Ağzımdan kan geldi

saft

Guru
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2012
2.553
3.020
Oruç oruç midenizi bulandıracağım ama sağlık konusu kusura bakmayın. Kaç gündü tükürüğümle kan geliyordu. Bu ara stresliyim dişlerimi sürekli sıkıyorum diş etlerim de sürekli kanıyor. Demin öksürdüm hafiften. Dişim mi kanadı diye aynaya baktım ama dilimin üzerinde azcık kan gördüm. Dişimden degil galiba.

Nedeni ne olabilir? Hangi doktora gitmem gerekir nereye randevu alayım? Nasıl işlemler uygulanır? Aileme bahsetmedim panikletmemek için ama korktum

yine dişinizden gelmiş olabilir kan ama çok endişeli iseniz dahiliye bölümüne gidebilirsiniz ama bir diş polikliniğine de gitmeniz şart.... diş eti kanamasıda kötü çünkü... çok geçmiş olsun...

Öncelikle panik yapma. Ben dişten olduğunu düşündüm yine. Sakince yarın için diş hekiminden ve dahiliyeden randevu al. Gerekli görürlerse başka bölümlere kons atarlar zaten aynı gün bakılır. Geçmiş olsun..

yine dişinizden gelmiş olabilir kan ama çok endişeli iseniz dahiliye bölümüne gidebilirsiniz ama bir diş polikliniğine de gitmeniz şart.... diş eti kanamasıda kötü çünkü... çok geçmiş olsun...

Tesekkur ederim yakin zamanda kan tahlili yaptirdim iyi cikmisti. Bi hastaligim varmis gibi bir belirti de yok. anlamadm

İhmal etmeyin hemen doktora gidin.ilk önce aile hekimine yada iç hastalıkları uzmanına gidin gerekşrse onlar sizi yönlendirirler. Geçmiş olsun

Öncelikle panik yapma. Ben dişten olduğunu düşündüm yine. Sakince yarın için diş hekiminden ve dahiliyeden randevu al. Gerekli görürlerse başka bölümlere kons atarlar zaten aynı gün bakılır. Geçmiş olsun..

Peki oruclu olacagim acaba bir islem uygularlar mi? Ozel gunum baslamak uzere olmazsa ozel gunumde gitsem

Peki oruclu olacagim acaba bir islem uygularlar mi? Ozel gunum baslamak uzere olmazsa ozel gunumde gitsem
Kan alınır büyük ihtimal dahiliyede. Başka tetkikler de yapılabilir. Orucun bozulacağını sanmıyorum. Yarın git ki kafan rahatlasın özel günü bekleme derim.

Kan alınır büyük ihtimal dahiliyede. Başka tetkikler de yapılabilir. Orucun bozulacağını sanmıyorum. Yarın git ki kafan rahatlasın özel günü bekleme derim.

Tamamdir tesekkur ederm. Yine geldi bu arada dislerimi kontrol ettm hicbiri kanamiyor

anlamadım ki.. dişimi burnumu kontrol ettm şimdi onlarda da bir şey yok. dün de dışarda tükürme fırsatım olmadı, damağımda bir kan tadı vardı. paniklememeye çalışıyorum :KK43:
Panikletmek istemem ama mideden kaynaklanabilir ... eger diş eti degilse bi acile gidin derim....midenizde agri var mi ?

Panikletmek istemem ama mideden kaynaklanabilir ... eger diş eti degilse bi acile gidin derim....midenizde agri var mi ?

acil bakıyor mu ki bu duruma? midemde ağrı yok. normalde reflüm var ama hiçbir sıkıntı hissetmiyorum. bir de öksürdüğümde gelmiyor. durduk yere tükürdüğümde kan buluyorum

acil bakıyor mu ki bu duruma? midemde ağrı yok. normalde reflüm var ama hiçbir sıkıntı hissetmiyorum. bir de öksürdüğümde gelmiyor. durduk yere tükürdüğümde kan buluyorum
Evet acil bakar bi görünün...ama sanki dis eti gibi geldi bana

Acil bakar hatta mide kanamasindan suphelenirlerse makattanda kontrol ediyorlar... bi gun ayni durumda bende gitmistim ...

Acil bakar hatta mide kanamasindan suphelenirlerse makattanda kontrol ediyorlar... bi gun ayni durumda bende gitmistim ...

çok geçmiş olsun, şimdilik duruldu kanama, yarına randevu aldım kulak burun boğaza bir de dahiliyeye

X