ağzınız kokuyorsa bademcik taşı olabilir!

carin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Eylül 2013
159
6
38
arkadaşlar boğaz ağrısıyla doktora gittiğimde ayriyetten bide bademciklerimde taş olduğunu söyledi. hiçbir zararı yokmuş sadece koku yapar dedi başta önemsemedim ama şimdi ağzımın kokmaya başladığını hissediyorum. dişlerimle alakalı hiçbir problemim yok midem de sağlam tek sebep bu sanırım ve bademciklerime baktığımde görebiliyorum dipte beyaz bişey.. youtubeda bikaç video izledim öğürmeden kulak temizleme çubuğuyla çıkarıyolar anlayamadım valla. bunu yapan var mı acaba aranızda. en iyisi doktorun alması tabi ama uyuştursa bile boğazıma sokacağı aletlerden yaptıramıcağımı düşünüyorum :26:

Bademcik tashi en chok sanki sut urunleri chok tuketildiginde olushuyor gibi, ozellikle peynir.

Bogazinizi silmenizi oneririm.. Ingiliz karbonatli ve ya deniz tuzlu su hazirlayin, isharet parmaginiza iyice pamuk sarin ve bu suda islatin, az suyunu slklp bademciklerinizi guzelce bastirarak silin, korkmadan.

Slk slk tuzlu suyla gargara yapin, adacayi demleyip gargara yapin. Bu hem agiz kokusunu onler, bakteri olushumunu engeller.

dün akşam eve gittiğimde uyuşturucu sprey sıkıp iterek minik minik bisürü çıkarmayı başardım. bundan sonra süt ürünlerini daha az kullanmakta sıra ama yoğurttan nasıl ayrı kalcam bilmiyorum bide sürekli gargara yapmak lazım tabii teşekkürler

Herkes okusun
Ağız kokusu şikayetim uzun yıllardır var kimseyle yüzyüze konuşayamıyodum bademcik taşından şüphelendim araştırdım ettim sonunda profesör bi kbb'cı buldum alın bademciklerimi kurtulayım dedim yaşım 26 bu arada hayır alma taraftarı değilim önce ne yapabiliriz bakalım dedi kamerayla boğazıma baktı ki ne görsün dilimin kök kısmında herkes de olan beyaz pütürler bende daha fazlaymış hatta mantar bile olabilirlermiş bademcik çok gömülü bi yapı olduğu için taş var diyemem dedi eve gittiğinde çay bardağının 4te1ine bildiğimiz oksijen suyunu koy yine 4te1 kadar su ekle ve gargara yap arkasından birde karbonatlı suyla gargara yap dedi çok değil 3 gündür yapıyorum ve inanın o ağır koku gitti 10 gün devam et dedi ağzınızdan köpük gelebilir korkmayın dilinizin üstü tertemiz oluyo bakteriler temizleniyo hepinize geçmiş olsun umarım işe yarar sizde de he bir de ağzınızın kokup kokmadığını anlamak için bileğinizin iç kısmına dilinizin ortasını değdirip bileğinizi koklayabilirsiniz o ağzınızın gerçek kokusuymuş sağlıkla kalın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…