- 15 Ekim 2012
- 737
- 261
- 323
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.881
Bir tek o konuda iyiyim; ilk ay dışında hiç kendimi dinlemedim; hiç hamileymişim gibi de gelmemişti zaten. Olursa çok şaşırıcakmışım gibi geliyor:)Artık belirtileri de uyduruyorum gibi geliyo ,sürekli kendimi inceliyorum bu ay böyle davranmayacam diyorum ama gel gör ki son bir hafta kala uykularim kaciyo düşünmekten, hayırlısı artık allahım buradaki kimseyi bekletmesin hepimiz tez zamanda güzel haberler veririz umarım
Hayir hic kullanmadim. Surekli akintim oluyo sanki spermlere zarar veriyomus gibi geliyo:). Preseed yardimci olurmus gibi dusunuyorum. Ama bi yandanda rahme zarar verir diye almaya cesaret edemedim. Sizin sonucunuzu beklicem :). Sizin kacinci denemeniz bu aysormayin. ben de cok merak ediyorum. ilk ayda olumlu sonuc alan cok. ancak ben panikle dogru duzgun kullanabildim mi emin degilim :) ama 3 kere kullandim daha baya var jelden. olmadi gelecek ay kullanmaya devam edecegim. siz kullandiniz mi hic?
Bende oyleyim hickimse ama hickimse bilmiyo. Kacinci denemeniz bu aykaldı 7 gün. ya sabırr.. buraya grmeyeceğim dedim ama dayanamıyorum. çünkü burdan başka hiçbir yerde paylaşamıyorum duygularımı. kimse bebek istediğimi bilmiyor =)
iyi yapmissiniz kimseye soylememekle. ben mal gibi arkadaslarima soyledim simdi yaz tatili. okullar acilinca gorucem onlari sorucaklar diye darlaniyorum. buradan dertlesmekte hic sakinc yok dokun icinizi :)kaldı 7 gün. ya sabırr.. buraya grmeyeceğim dedim ama dayanamıyorum. çünkü burdan başka hiçbir yerde paylaşamıyorum duygularımı. kimse bebek istediğimi bilmiyor =)
preseed kullanip memnun olan cok. illa ki ise yaramayanlar olmustur vs ama ne bileyim denemek istedim insallah guzel haberler veririm sizeHayir hic kullanmadim. Surekli akintim oluyo sanki spermlere zarar veriyomus gibi geliyo:). Preseed yardimci olurmus gibi dusunuyorum. Ama bi yandanda rahme zarar verir diye almaya cesaret edemedim. Sizin sonucunuzu beklicem :). Sizin kacinci denemeniz bu ay
iyi yapmissiniz kimseye soylememekle. ben mal gibi arkadaslarima soyledim simdi yaz tatili. okullar acilinca gorucem onlari sorucaklar diye darlaniyorum. buradan dertlesmekte hic sakinc yok dokun icinizi :)
cok bekletmesin hemen gelsin insallahbir sefer istediğini söyledin mi yandın zaten millet hemen didiklemeye başlıyor. beni henüz düşünmüyor biliyor kendi ailem bile. ki geçen aya kadar hakkaten düşünmüyordum, yeni karar verdik =) bakalım ne zaman gelecek bebiş.
cok bekletmesin hemen gelsin insallah
cok degil benim de. bu ay ucuncu denememiz. ovulasyon bitti beklemedeyim ama daha cok var bata. 11 gun beklicez bakalim :)siz ne kadar zamandır istiyorsunuz?
evet canim gorunuyor ikinci cizgiBu arada testin görüntüsü de bu.
https://resimyukle.xyz/resim/VQ4M8L
Evet var tebrikler canım hayırlı ugurlu olsun hemen kan ya da idrar testi yaptır bu arada adetin ne gündü :) ve belirti varmı. Karnımdan gurul gurul sesler geliyor asit üretir gibi bide ekşimsi tat var ağzımda. Adetim 25nde. Ve bende ilk hamileliğimi erken öğrenmiştim :) bugun test yapsammı sence. Yalnız bi sorun var bizimki kaza ilişkisi olduğu için eşim hazır değil ikinci velete kötü bi yorum yaparda sevincimi kursağımda bırakır diye korkuyorum sonuç pozitif çıkarsa :'(Bu arada testin görüntüsü de bu.
https://resimyukle.xyz/resim/VQ4M8L
Benimde o kadar var adetime :/ kaçında senin benim 25i. Ama 25gunde bir adet oluyorumkaldı 7 gün. ya sabırr.. buraya grmeyeceğim dedim ama dayanamıyorum. çünkü burdan başka hiçbir yerde paylaşamıyorum duygularımı. kimse bebek istediğimi bilmiyor =)
Hadi hayırlı olsun canım maşallah sana :) adetin ne gündü :) midem ekşimeye başladı eczaneye gidicem işlerimi halledincecanim bu msjlari yazdiktan sonra silik cikan idrar testimden sonra kanda da baktirdim hamileymisim :) Rabbim isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?