Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cvbın için teşekkür ederim burası bana umut oluyo okudukca inş güzel dileklerin için sagol

Meraba kızlr bugün adet oldm! 2 gün öne geldi. Bikac aydır bu sorun var eskiden hesapladgm gün aynen olurdu. Arastrdm biraz progesteron eksikliği olablr diyo

Meraba kızlr bugün adet oldm! 2 gün öne geldi. Bikac aydır bu sorun var eskiden hesapladgm gün aynen olurdu. Arastrdm biraz progesteron eksikliği olablr diyo
Daha yeni deniyorsun sanırım, ben de ilk ay hemen hamile kalıcam sanmıştım, üzülme bence. 1-2 gün oynamalar normal die biliyorum ama git bi doktora için rahat etsin.

canim 2 gun sonra yani bugun baktrdim 2 katina cikmisti 64 olmus cok sukur artiyor. Ben adettime 4 kala idrarda ogrenmstm ve en buyuk belirtim sık idrar ve koyu renkli idrardi. Digerleri adetle ayni fena kasık agrım var bugun daha da artti. Yarin bat gunum bata 1 gun kala dahi kendini fazlasiyla hissettiriyor aslinda bende burda hep belirtiler okurdm ama cogunu yasamadm suana kdr. ilerleyen gunlerde olan tum belirtilerimi paylasagim bi aksilik olmazsa insallah

cok sukur artiyor degerin cok sevindim guzel haberlerini bekliyoruz

Bisey sorcam yymurta gelistiric ilac var adini bilen var mi recetesiz verirmi eczane. Ben 28 bazeb 30 gube olutorun bu ay 32 gun oldum tam gebe kaldim dedm olmadiuu. Corap giyxem sicak tutmqk lazim ayaklari bana da dua edin kizim iki yasiba girmedeb olsun insAllah saglikla bi bebek

Yunurtlama gunumu nasil bulcam bilmiyorum bi hafta sonra gun asiri olmasi lazim ki tutsub baska hesaplayamiyorum alti ay oldu ya ins sorun yoktur

Yunurtlama gunumu nasil bulcam bilmiyorum bi hafta sonra gun asiri olmasi lazim ki tutsub baska hesaplayamiyorum alti ay oldu ya ins sorun yoktur

canım ovulasyon testi al o zaman görebiliyorsun

bu testlerle ayda sadece iki kez ilişki yaşayarak dahi gebe kalanlar var çünkü test sana yumurtan çatlamak üzere oldugunda haber veriyor

canım ovulasyon testi al o zaman görebiliyorsun

bu testlerle ayda sadece iki kez ilişki yaşayarak dahi gebe kalanlar var çünkü test sana yumurtan çatlamak üzere oldugunda haber veriyor
Olmadi ondan alayim nasil anlicam peki catlamak uzere iken o gunmu iliski olacak ne zsnab Yamaha yapmaya baslicam onu . Kizimda adet duxenliydi simdi gariplesti ovus testi almam sart oldu by ay cok umutlydum gene tutmadii. Ins bisey yoktue bende

Olmadi ondan alayim nasil anlicam peki catlamak uzere iken o gunmu iliski olacak ne zsnab Yamaha yapmaya baslicam onu . Kizimda adet duxenliydi simdi gariplesti ovus testi almam sart oldu by ay cok umutlydum gene tutmadii. Ins bisey yoktue bende

canım gittigitor veya n11 de var 30 lu al takibi yapmaya başla
en koyu çizgiyi yakaladıgında 24-36 saat içinde çatlayacak demek o zamanları iyi değerlendir
ve sonra yeniden silikleşmeye başlayacak

Benimde 3 gün kaldı umudum yok olsaydı 5 gün kala kan tahlili yaptırdım kan da çıkardı çok üzgünüm

Uzulme cnm evet cikardi kanda ama hayirlisi olsun.bende pazartesi testi tekrarlicam pozitif olursa kan testi yaptircam
Büyük ihtimal senin pozitif cAnım:) öyle tabiki herşeyin hayırlısı ama ilk gebeliğim ilk ay olmuştu bu sefer de öyle olur zannetmiştim krndimi de kaptırmıştım

Büyük ihtimal senin pozitif cAnım:) öyle tabiki herşeyin hayırlısı ama ilk gebeliğim ilk ay olmuştu bu sefer de öyle olur zannetmiştim krndimi de kaptırmıştım
Sıkma canini cnm.hayirli zamanda bebiisin gelecektir.benimkide henüz belli deil.insallah bir ümitle bende beklemedeyin.hakkimizda hayirlisi olsun.sana da dua ediyorum cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…