- Konu Sahibi Depresifshine
-
Ağdaya giden var mı olarak okudum
Canım 2 günlüğüne gideceksiniz ne kadar kötü olabilir ki ?
cnm balayımızda gitmiştik bizde
çokgüzeldi
Konu başlıgını bende ağdaya gidenler diye okudum.Kötü yorumlar derken nasıl yorumlar yapılmış odalardan mı memnun kalmamışlar yoksa çalışanlarda mı aslında bilmiyorum ama alt tarafı 2 gün kacaksınız o yüzden fazla takmayın derim.
Ben fırsatı almadan aradım istediğim oda boşmu dolumu diye sordum :) bide ben parayı şimdiden ödedim yani sonradan oda için fazla para alamazlar ben fırsat almadımda otelle fiyatta anlaştım bizimde odanın içinde jakuzi var artı şömine var odaya sabah kahvaltısı ve akşam yemeği getiriolar şöminenin başına hazırlıyolarmışağvayı bılmemde dun cok luks bır otele gıttık fırsatlardan gorup ılerı bır tarıhe rezer.yaptırmak ıstedık hanı odalarda jakuzı varmıs fılan jakuzı var ama banyoda napıyım o bendede var belkı :) neyse aradıgımız odanın ıcınde olmasıydı neysekı 2 tane odasında varmıs ama orada kupon gecmıyormus halbukı odaya gormeye cıkarken adam ayarlarız dedı sonrada kupon hem o tarafta gecmıyor hemde o fırsat su su tarıhler arasında gecerlı degıl dedı
adamlar olmus cakal :)
eger suphen varsa ıptal ettır bence
bende gecen hafta fırsat satın aldım rezer. yok dedıgı ıcın aldıgım yer ıptal ettım aynı gun para hesaba gectı
sonra fırsatlardan gorerek gıttık yorumlar cok ıc acıcı degıldı fakat bız cok memnun kaldık adam bıze fırsat almayın aynı paradan verıcez dedı sonuc kısı bası 8 tl fazla odeyerek cıktık :)
Ben fırsatı almadan aradım istediğim oda boşmu dolumu diye sordum :) bide ben parayı şimdiden ödedim yani sonradan oda için fazla para alamazlar ben fırsat almadımda otelle fiyatta anlaştım bizimde odanın içinde jakuzi var artı şömine var odaya sabah kahvaltısı ve akşam yemeği getiriolar şöminenin başına hazırlıyolarmışbizim gitcegmiz yer butik otel oldugu için odaların hepisni resminş çekip nete koymuşlar odanın adını söyliyip ona göre seciosun :) yani başka oda veremezler sectiğim odadaki jakuzi çalıssın şömine yansın daha ne isterim
Nereye gitmiştiniz? Bnm ayarladıgım yer butik otel:)
cnm biz greenline guest house a gitmiştikbiz gittiğimizde sömine falan yoktu ama bi cok beğenmiştik sessiz sakin huzur dolu bi yerdi netten bakabilirsin
internette adam gibi tek yorum bulamazsın ki zaten. ben de her tatile gideceğim zaman netten yorumlara bakarım da tereddütle de olsa rezervasyon yaparım. çünkü adamlar dünya para alıyor ne kadar kötü olabilir ki.. bir de kötü yorumları rakip firmaların yaptığı söyleniyor; o da ayrı bir şey.
kaldı ki hiç bir tatilim fiyasko olmadı.
İnşallah rakip firmalar yapmıştır çünkü odalarını çok begendim umarım oraya gidince bi pürüz cıkmaz :)
cnm biz greenline guest house a gitmiştikbiz gittiğimizde sömine falan yoktu ama bi cok beğenmiştik sessiz sakin huzur dolu bi yerdi netten bakabilirsin
o zaman sorun olcagını sanmıyorum
sızınde odanın ıcındemı jakuzı
bız dun aksam normalınden cok fazla odeyerek otelden satın aldık o odayı
Evet odanın içinde jakuzi var yanındada şömine falan :) fırsattaki parayı ödedim artı odaya akşam yemeği istediğim için 70 tl fark verdim o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?