Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Cok takilmanak icin elimden geleni yapiyorum ama bi yanım bi tarafim hep orda :KK43: insallah dedigin gibi olur canim ya sabirla bekliycez artik yapacak biseyim 5-6 ay daha beklemek
Evet seni çok iyi anlıyorum. Benm kuzenim 7.ayda hamile kaldı eltim 6.ayda herhangi bir problemleri de yoktu. Yeni evli olmasan böyle söylemezdim zaten. Sıkıntı yaptığın için de olmayabilir diye diyorum. Gençsin henüz ne güzel evlenmissin bir problemin de yok neden olmasın ki. Bir iki ay daha bekle olmazsa tetkiklerini yaptırırsın. Bir sene de bekleme bence çok uzatmak iyi değil. Ben ikinci ayda hamile kaldım mesela ama 5.ayda erken doğum oldu korundum filan derken 7 aydır bebiş yok. Şimdi kontrollere başlayacağız inşallah. Demem o ki her şey nasip

Benimde bat 28 Ağustos; bu ay beşinci denememiz. İlk defa çatlatma iğnesi vurundum. Ama klomen kullanmadım. Çok bunaldım ya; çok ihtiyacım var hamile kaldığımı öğrenmeye. Bu ay da kalmazsam polip sorunum var onu halledicem, kocamı üroloğa yolluycam. Keçiboynuzu özü aldım eczaneden onu içiyor her gün bir de her gün ceviz yiyor. Bakalım faydası olacak mı. Nohut yedirmeye çalışıyorum bir de.
.

Merhaba,polip sorunum var yazmissin rahimde polip mı var yani,benim de yaklaşık 1 yıl önce rahmimde polip çıkmıştı histeroskopi olmuştum derhal alınması gereken birşey özellikle bebek isteniyorsa

Evet seni çok iyi anlıyorum. Benm kuzenim 7.ayda hamile kaldı eltim 6.ayda herhangi bir problemleri de yoktu. Yeni evli olmasan böyle söylemezdim zaten. Sıkıntı yaptığın için de olmayabilir diye diyorum. Gençsin henüz ne güzel evlenmissin bir problemin de yok neden olmasın ki. Bir iki ay daha bekle olmazsa tetkiklerini yaptırırsın. Bir sene de bekleme bence çok uzatmak iyi değil. Ben ikinci ayda hamile kaldım mesela ama 5.ayda erken doğum oldu korundum filan derken 7 aydır bebiş yok. Şimdi kontrollere başlayacağız inşallah. Demem o ki her şey nasip
canim bu msjlari yazdiktan sonra silik cikan idrar testimden sonra kanda da baktirdim hamileymisim :) Rabbim isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin insallah

Amin çok
canim bu msjlari yazdiktan sonra silik cikan idrar testimden sonra kanda da baktirdim hamileymisim :) Rabbim isteyen herkese bu mutlulugu yasatsin insallah
Sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah sana. Hadi hayırlı olsun ☺☺☺Bize de dua et olur mu? Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah

.

Merhaba,polip sorunum var yazmissin rahimde polip mı var yani,benim de yaklaşık 1 yıl önce rahmimde polip çıkmıştı histeroskopi olmuştum derhal alınması gereken birşey özellikle bebek isteniyorsa

Evet polip var, bu son gittiğim doktor söyledi ama hamile kalmana engel olabilir olmayadabilir dedi. Ki burda da poliple hamile kalan sağlıklı doğum yapanlar okudum. Polipin büyüklüğü bulunduğu yer önemli sanırım. Ama tabi ki bu ay hamile kalamaz isem ben de aldırıcam.

Amin çok

Sevindim senin adına Rabbim sağlıkla kucağına almayı da nasip etsin inşallah sana. Hadi hayırlı olsun ☺☺☺Bize de dua et olur mu? Rabbim isteyen herkese tez zamanda nasip etsin inşallah
dualarim sizinle canim benim tez zamanda bebis haberlerini aliriz insallah

Bat a 2 gün kaldı gögüslerim yeni yeni dolgunlaşıyo bugün, ateşim üç gündür sbt 37.0, ama sanki olacakmışım gibi his var test yapmaktan yoruldum adet geçmeden yapmayacağm bu ay en son bir hafta önce yaptım negatif:KK14: her ay farkli şeyler yaşıyorum bi on gün önce baslıyo belirtiler bi oluyo hic belirti olmadan adet oluyorum valla artık hiçbiseye yormuyorum o_O sabırsızlıkla adetin geçmesini beklicem:işsiz:

