ayyy geçmiş olsun aynı sorun bende de var.5+1 günlük gebeyim . Kızlar ağzımda acı tat var gitmiyor . Beni çok rahatsız ediyor . Son 1 haftadır başladı bu acılık . Başına gelen varsa lütfen yazsın
Teşekkür ederimayyy geçmiş olsun aynı sorun bende de var.
geçmiyor canım ilk 3 ay çekiyorsun bunu daha sonra azalma oluyor şuan 20 haftalık oldum geçmedi genelde tatlı tükettikten sonra daha çok oluyor.dr sordum hormonlardan olabiliyor dedi .şekerli ürünleri çıkardım hayatımdan
Şiddetli mide bulantılarım bitince çoğunlukla geçmişti. Ara ara bulanır yine, o tat da geri gelir. Ağzımın tadı değişti. Son trimesterdayım bu arada.5+1 günlük gebeyim . Kızlar ağzımda acı tat var gitmiyor . Beni çok rahatsız ediyor . Son 1 haftadır başladı bu acılık . Başına gelen varsa lütfen yazsın
Ağzıma acı su gelmiyor veya mide bulantım yok yine de reflü olur mu acaba ? Evde rennie var kullansam mıreflü olabilir rennie duo vermişti doktorum yatarken içiyordum ben
Sağlıkla kucağınıza alın.Şiddetli mide bulantılarım bitince çoğunlukla geçmişti. Ara ara bulanır yine, o tat da geri gelir. Ağzımın tadı değişti. Son trimesterdayım bu arada.
Azalacak ama merak etmeyin. Ara ara geliyor şimdi bana. Sağlıkla gelsin sizinki deSağlıkla kucağınıza alın.
İnşallah geçer bu acı tat
Peki ilk aylarda mı başlamıştı3.5 ay sonra geçmişti benimki psikolojim bozulmuştu tatlı şeyler yiyince daha çok oluyordu
6. Ya da 7. Haftada başlamıştı yani gebeliğimi öğrendiğimde yoktu 2 hafta sonra falan başladıPeki ilk aylarda mı başlamıştı
hayır çözüm bulamadım 3. Aydan sonra azalma oldu bende sadece .Teşekkür ederimBildiğimiz acı tat dimi sanki böyle kolonya ağzıma değdirmişim gibi .
Yerken iyiyim . Yedikten sonra başlıyor açılık gitmiyor ağzımdanhiç çözüm bulamadınız mı
5+1 günlük gebeyim . Kızlar ağzımda acı tat var gitmiyor . Beni çok rahatsız ediyor . Son 1 haftadır başladı bu acılık . Başına gelen varsa lütfen yazsın