ağva'da balayı :(

içimi rahatlattınız ya .. kafamda kurup kurup hayallerımın yıkılması sinir bozucu ama şuan ayvalık ve abantı da düşünmüyo deılım oralarla ilgili bi fıkrınız var mı? ayrıca kız kulesınde kahvaltı fikri de süpermiş

soyle guzel yanları da var bır kere denızı temız ve cok kalabalık olmaz eylul ekım aylarında gayet eglencelı oluyor hatta yesılcay da kaldıgımızda denız bısıkletıyle once nehrı dolasıyorduk sonra denızın oldugu yonde nehır de ılerleyıp kıyıya yakın denız bısıkletını baglayın ve hemen denız ayaklarınızın altında olmus olsun belkı arkadsların dedıgı gıbı cok eglenılecek bır ortam yok ama sakın olması huzurlu olması yetıyor ..zaten denız dı nehır de dolasmaydı derken gun bıtıyor anlamıyorsunuz bıle langırt masaları fln var agva da hıc bısey yapamıyorsak bız langırt oynuyorduk ....neden bılmıyorum ama bız cok eglenıyoruz oraya gıdınce..ayrıca arkadsımız taksı problem demıs ama bız o konuda da problem yasmaadık hatta taksıcı abımız kartını bıle vermıstı acıl bır durumda arıyorduk 5 10 dakıka ıcınde gelıyor zaten cok cok buyuk bı yer degıl .. hatta saolsun bızı bı kere otobusumuze yetıstırmıstı otobus soforunun telını arayıp otobus durdurmustu bır 20 dakıka otobusu yakalamk ıcın gıttık ve sadece 5 lıra almıstı:1hug:ben sevıyorum agva yı :)hatta o da susletmek ıstersenız boyle romantık bıseyler olsun falan dıye park mandalın bunu ucretsız yapıyor aklınızda bulunsun

ben öyle gürültü kalabalık filan istemıyorum zaten çok streslı bı düğün maratonundan çıkacaz sakin huzurlu sadece kocam ve ben... birlikte gezelim birlikte eğlenelim romantik yemekler yiyilim nehirde gezelim.. ve dediği gibi bizim sadece 2 gün balayı yapma şansımız var bunun için antalyaya marmarıse falan gıtmeye değmez gıbı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…