Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bir tek o konuda iyiyim; ilk ay dışında hiç kendimi dinlemedim; hiç hamileymişim gibi de gelmemişti zaten. Olursa çok şaşırıcakmışım gibi geliyor:)

kaldı 7 gün. ya sabırr.. buraya grmeyeceğim dedim ama dayanamıyorum. çünkü burdan başka hiçbir yerde paylaşamıyorum duygularımı. kimse bebek istediğimi bilmiyor =)

sormayin. ben de cok merak ediyorum. ilk ayda olumlu sonuc alan cok. ancak ben panikle dogru duzgun kullanabildim mi emin degilim :) ama 3 kere kullandim daha baya var jelden. olmadi gelecek ay kullanmaya devam edecegim. siz kullandiniz mi hic?
Hayir hic kullanmadim. Surekli akintim oluyo sanki spermlere zarar veriyomus gibi geliyo:). Preseed yardimci olurmus gibi dusunuyorum. Ama bi yandanda rahme zarar verir diye almaya cesaret edemedim. Sizin sonucunuzu beklicem :). Sizin kacinci denemeniz bu ay

daha 2.ayımız bizim. yeni karar verdik. geçen ay yumurtlama günümü dahi yanlış hesaplamışım o kadar uzağım konuya =)

bu ay tahmini yumurtlama döneminde gün aşırı ilişkide bulunduk. yani adam akıllı bu ay denedik bile denebilir. ya sizin?

kaldı 7 gün. ya sabırr.. buraya grmeyeceğim dedim ama dayanamıyorum. çünkü burdan başka hiçbir yerde paylaşamıyorum duygularımı. kimse bebek istediğimi bilmiyor =)
iyi yapmissiniz kimseye soylememekle. ben mal gibi arkadaslarima soyledim simdi yaz tatili. okullar acilinca gorucem onlari sorucaklar diye darlaniyorum. buradan dertlesmekte hic sakinc yok dokun icinizi :)

preseed kullanip memnun olan cok. illa ki ise yaramayanlar olmustur vs ama ne bileyim denemek istedim insallah guzel haberler veririm size ilk defa denedim bu ay. 3 kere kullandim. biri oyle ilk deneme. biri ovulasyon testiyle koyuyu yakaladigim gun. biri de koyuyu yakaladigim gunun 2 gun sonrasi. gun asiri yapmistil yani koyudan sonra. oylee insallah ise yarar :)

iyi yapmissiniz kimseye soylememekle. ben mal gibi arkadaslarima soyledim simdi yaz tatili. okullar acilinca gorucem onlari sorucaklar diye darlaniyorum. buradan dertlesmekte hic sakinc yok dokun icinizi :)

bir sefer istediğini söyledin mi yandın zaten millet hemen didiklemeye başlıyor. beni henüz düşünmüyor biliyor kendi ailem bile. ki geçen aya kadar hakkaten düşünmüyordum, yeni karar verdik =) bakalım ne zaman gelecek bebiş.

cok bekletmesin hemen gelsin insallah

Miratech markayı deniyorum, özellikle bu markayı almadım eczacı verdi, 25 TL içinden 5 adet test çubuğu çıkıyor.
Bol şanslar:)

Kızlaaaarr acil durum. Bugün akşam dayanamadım ve test yaptım. Testte her ne kadar tekçizgi gibi dursada içten içe silik çizgi görüe gibiydim ama yok ya dedim bıraktım. Bir kaç saat sonra gidip baktım ve zaman geçince iyice netleşiyor ya çizgi. İkinci silikçixgi belirgin bi şekilde karşımda duruyor. Henüz adetime 12 gün var ama benim ilk hamileliğimde de 10 gün kala öğrenmiştim. Acaba diyorum yine ümitlendim ama bilmiyorum. Duygularım çok tuhaf şuan. Hcg olmasa idrarda 2. Silik çizgi çıkmazdı herhalde dimi?

Evet var tebrikler canım hayırlı ugurlu olsun hemen kan ya da idrar testi yaptır bu arada adetin ne gündü :) ve belirti varmı. Karnımdan gurul gurul sesler geliyor asit üretir gibi bide ekşimsi tat var ağzımda. Adetim 25nde. Ve bende ilk hamileliğimi erken öğrenmiştim :) bugun test yapsammı sence. Yalnız bi sorun var bizimki kaza ilişkisi olduğu için eşim hazır değil ikinci velete kötü bi yorum yaparda sevincimi kursağımda bırakır diye korkuyorum sonuç pozitif çıkarsa :'(

canim bu msjlari yazdiktan sonra silik cikan idrar testimden sonra kanda da baktirdim hamileymisim :) Rabbim isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin insallah
Hadi hayırlı olsun canım maşallah sana :) adetin ne gündü :) midem ekşimeye başladı eczaneye gidicem işlerimi halledince

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…