Ağzımdaki dayanılmaz ağırlı yaralar

aysecikcik

sağlıklıyım...yeter bana
Kayıtlı Üye
1 Şubat 2009
1.453
3

çoğu zaman ağzımda dayanılmaz küçük yaralar çıkıyor..aft olduğunu düşünüyorum...genellikle dudağımı veya dilimi yanlışlıkla ısırdığım zaman oluşuyor...uzun bir süre geçmiyor ve ben hiçbir şey yiyemiyorum bu dönemde....geçmesi için doktorun verdiği ilacı kullansam da maalesef çok uzun bir sürede geçiyor ve ben bu dönemde yemekten içmekten kesiliyorum....dayanılmaz bir sızısı var...

benimle aynı durumu paylaşan arkadaşlarım varsa,sizlerin neler yaptığını bilmek istiyorum..şimdiden tüm cevaplarınız için teşekkürler...

benneyaptımkibenneyaptımki

böyle bir durumu yaşayan yok mu arkadaşlar?...."kloroben" isimli ilacı kullanıyorum fakat hiçbir etkisi ve faydası olmuyor...dayanamıyorum artık....

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

canım bir ara bendede sık sık oluyordu acısını çok iyi bilirim...
valla senden farklı bir bildiğim yok,ama vitamin eksikliğinden olabiliyormuş...
çook geçmiş olsun..sen yinede bir görün istersen....

doktor ....verdi fakat hiç etki etmiyor ki....

Son düzenleyen: Moderatör:
agiz icindeki yaralar cok ciddi bir konudur arkadaslar. bagisiklik sisteminizin gucsuz oldugunun gostergesidir. bu acidan gecistirilmemeli doktoro gorunulmelidir. bagisikligin yani sira psikolojik de olabilir. asiri stress altinda yasayan insanlarda sik goruluyor ozellikle.

hepinize gecmis olsun.

agiz icindeki yaralar cok ciddi bir konudur arkadaslar. bagisiklik sisteminizin gucsuz oldugunun gostergesidir. bu acidan gecistirilmemeli doktoro gorunulmelidir. bagisikligin yani sira psikolojik de olabilir. asiri stress altinda yasayan insanlarda sik goruluyor ozellikle.

hepinize gecmis olsun.

anladım canım...fakat doktora gittim...verdiği ilacın da etkisi olmadı..ne yapacağımı da bilmiyorum artık...bugün daha bir şiddetli ağrıdı...

:çok üzgünüm::çok üzgünüm:

ben varım walla agzımda iki tane var. biri dudagımda biri yanagımda. gece uyutmuyo resmen yaa

benimde ağzımın içinde sürekli yara var hangi ilacı kullandıysam geçmedi doktoro gitim stresten olduğunu söledi ve nezaman stres yapmıcaksın ozmana geçicek dedi :KK43: benimde çok canım yanıyooooo

ben varım walla agzımda iki tane var. biri dudagımda biri yanagımda. gece uyutmuyo resmen yaa

aynen canım....benim de o kadar şiddetli ağrıyor ki,yemek ve içmenin dışında dişlerime temas ettiğinde konuşma güçlüğü bile çekiyorum....:çok üzgünüm:

benimde ağzımın içinde sürekli yara var hangi ilacı kullandıysam geçmedi doktoro gitim stresten olduğunu söledi ve nezaman stres yapmıcaksın ozmana geçicek dedi :KK43: benimde çok canım yanıyooooo

hayatta her an stresle karşı karşıyayız fakat inan ki Sinemcim ben fazla stresli biri değilim..yani kendimi stresin pençesine atmamak için sürekli neşeli olmaya çalışıyorum...fakat nedense şu ağız yaralarından da bir türlü kurtulamıyorum...hayatımı işkenceye dönüştürdü resmen....:eek:klava:

çok geçmiş olsun
karbonatlı suyla gargara yapın doktor tavsiye etmişti
birde vitamin değerlerinize baktırın
kansızlık ve bazı vitamin eksikleri ağız yaralarına yol açıyormuş

en son kan değerlerimin iyi olduğunu hatırlıyorum fakat vitamin değerlerim hakkında bir bilgim yok....öyle bir yara ki bu yaralar,çıkınca geçmek bilmiyor ve hayattan tat almıyorsunuz...dediğin gibi biricik50 doktorda bir de vitamin değerlerime baktırmam gerek...

doktorunun verdigi kloroben gargaradan ibaret bişey işe yarayacagını sanmıyorum..bagışıklıgın zayıf olabilir...doktora danışarak vitamin kullan ve bol bol tuzlu suyla gargara yap...acı verici olabilir ama tuzlu su işe yarıyo...

AFTLAR BENDE de yıllardır çıkan ve bana hayatı zehir eden yaralar ben çözümü şöylşe buldum ( neelr denemdimki)
aft cıktıgını hissrttiğim anda hemen zinco tablet içiyorum ( bildiğiniz çinko tablet) ve yatarkende yaraların üzerine kenacord - A oralbase sürüyorum ve konusmadan yatıyorum ilaç yaradan kopmasın diye en fazla 2 gunde iniyor .
nişanlıyken o kadar cok çıkardı ki konusamazdım yani neler çektiğini anlatamam yemek içmek birer işkence oluyor .. eşimin annesinin zoruyla doktora gidip butun tahlileri yapırdım hiç bişi çıkmadı vitannim değerleri falan cok iyiydi ama aile hekimimim dan allah razı olsun ben düğüne 20 gun kala gittim ve düğünenkadar her gun hem çinko iç hemde multi vitamin dedi ve dediği gibi yaptım çok memnun kaldım şimdi sürekli içmesemde çıktıgı döenmelrde yada çıkabileceğini düşündüğüm yorgunluk dönemlerinde içiyorum bir de şunu duydumaft ahkkında sigarayı bırakanalrdaçok çıkarmıs vücut nikotine alıştıgı için amcamda da aynısı oldu kalp ameliyaından somra bırakmak zorunda kaldı sigarayı ve apğzında hep aft çıakrdı baktı olmayacak doktr bir tane iç gunde dedi
bende cok dayanılmaz olursa acısı bir tane içiyorum gerçekten rahatlatıyor namuususz siagara bana annemden kalan bir miras bu canım derki aft acısını cekeceğime 3 dogum yapmayı tercih ederim :)))

X