Bat a 2 gün kaldı gögüslerim yeni yeni dolgunlaşıyo bugün, ateşim üç gündür sbt 37.0, ama sanki olacakmışım gibi his var test yapmaktan yoruldum adet geçmeden yapmayacağm bu ay en son bir hafta önce yaptım negatif:KK14: her ay farkli şeyler yaşıyorum bi on gün önce baslıyo belirtiler bi oluyo hic belirti olmadan adet oluyorum valla artık hiçbiseye yormuyorum o_O sabırsızlıkla adetin geçmesini beklicem:işsiz:
Al benden de o kadar bata 12 günüm var, daha çok var yani ama zaman geçmek bilmiyor:( Bi 10 günü atlatsam test yapıcam ama işte bi zaman geçse.

Kızlar ben bugün regli oldum 2 gün önce geldi yeni bat 12 eylül. Regli düzenim değişti galiba hep erken gelmeye başladı 26 günde adet oldum. Of ya bu ayda olmadı.
Bebek dusunmeye basladigimiz aydan beri benimde oyle oldu 32ydi hep dongum. Sonra 4 ay hap kullandim hap kullabirken 28 oldu sonra biraktim bebek denemelerine basladik. 26 25 27 28 bu ayda 5. Denememiz olucak. Bekliyorsak vardir bir sebebi. Insallah guzel olucak hersey.

Merhabalar birkaç gündür bilerek takip etmiyordum yazılanları falan. Çünkü daha ilk denememiz olmasına rağmen psikolojik olarak çok büyük beklenti içine girdigimi farkettim. Bu sabah kırmızı kartı yedim :duduk: zaten bekliyordum o yüzden hayal kırıklığı falan olmadı. Hayaller eylüle kaldı :) ovulasyon testi almayi düşünüyorum önerisi olanlar var mı? Internette baktığımda çok fazla marka var ve bu konularda daha acemiyim :KK39:

bende artık sık sık girmiyorum çünkü okudukça her an aklımda bebek oluyor. ve kendime çok kızıyorum. daha 3 ay oldu. 4. ayı deneyecez. adetim dün bitti. bu ay için ovülasyon testi aldım bende. laboquick marka aldım bende. haftaya falan başlarım kullanmaya artık.

Al benden de o kadar bata 12 günüm var, daha çok var yani ama zaman geçmek bilmiyor:KK43: Bi 10 günü atlatsam test yapıcam ama işte bi zaman geçse.
Artık belirtileri de uyduruyorum gibi geliyo ,sürekli kendimi inceliyorum bu ay böyle davranmayacam diyorum ama gel gör ki son bir hafta kala uykularim kaciyo düşünmekten, hayırlısı artık allahım buradaki kimseyi bekletmesin hepimiz tez zamanda güzel haberler veririz umarım :anneadayı::dua:

kizlar merhaba
ben de 2 aydir deniyorum olmadi bu ucuncu ayimiz. inofolic combi verdi bana bu ay doktor onu kullandim yumurtlamayi kolaylastiran yumirtayi kaliteli yapan bir hapmis ve preseed kullandim. insallah ise yararlar benim bat 27 agustos. herkesin bu ay guzel haberler almasini diliyoruuum.

kizlar merhaba
ben de 2 aydir deniyorum olmadi bu ucuncu ayimiz. inofolic combi verdi bana bu ay doktor onu kullandim yumurtlamayi kolaylastiran yumirtayi kaliteli yapan bir hapmis ve preseed kullandim. insallah ise yararlar benim bat 27 agustos. herkesin bu ay guzel haberler almasini diliyoruuum.
İnşallah

kizlar merhaba
Pressedin sonucunu cok merak ediyorum

Pressedin sonucunu cok merak ediyorum
sormayin. ben de cok merak ediyorum. ilk ayda olumlu sonuc alan cok. ancak ben panikle dogru duzgun kullanabildim mi emin degilim :) ama 3 kere kullandim daha baya var jelden. olmadi gelecek ay kullanmaya devam edecegim. siz kullandiniz mi hic?

Back