Ah ah size böyle evlenme teklifi yapıldı mı....

min

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
27 Eylül 2008
671
1
116
İzmir
12.jpg

HER GENÇ KIZIN RÜYASI!
Uşaklı işadamı, sevgilisine bu ilanla evlenme teklif etti.
Ali Rıza Durak / AA

ne diyim ki şapka çıkartıyorum....

:uhm:Kızlar Uşağamı gitsem?:bbo: Ne dersiniz?yerimseniben

siiri hic beyenmedim...........:dilcikar:
erkek milleti degilmi,olmeden ,topraktan,gokyuzunden konusuyolar:roflol:

tabi canııım etmezmi hiç ederdide bizim zamanımızda böyle bilbordmudur nedir işte onlardan yoktu

gercekden güzel romantik ve unutulmaz bir evlilik teklifi olmus
allahim herkezin gönlüne göre versin insallah

buna benzer bir evlenme teklifine bizzat tanık oldum
çok şık bir restauranta baraja kıyısı olan bir mekanda
romantik aşığın biri kocaman yazılarla aşkına evlenme teklif etiğini yazan
bir pankart açmıştı bizde önünden geçiyorduk içimden bu akşam evlenme teklifi var diye geçirdim
yanımdada benden iki yaş küçük erkek kuzenim vardı dedim ki
kuzen şu romantikliğe bak ya bizi bulur mu acaba böyleleri sen sevgiline yaparmıydın böyle bir jest dedim
ve aldığım cevapla bütün erkek dna sını çözdüm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
evlenme teklif edeceğim kişinden evet cevabını alacağım kesinse bu kadar uğraşa gerek yok
ama varsa hayır ihtimali yapardım tabiki dedi mirmirmirmirmirmirmirmir

burdan çıkardığımız sonuca göre :delphin:

kendimizi çantada keklik gibi göstermiyoruz ilginin alasını görüyoruz kızlar kaydirigubbakcemile3

İşadamı eğer evlenme teklif ettiği kişiyle evlendiyse ve hala aynı romantizmi yaşatıyorsa helal olsun ama erkekler ve romantizm birbirleriyle bağdaşmayan iki ayrı kutup:roflol:
imzayı bastıktan 24 saat sonra romantizm sona erer-tatlicadiarzu-

sevgililer gününde camdan bakıyordum saf saf. bi baktım birsürü taksi. üzerlerinde beyaz brandalar ve kırmızı harflerle hece hece şöyle yazıyor: be-nim-le ev-le-nir-mi-sin
8 taksi süslü püslü korna çala çala geliyorlar bizim sokağa. bende ayy dedim ne romantik .acaba dedim ama nerdee benim hödük sevilimde öyle ince fikir:delphin:
anlattım sevgilime dedim böyle yapmış adam ne romantik diye. bana dediki : seslenseydin aşkım ''red edilirsen bak gel ben burdayım'' deseydin.
hödük hödüüükkaydirigubbakcemile

üstünde gökyüzü altında toprak olmak istiyorum :1shok::1shok: ne bu altlı üstü adam resmen gel sevüşek demiş -tatlicadiarzu-
Koskoca işadamısın sen yapa yapa bunu mu yaptın..Çok klasik bi evlenme teklifi pöff :dilcikar:

Sayın Uşaklı İşadamı!!!
kuru bi evlenme teklifi bile almamış birinin ağzından salya akıtmaya utanmıyomusunuz -tatlicadiarzu- çokkk sinirlendim ayrıca ortadan ikiye çatlamak üzereyim kıskançlıktan
kaydirigubbakcemile3

Back