- Konu Sahibi Buhayatbenim
- #1.921
Miratech markayı deniyorum, özellikle bu markayı almadım eczacı verdi, 25 TL içinden 5 adet test çubuğu çıkıyor.
Bol şanslar:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
7 gun cok erken beta 20nin ustunde olmadan gostermiyor testlee. Miratech al 2 gun sonra bide onunla dene tatlim. Miratech bana 4 gun onceden silik cizgi sonucunu vermistiDediklerin var kasıktaki ağrı sızlama sürekli devam ediyor gurultu gaz var bide bugun midem ekşiyor ağzımın tadı bi tuhaf. Test yaptım ama sanırım biraz acele ettim çünkü daha 7 gün var adetime ve negatif çıktıya gerçekten yok bebek ya da erken yaptığım için negatif. Keşke erken test cubugu alsaydım şimdi kafamda bi dünya soru işareti var :/
pazartesiyi bekliycem canım hayal kırıklığı olmasın diye kan tahlilimi o zaman vericemcanım bana dr söktürücü verdi içtim olmayınca öğrendim gebeliğimi ilkinde
dicemki kanda cıkması lazım ama bende cıkmamıştı
Benim evlendiğimden beri korunmasız 3 ay olmayınca hemen olmasını istiyordum doktora gittim normalde dediğin gibi 1 yıl olmazsa gidiyorsun ama ben sabırsız olduğum için çatlatma iğnesi yaptırdım gerekmediği halde ve o ay hamile kaldım :) hamileliğe hazırlık olarak doktora git kan testlerini yaptır cnm neyin eksikse onun ilacını al kan ya da vitamin ya da omega3 gibi. Bebişe çok faydası olur sağlam zemin hazırlamış olursun onaCanim 5. Denemede neden klomen verdi doktorun. Ben bebek maksatli doktora hic gitmedim bilmiyorumda. 1 yildan sonra gelin diyolar ya ondan soruyorum.
Etiketleyemedim ama bi önceki sayfada arkadaş 10 gün kala yapmış ve sonuc pozitif çıkmış ondan şeyy ettim bende :'( ama belirtiler devam ediyor ağzında ekşi bir tat var daha erken gerçi bunlar için. Nese son günlere doğru devam ederse belirtiler tekrar bakarım 1-2 gun kala :)7 gun cok erken beta 20nin ustunde olmadan gostermiyor testlee. Miratech al 2 gun sonra bide onunla dene tatlim. Miratech bana 4 gun onceden silik cizgi sonucunu vermisti
belki erken dollenmedir onunki 10 gun once hala yumurtluyo dahi olabilirz iyi ogrenmis valla ogrenen kisi masallah :) bence sen 3 gun sonra yeniden bak derimEtiketleyemedim ama bi önceki sayfada arkadaş 10 gün kala yapmış ve sonuc pozitif çıkmış ondan şeyy ettim bende :'( ama belirtiler devam ediyor ağzında ekşi bir tat var daha erken gerçi bunlar için. Nese son günlere doğru devam ederse belirtiler tekrar bakarım 1-2 gun kala :)
Herkeste farklılık gösterebilir canım öyle düşünme. Kimisi 1 hafta gecikiyo test yapıyo negatif çıkıyo kan veeito hamile olduğunu öğreniyo.Adetine 12 gün kalamı test çubuğunda çıktııııhım o zaman ben hamile değilim cunku 7 gun kala test yaptım ve olumsuz, daha olumluya dönmez sanırım
Kizlar bende gittim doktora once evlenince gittim. Basit kist var dedi. Sonra bebek dusununce 2 ay olmayinca gittim kan testlerime bakildi sadece kansizlik cikti. Sonra 4. Ay olmayinca gittim hormonlara baktirmak icin. Niye geldinki daha 4 ayda diye suratima bakti zorla hormon testlerimi yapti. Onlarda gayet normal. Ee smdi bikac ay sonra ee hersey normal neden olmuyo diye giderim :). Esimide goturcem bu seferKlomen vermedi, çatlatma iğnesi verdi. Ben de polip var, yumurtların belkide kendiliğinden çatlar sorun gözükmüyor. Ama çatlatma iğnesi hamile kalma şansını yükseltir dedi. Klomen kullanmadan sadece iğne vurundum yani. Bu ay hamile kalmaz isem yine de; polip engel oluyor olabilir önümüzdeki ay alırız dedi. İğne ile diğer etkileri elimine etmiş oldu, polipi sorguluyor sanırım. Aslında bir yıl hamile kalmazdan doktora gidersin die bişey yok bence. Ben korunmayı bıraktığım ilk ay gittim; kan testleri smear testlerimi yaptırdım. Hormonlarıma bakıldı. Yumurtalıklaırm kontrol edildi. Bilinçli hamile kalmak en güzeli.
Valla cnm bn grüyorum inşallah vardır bebişKizlar mrblar benim de bata son 3 gun bugun test yaptim ama hayali bi cizgi var gibi bi bakarmisiniz.ama aşırı silik bi cizgi.pek umutlanmak istemedim.Eki Görüntüle 2034582
Ben de görüyorum ikinci çizgiyi hayırlısı olsun canım, Allah gönlüne göre versinKizlar mrblar benim de bata son 3 gun bugun test yaptim ama hayali bi cizgi var gibi bi bakarmisiniz.ama aşırı silik bi cizgi.pek umutlanmak istemedim.Eki Görüntüle 2034582
Kaç gün var bat a canımCok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin kizlar.hepimizin gonlune gore olsun insallah.hayirlisiyla.hepimiz istiyoruz.ama o kadar silik cikiyo ki yanlis olabilir diyorum bi yandan da.bide adet olacam gibi belirtilerim var sadece.yatin bidaha denicem idrar testi.
Çokk çokk yüksek ihtimal gebesin canım benim ilk hamileliğimde aynı bu şekilde öğrenmiştim. hayırla uğurla sağlıkla gelsinn inşallah:))))Cok tesekkur ederim iyi dilekleriniz icin kizlar.hepimizin gonlune gore olsun insallah.hayirlisiyla.hepimiz istiyoruz.ama o kadar silik cikiyo ki yanlis olabilir diyorum bi yandan da.bide adet olacam gibi belirtilerim var sadece.yatin bidaha denicem idrar testi.
Hayırlı olsun canım ben de gördüm çizgi var.Kizlar mrblar benim de bata son 3 gun bugun test yaptim ama hayali bi cizgi var gibi bi bakarmisiniz.ama aşırı silik bi cizgi.pek umutlanmak istemedim.Eki Görüntüle 2034582
Cnm son 3 günüm yarin testi tekrarlicam paylasirim.guzel dilekleriniz beni cok mutlu etti.hepimiz icin olsun insallah.hepimiz mutlu oluruz kizlar.cok teşekkürlerKaç gün var bat a canım
Oo süper erken öğrenmişsin inşallh bzde grürüz çift çizgiyiCnm son 3 günüm yarin testi tekrarlicam paylasirim.guzel dilekleriniz beni cok mutlu etti.hepimiz icin olsun insallah.hepimiz mutlu oluruz kizlar.cok teşekkürler
Cnm daha kesin bisey yok ki yanlis ta çıkabiliyor testler.ama insallah vardir.bende de sizlerde de insallah.Oo süper erken öğrenmişsin inşallh bzde grürüz çift çizgiyi![]()