Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hadi hayırlı olsun canım maşallah sana :) adetin ne gündü :) midem ekşimeye başladı eczaneye gidicem işlerimi halledince :KK43:
bu c.tesi olmam gerekiyodu normalde suan 2 gun kaldi yani :) yarin gidip bi daha kan vericem artip azaldigi konusunda bi bakilmasi lazimmis. Suanki benim bi belirtim daha oluyo hemen paylasayim karnimda sanki insaat calismasi var gibi surekli ya gurulduo ya sizi giriyo ya gaz oluo yani goguslerin sismesi vs den cok midende karninda hissedebilirsin anormallik. Test mi alacaksin eczaneden bizi de bilgilendir

Evet var tebrikler canım hayırlı ugurlu olsun hemen kan ya da idrar testi yaptır bu arada adetin ne gündü :) ve belirti varmı. Karnımdan gurul gurul sesler geliyor asit üretir gibi bide ekşimsi tat var ağzımda. Adetim 25nde. Ve bende ilk hamileliğimi erken öğrenmiştim :) bugun test yapsammı sence. Yalnız bi sorun var bizimki kaza ilişkisi olduğu için eşim hazır değil ikinci velete kötü bi yorum yaparda sevincimi kursağımda bırakır diye korkuyorum sonuç pozitif çıkarsa :'(
Amin inş dediğin gibi vardır canım benim. Hiç öyle düşünem rabbim böyle bi güzelliği sunduysa eşinin kem küm yapmaya hakkı yok. Olurda yaparsa karşına algüzel güzel anlat kimsenin canını sıkmasına izin verme canım. Benim adetime daha 12 gün var. Eğee hamileysem yaşadıklarımda şunlar. Mide ekşimesi. Aşırı iştah artışı. Göğüs hassasiyeti ama sadece sağ. Aşırı idrara çıkma. Bir de dün ilk defa gün içinde uyuma isteği.

Ve bat'a son 10 gün tabi bugünü saymazsak. Zaman geçmek bilmiyordu:) 28 ağustos regl tarihim inşallah hayırlısı diyorum. Bu kadar zor olacağını bilseydim korunmayı çok önce bırakırdım:) bu ay 5. denememiz, ve ilk defa çatlatma iğnesi vurundum. Klomen kullanmadım. Hepimiz bu ay hamile kalırız umarım:)

bu c.tesi olmam gerekiyodu normalde suan 2 gun kaldi yani :) yarin gidip bi daha kan vericem artip azaldigi konusunda bi bakilmasi lazimmis. Suanki benim bi belirtim daha oluyo hemen paylasayim karnimda sanki insaat calismasi var gibi surekli ya gurulduo ya sizi giriyo ya gaz oluo yani goguslerin sismesi vs den cok midende karninda hissedebilirsin anormallik. Test mi alacaksin eczaneden bizi de bilgilendir
Dediklerin var kasıktaki ağrı sızlama sürekli devam ediyor gurultu gaz var bide bugun midem ekşiyor ağzımın tadı bi tuhaf. Test yaptım ama sanırım biraz acele ettim çünkü daha 7 gün var adetime ve negatif çıktı :KK43: ya gerçekten yok bebek ya da erken yaptığım için negatif. Keşke erken test cubugu alsaydım şimdi kafamda bi dünya soru işareti var :/

Ve bat'a son 10 gün tabi bugünü saymazsak. Zaman geçmek bilmiyordu:) 28 ağustos regl tarihim inşallah hayırlısı diyorum. Bu kadar zor olacağını bilseydim korunmayı çok önce bırakırdım:) bu ay 5. denememiz, ve ilk defa çatlatma iğnesi vurundum. Klomen kullanmadım. Hepimiz bu ay hamile kalırız umarım:)
Amin inş dediğin gibi vardır canım benim. Hiç öyle düşünem rabbim böyle bi güzelliği sunduysa eşinin kem küm yapmaya hakkı yok. Olurda yaparsa karşına algüzel güzel anlat kimsenin canını sıkmasına izin verme canım. Benim adetime daha 12 gün var. Eğee hamileysem yaşadıklarımda şunlar. Mide ekşimesi. Aşırı iştah artışı. Göğüs hassasiyeti ama sadece sağ. Aşırı idrara çıkma. Bir de dün ilk defa gün içinde uyuma isteği.
Adetine 12 gün kalamı test çubuğunda çıktııııo_O hım o zaman ben hamile değilim cunku 7 gun kala test yaptım ve olumsuz, daha olumluya dönmez sanırım

Benimde o kadar var adetime :/ kaçında senin benim 25i. Ama 25gunde bir adet oluyorum

benim 23 ünde. ama bir iki gün oynama olabiliyor. geçen ay regle 5 gün kala erken gebelik testi yapmıştım, gebelik belirtileri yaşadığımı sanmıştım ama meğer adetim gelecekmiş. 5 gün sonra beklerken 2 gün sonra geldi. o yüzden iyice gecikme olmadan test filan yapmayacağım.

