• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ağzından burnundan kustu bu neden oluyor tecrübeli anneler bana bilgi verin lütfen

Coksukurbugunume

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2022
2.766
1.441
63
Selam kızlar
1.5 aylık bebeğim ağzından burnundan kustu hemde fışkırarak. Kendi doktoru yoktu başka hastaneye götürdük burnu tıkanmış olabilir dedi serum verdirdi burundan. Ayrıca bilekten oksijen miktarına baktırdı eve yolladı

Bu ağızdan burundan fışkırarak kusma olayı nedir?
Rengi beyazdı
Ayrıca dikkat ettim dün geceden beri 3 kere kaka yapti 2 tanesi yeşildi

Çok emdiği için :) ay ben de ilk çocuğumda böyleydim. Hemen doktoru arıyordum. Bana dediği “burnunu açın, çok aşırı emzirmeyin bir şey olmaz”

Çok emdiği için :) ay ben de ilk çocuğumda böyleydim. Hemen doktoru arıyordum. Bana dediği “burnunu açın, çok aşırı emzirmeyin bir şey olmaz”
Dünkü doktor bana burnu tıkalı olduğu için olmuştur dedi geçiştirdi
Sabah asında burnunda vardı kurumuş parçalar çok minik ya delikler alamıyorum var aslinda aletini aldım ama girmiyor deliklere, serum fizyolojik uygula dedi onu bugün sipariş edeceğim bilgim yoktu.
Dun yıkadım çocuğu baktım sumukler gitmiş çok güzel uyumuştu su falan mı yuttu dye yorumladım hatta bende kusunca.

Büyüklerde üşüttü diyor bilirsiniz can sıkıcı bir konuşma çok dikkat ediyorum ama böyle olunca aşırı korkuyorum 😔

Sabah asında burnunda vardı kurumuş parçalar çok minik ya delikler alamıyorum var aslinda aletini aldım ama girmiyor deliklere, serum fizyolojik uygula dedi onu bugün sipariş edeceğim bilgim yoktu.
Dun yıkadım çocuğu baktım sumukler gitmiş çok güzel uyumuştu su falan mı yuttu dye yorumladım hatta bende kusunca.
Büyüklerde üşüttü diyor bilirsiniz can sıkıcı bir konuşma çok dikkat ediyorum ama böyle olunca aşırı korkuyorum 😔

Hiç endişe etmeyin. Bebekler kusar normaldir.

Endişelenecek bir şey yok. Bir iki damla da olsa sıksanız ve aspiratörle çekseniz iyi olur.

Üşütemez oha yani temmuz ayındayız. Kontrolsüz klimaya maruz kalmadıysa bi şey olmaz.

Klima çalıştırıyorum ama dikkat ediyorum asla onun olduğu tarafa üflemiyor.
Sürekli endişeden terledi mi diye bakıyorum ateşini düzenli ölçüyorum
Dün çokta emmedi aslında sürekli uyudu ondan algılayamadım bunu neden oldu dünden beri perisan oldum doktorda farklı olunca rahatlamadım heralde ☹️

Hay Allah çokça insan tecrübe etmiş bu cirkin olayı desenize
Korkmussunuzdur sizde yazık ya bizlere 😢
Hayatımda ilk kez 40 günlük bir bebeğin ağız burun dolusu fışkırarak kusmasi aşırı korkutucu bir şeydi herkesin yaşamasi da çok üzücü
Allah hiç kimseye tatsız hadiseler yaşatmasın diyelim Allah beterinden saklasın
Sağ olun yardımcı olduğunuz için

Back