Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
üstünde gökyüzü altında toprak olmak istiyorum :1shok::1shok: ne bu altlı üstü adam resmen gel sevüşek demiş -tatlicadiarzu-
Koskoca işadamısın sen yapa yapa bunu mu yaptın..Çok klasik bi evlenme teklifi pöff :dilcikar:
buna benzer bir evlenme teklifine bizzat tanık oldum
çok şık bir restauranta baraja kıyısı olan bir mekanda
romantik aşığın biri kocaman yazılarla aşkına evlenme teklif etiğini yazan
bir pankart açmıştı bizde önünden geçiyorduk içimden bu akşam evlenme teklifi var diye geçirdim
yanımdada benden iki yaş küçük erkek kuzenim vardı dedim ki
kuzen şu romantikliğe bak ya bizi bulur mu acaba böyleleri sen sevgiline yaparmıydın böyle bir jest dedim
ve aldığım cevapla bütün erkek dna sını çözdüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evlenme teklif edeceğim kişinden evet cevabını alacağım kesinse bu kadar uğraşa gerek yok
ama varsa hayır ihtimali yapardım tabiki dedi mirmirmirmirmirmirmirmir
burdan çıkardığımız sonuca göre
kendimizi çantada keklik gibi göstermiyoruz ilginin alasını görüyoruz kızlar kaydirigubbakcemile3
:roflol:sevgililer gününde camdan bakıyordum saf saf. bi baktım birsürü taksi. üzerlerinde beyaz brandalar ve kırmızı harflerle hece hece şöyle yazıyor: be-nim-le ev-le-nir-mi-sin
8 taksi süslü püslü korna çala çala geliyorlar bizim sokağa. bende ayy dedim ne romantik .acaba dedim ama nerdee benim hödük sevilimde öyle ince fikir
anlattım sevgilime dedim böyle yapmış adam ne romantik diye. bana dediki : seslenseydin aşkım ''red edilirsen bak gel ben burdayım'' deseydin.
hödük hödüüükkaydirigubbakcemile
Sonuçta adam bişi düşünmüş elbette hödükçe davranmamış ama bu bilboard olyaı da çok klasik oldu yeni şeyler bulmaları lazım.Biz neyle karşılaşıcaz bilmiyorum tabi olur mu olmaz mı... Uzun yıllardır beraberiz ama evleniceğimiz zaman düzgün bir teklif yapana kadar evet demicem karar aldım.
![]()
![]()
HER GENÇ KIZIN RÜYASI!
Uşaklı işadamı, sevgilisine bu ilanla evlenme teklif etti.
Ali Rıza Durak / AA
ne diyim ki şapka çıkartıyorum....
ay edilseydi şimdiye kadar evlenmezmiydim![]()