,
Dimdik meydan okuyan ulusunla,
Var ettin bu cumhuriyeti.

Bugün eserlerine,
Meydan okuyan,
Kurşun sıkanlar türedi.

Bunca yıl geçti,
Seni özlüyor,
Seni arıyor,
Bu millet.

Cengiz ÇETİK

Cengiz Çetik

ayşeciğim ne mutlu ki her geçen gün çığ gibi büyüyen sevgisi ile yeni nesillere tanıtıyoruz,sevdiriyoruz..paylaşımın için teşekkürler canım...çok güzel..

Arkadaslar begenmenize sevindim Ataturk'umuzu yeni nesiller taniyacak ve tanitacak Bayragi tasiyacak evlatlar yetistirecekler, Ataturk'le ilgili hersey zaten harika ne yazsak ne soylesek az kaliyor, yorumlariniz icin tesekkur ederim sevgilerimle

Link Silinmiştir.

Artık sorumluluk alma zamanıdır, çalışma zamanıdır, Atatürk devrimleri ışığında aydınlığa yürüme zamanıdır.:sm_cool::sm_cool:

Hatis66, Denizden, Lereenim begenmenize sevindim ATA'mizi unutmamiza imkan mi var bizler onun sayesinde bu gunleri yasiyoruz, heran minnettarim yprumlariniz ve paylasiminiz icin tesekkurler

Nixe begenmene sevindim canim, ATA'miz icin harcana her emek her sey gonulden yapiliyor paylasilip okunmasi beyinlere kazilmasi insana huzur veriyor sevgilerimle

Sevgi8, Barcman begenmeniz beni mutlu etti, Ata'miz icin ne yazsak ne yapsak az sevgiler

Aysegul begenmene sevindim canim, hepimiz Ata'mizla ilgili butun guzellikleri zevkle paylasiyoruz sevglerimle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…