Ah ah size böyle evlenme teklifi yapıldı mı....

üstünde gökyüzü altında toprak olmak istiyorum :1shok::1shok: ne bu altlı üstü adam resmen gel sevüşek demiş -tatlicadiarzu-
Koskoca işadamısın sen yapa yapa bunu mu yaptın..Çok klasik bi evlenme teklifi pöff :dilcikar:

tamamen katılıyorum dahayaratıcı olabılırdı sacmalamakan baska bısı yapmamıs

şiiri böyleyse normal konuşması nasıldır acaba?

sırf şu şiiri yazdırdığı için kabul etmezdim...
ama süper fikir o ayrı...

buna benzer bir evlenme teklifine bizzat tanık oldum
çok şık bir restauranta baraja kıyısı olan bir mekanda
romantik aşığın biri kocaman yazılarla aşkına evlenme teklif etiğini yazan
bir pankart açmıştı bizde önünden geçiyorduk içimden bu akşam evlenme teklifi var diye geçirdim
yanımdada benden iki yaş küçük erkek kuzenim vardı dedim ki
kuzen şu romantikliğe bak ya bizi bulur mu acaba böyleleri sen sevgiline yaparmıydın böyle bir jest dedim
ve aldığım cevapla bütün erkek dna sını çözdüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evlenme teklif edeceğim kişinden evet cevabını alacağım kesinse bu kadar uğraşa gerek yok
ama varsa hayır ihtimali yapardım tabiki dedi
mirmirmirmirmirmirmirmir

burdan çıkardığımız sonuca göre :delphin:

kendimizi çantada keklik gibi göstermiyoruz ilginin alasını görüyoruz kızlar kaydirigubbakcemile3

erkeklere yüz vermeyeceksin kötükedihüso

sevgililer gününde camdan bakıyordum saf saf. bi baktım birsürü taksi. üzerlerinde beyaz brandalar ve kırmızı harflerle hece hece şöyle yazıyor: be-nim-le ev-le-nir-mi-sin
8 taksi süslü püslü korna çala çala geliyorlar bizim sokağa. bende ayy dedim ne romantik .acaba dedim ama nerdee benim hödük sevilimde öyle ince fikir:delphin:
anlattım sevgilime dedim böyle yapmış adam ne romantik diye. bana dediki : seslenseydin aşkım ''red edilirsen bak gel ben burdayım'' deseydin.
hödük hödüüükkaydirigubbakcemile
:roflol:

o şiiri o adam yazmamış bence. sadece kullanmış . öyle bir şiir mevcut çünkü kaynaklarda . kaç pano kullanmış acaba? bir de şu görüntüdeki kız o kız mı :lepi:
12.jpg

daha anlamlı sözler olsaymış keşke =) altı üstü karıştırmış adam olayın içine:17:

Sonuçta adam bişi düşünmüş elbette hödükçe davranmamış ama bu bilboard olyaı da çok klasik oldu yeni şeyler bulmaları lazım. :37:Biz neyle karşılaşıcaz bilmiyorum tabi olur mu olmaz mı... Uzun yıllardır beraberiz ama evleniceğimiz zaman düzgün bir teklif yapana kadar evet demicem karar aldım.:68:

Sonuçta adam bişi düşünmüş elbette hödükçe davranmamış ama bu bilboard olyaı da çok klasik oldu yeni şeyler bulmaları lazım. :37:Biz neyle karşılaşıcaz bilmiyorum tabi olur mu olmaz mı... Uzun yıllardır beraberiz ama evleniceğimiz zaman düzgün bir teklif yapana kadar evet demicem karar aldım.:68:

valla ben henüzz klasik bi evlenme teklifini bile alamadım :60:

Eşimle severek evlendik ve hala çok seviyorum.Ama bu konuda yaralıyım, kanar durur böyle güzel evlenme tekliflerini gördükçe.
Eşimin bana aşık olduğunu ve benimle evlenmek istediğini hep biliyordum.Birgün "memlekete annemlerin yanına gidelim mi, seni onlarla tanıştırayım" dedi.Bende erkek arkadaşımın ailesi ile tanışmak için memleketine gittim.Neyse uzatmayayım, orda 2 gün kaldık ve gittiğimiz gün annesi bana "seni beğendik, bayramda seni istemeye geliyoruz" dedi.O an beynimde ilişki benim için bitti.Ve ben onu döner dönmez terk ettim.Evet şuan evliyiz ama emin olun onun için hiçte kolay olmadı beni ikna etmek.
Anlayacağınız evlenme teklifini ben kaynanamdan aldım:20::20::20::20::20:

Son düzenleme:
12.jpg

HER GENÇ KIZIN RÜYASI!
Uşaklı işadamı, sevgilisine bu ilanla evlenme teklif etti.
Ali Rıza Durak / AA

ne diyim ki şapka çıkartıyorum....

biri böyle beni rezil edecek şekilde her hangi birşey yapsaydı evlenme, sevgililik, nişan vs teklifi yani özelde kalması gereken şeyleri açığa vurarak romantizmi bozsaydı değil kabul etmek bir daha suratına bile bakmazdım tabi yediği iyi bir azardan sonra.

kız şanslıymış Allah aşklarını daim etsin
birde ağbimin eşine yaptığı teklifi çok beğenirim
new york'da yaşıyorlar, ağbim güneşli bir pazar günü yengemi alıyor ve brooklyn köprüsünden yürüyerek geçelim diyor, köprünün tam ortasında durarak diz çöküp yüzüğü çıkartıyor ve romeo ve juliet'ten romeo'nun juliet'i ilk gördüğü zaman ki söylediği pasajı o dönemin orjinal dilinde bağıra çağıra ezberden söyleyerek evlenme teklif ediyor, gelen geçen bakıyor alkışlıyor yes yes diye tempo tutanlar : ))
ne yalan söyleiyim çok özenmiştim

Back