Adetine 12 gün kalamı test çubuğunda çıktııııo_O hım o zaman ben hamile değilim cunku 7 gun kala test yaptım ve olumsuz, daha olumluya dönmez sanırım
Bence öyle düşünme cnaım, daha çok erken sonuç için. Beklemeye devam et. Bneim bi arkadaşım adete bir gün kala negatif sonucu gördü testte. Sonra kanında çıktı 4-5 gün sonra. Hele seninki baya erken. Çok yanıltıcı olur.

kızlar merhaba ben adetimin 5 . günü klomene başladım ardından dubhaston diye bi ilaç verdi dubhaston biteli 5 . günüm hala hastalanmadım test yaptım ama hepsi negatif birini atmayı unutmuşum hayali bi çizgi belirmiş ama üzerinden saatler geçti test bozuktur dedim doktoru aradım ben 5 gün oldu hastalanmadım diye gebelik olabilir dedi 2 yada 3 gün geçince olman gerekiyordu dedi ama bu bile beni çok heyecanlandırdı ne yapsam bilemedim ya beklesem mi beklemesem mi kızlar yardımcı olurmusunuz

kızlar merhaba ben adetimin 5 . günü klomene başladım ardından dubhaston diye bi ilaç verdi dubhaston biteli 5 . günüm hala hastalanmadım test yaptım ama hepsi negatif birini atmayı unutmuşum hayali bi çizgi belirmiş ama üzerinden saatler geçti test bozuktur dedim doktoru aradım ben 5 gün oldu hastalanmadım diye gebelik olabilir dedi 2 yada 3 gün geçince olman gerekiyordu dedi ama bu bile beni çok heyecanlandırdı ne yapsam bilemedim ya beklesem mi beklemesem mi kızlar yardımcı olurmusunuz

tekrar bir test yap canım için rahat edecekse

tekrar bir test yap canım için rahat edecekse
yaptım idrar testi negatif sabah :( doktor duphaston adet söktürücü bi ilaç hamilelik olmasa olman gerekiyordu idrarda çıkmayabilir dedi haftaya kadar beklesem mi kan testi mi yaptırsam inan ne yapıcam bilmiyorum öyle panik haldeyim ya derlerdi inanmazdım ama kan testini negatif görmekten korkuyorum çok

Canim 5. Denemede neden klomen verdi doktorun. Ben bebek maksatli doktora hic gitmedim bilmiyorumda. 1 yildan sonra gelin diyolar ya ondan soruyorum.

Canim 5. Denemede neden klomen verdi doktorun. Ben bebek maksatli doktora hic gitmedim bilmiyorumda. 1 yildan sonra gelin diyolar ya ondan soruyorum.
Klomen vermedi, çatlatma iğnesi verdi. Ben de polip var, yumurtların belkide kendiliğinden çatlar sorun gözükmüyor. Ama çatlatma iğnesi hamile kalma şansını yükseltir dedi. Klomen kullanmadan sadece iğne vurundum yani. Bu ay hamile kalmaz isem yine de; polip engel oluyor olabilir önümüzdeki ay alırız dedi. İğne ile diğer etkileri elimine etmiş oldu, polipi sorguluyor sanırım. Aslında bir yıl hamile kalmazdan doktora gidersin die bişey yok bence. Ben korunmayı bıraktığım ilk ay gittim; kan testleri smear testlerimi yaptırdım. Hormonlarıma bakıldı. Yumurtalıklaırm kontrol edildi. Bilinçli hamile kalmak en güzeli.

yaptım idrar testi negatif sabah :KK43: doktor duphaston adet söktürücü bi ilaç hamilelik olmasa olman gerekiyordu idrarda çıkmayabilir dedi haftaya kadar beklesem mi kan testi mi yaptırsam inan ne yapıcam bilmiyorum öyle panik haldeyim ya derlerdi inanmazdım ama kan testini negatif görmekten korkuyorum çok

canım bana dr söktürücü verdi içtim olmayınca öğrendim gebeliğimi ilkinde
dicemki kanda cıkması lazım ama bende cıkmamıştı

Back