Ağzımda acı tattt ???

rosemihra

Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2023
453
181
31
5+1 günlük gebeyim . Kızlar ağzımda acı tat var gitmiyor . Beni çok rahatsız ediyor . Son 1 haftadır başladı bu acılık . Başına gelen varsa lütfen yazsın

5+1 günlük gebeyim . Kızlar ağzımda acı tat var gitmiyor . Beni çok rahatsız ediyor . Son 1 haftadır başladı bu acılık . Başına gelen varsa lütfen yazsın
ayyy geçmiş olsun aynı sorun bende de var.
geçmiyor canım ilk 3 ay çekiyorsun bunu daha sonra azalma oluyor şuan 20 haftalık oldum geçmedi genelde tatlı tükettikten sonra daha çok oluyor.dr sordum hormonlardan olabiliyor dedi .şekerli ürünleri çıkardım hayatımdan

Teşekkür ederim Bildiğimiz acı tat dimi sanki böyle kolonya ağzıma değdirmişim gibi .
Yerken iyiyim . Yedikten sonra başlıyor açılık gitmiyor ağzımdan hiç çözüm bulamadınız mı

Şiddetli mide bulantılarım bitince çoğunlukla geçmişti. Ara ara bulanır yine, o tat da geri gelir. Ağzımın tadı değişti. Son trimesterdayım bu arada.

Teşekkür ederim Bildiğimiz acı tat dimi sanki böyle kolonya ağzıma değdirmişim gibi .
Yerken iyiyim . Yedikten sonra başlıyor açılık gitmiyor ağzımdan hiç çözüm bulamadınız mı
hayır çözüm bulamadım 3. Aydan sonra azalma oldu bende sadece .

16 haftalık gebeyim. Bendede çok oluyor maalesef.
Birde bazen sanki ellerimden et kokusu geliyor gibi hissediyorum bazen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…