Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabaaa..
Benim bata da 7 gun var ve zaman geciremedim test yaptim ve negatif.
Umudu kesmiyorum cok erken yaptigimi dusunuyorum (yine de testi yaptim yalniz)
Cunku baya belirti var mesela en onemlisi gogusler tas gibi oldular dokunamiyorum cok cena aciyor normal degil yani

Merhabaaa..
Cunku baya belirti var mesela en onemlisi gogusler tas gibi oldular dokunamiyorum cok cena aciyor normal degil yani
Cnm cok erken yapmissin sen bence 3 gun kala tekrar dene istersen.

bat a son 5 gün. vücudumu dinlememeye karar verdim artık. çünkü belki de her ay regl önces olan şeyleri şimdi ben büyütüyorum gözümde, gebelik belirtisi sanıyorum... geçen ay öyle oldu. bu ay test de yapmayacağım. bat ı bejleyeceğim sakince :63:

belki erken dollenmedir onunki 10 gun once hala yumurtluyo dahi olabilirz iyi ogrenmis valla ogrenen kisi masallah :) bence sen 3 gun sonra yeniden bak derim
canim gunaydin sen bata 3 gun kala ogrenmistin degil mi 27 gibi birseydi beta degerin? oncelikle tebrik ederim insallah guzelce artmistir degerin. bir belirtin varmiydi canim kan degerine baktirmadan once benim bat bugun dahil 9 gun. cok var daha meraklardayim iste :dua::KK49:

Sabirlisin ne guzel :) benim daha cok var ama aklim hep orada. kendime bir ugras bulacagim :kk77:
bat a son 5 gün. vücudumu dinlememeye karar verdim artık. çünkü belki de her ay regl önces olan şeyleri şimdi ben büyütüyorum gözümde, gebelik belirtisi sanıyorum... geçen ay öyle oldu. bu ay test de yapmayacağım. bat ı bejleyeceğim sakince :63:

Kizlar mrblar benim de bata son 3 gun bugun test yaptim ama hayali bi cizgi var gibi bi bakarmisiniz.ama aşırı silik bi cizgi.pek umutlanmak istemedim.Eki Görüntüle 2034582
ay ben de gordum bir cizgii. o zaman yarin testi tekrarla gittikce koyulasmasi lazim :) hayirli olsun simdiden gonlunden gecenler kabul olur insallah :KK200:

Kizlar bende gittim doktora once evlenince gittim. Basit kist var dedi. Sonra bebek dusununce 2 ay olmayinca gittim kan testlerime bakildi sadece kansizlik cikti. Sonra 4. Ay olmayinca gittim hormonlara baktirmak icin. Niye geldinki daha 4 ayda diye suratima bakti zorla hormon testlerimi yapti. Onlarda gayet normal. Ee smdi bikac ay sonra ee hersey normal neden olmuyo diye giderim :). Esimide goturcem bu sefer
kesinlikle esin de gitsin benim hersey normal ama esimde hiz problemi cikti. spermiyogram yapilinca cikti sonuc. iste simdilik sorun ciddi degil diye bir ilac vitamin vs kullanmiyor ama yediklerimize dikkat ediyoruz keciboynuzu pekmezi yiyor hergun findik fistik :D git mutlaka esin ile. biz giderken herkes aaa cok erken vs dedi. biraz denetyin ama gorduk ki var bir problem niye bekleyelim ki problemi gormek icin. insaallh yoktur iciniz rahat eder canimcim

Merhabaaa..
bir baska baslikta arkadas bati gecince yapti cikmadi kesinlikle 3 gun filan cikmadi evdeki testlerde. 3 gun gecince artil bati hastaneye gitto kan verdi kanda cikti. demem o ki illa oyle olmayabilir ama evdeki testlere de cok cok guvenme. belirtilerin varsa bati bekle ve kan ver bence ;)

Bugün bat günüm arkadaslar test yaptim negatif sanirim adet olacağim ,çok üzgünüm :KK61: sogan kürü yapmıştım geçen ay bu ay maydonoz süt buharı ,ama umudum gitti artık çok cnm sıkkın hicbir problemim yok hormonlarim yumurtalarim normal düzenli adet oluyorum ama çooookkkkk yoruldum artık bıraktım hiçbisey takip etmeyeceğim buralarada girmeyecem artik, hakkinizi helal edin inş hepinizin bebişleri olur en kisa zamanda allah hepinize bu guzel duyguyu yasatsin

Kızlarr bat a 5 gün var kan tahlili yaptırdım negatif . Yinede yanılma payı olabilir mi yaşayan varmı bu durumu?

Bugün bat günüm arkadaslar test yaptim negatif sanirim adet olacağim ,çok üzgünüm :KK61: sogan kürü yapmıştım geçen ay bu ay maydonoz süt buharı ,ama umudum gitti artık çok cnm sıkkın hicbir problemim yok hormonlarim yumurtalarim normal düzenli adet oluyorum ama çooookkkkk yoruldum artık bıraktım hiçbisey takip etmeyeceğim buralarada girmeyecem artik, hakkinizi helal edin inş hepinizin bebişleri olur en kisa zamanda allah hepinize bu guzel duyguyu yasatsin
sikma caniniii guzel haberler gelecek birgun inan buna. bir sure uzak durup bu konulardan baska seylere yogunlasmak kafayi dagitmak en guzeli sanirim. ve tipta careler tukenmez nasil hikayeler var bebegine yillar sonra kavusan anneler bunlari dusun icini rahatlat ve kafandan at bi sureligine. insallah hakkinda hayirlisi oluuur bebegin de seni cok bekletmeden gelir ;)

Back