Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar karbonat testini yeniden yaptım 10 gün önce hafif kaparciklar olmuştu bugün yine yaptım adetime bir gün. Var aşırı derece kabardi üstü ablamda doğru çıkmıştı inş bendede doğru cikar

Kızlar ben bugün regli oldum 2 gün önce geldi yeni bat 12 eylül. Regli düzenim değişti galiba hep erken gelmeye başladı 26 günde adet oldum. Of ya bu ayda olmadı.

bnde almaya niyetlenmiştim ama vazgeçtim sonra. vücut ısısı takip ediyorum bakalım nolcak
Ben bir sonraki yumurtlama donemimde yurtdışında olacağım için işi şansa bırakmak istemedim testle takip etmek daha emin olmamı sağlar diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun senin de umarım kavusursun bebeğine :)

okurken güldüm ben olsam bende içmezdim. gzl haberler alırsın inş cnm.

yumurtlama testinde de az belirgin çok belirgin oldumu olmadımı muhabbeti okuymda dedim o da aynı stres :) inş ilk denemende tuar her ay her ay yorulur insan stres oluyor

Evet bende dun onu siparis verdim gitti gidiyordan bakalim bende bu ay ole takip edecem .umarim ise yarar

İnsallah canim bir de böyle deneyelim. Bir de artık herkes biliyor bebek yapma zamanımı :) Anneme gitmem gerekiyordu bir is icin yatılı, dedim su tarihler arası gelemem anne, bebek yapma haftası, sonra gelirim :)

Evet aynen öyle valla, iyi ki 50 ilk paket almışım, alışana kadar çok sıkıntılı. Sıvı almadan durmak bu sıcakta zora sokuyor. Allah yardımcımız olsun:)

Ay çok güldüm, alemsin, kazara olan bebekler çok güzel oluyor:)

Dimi yaa ne diye içeyim kör istedi bir göz Allah verdi iki göz hadi bakalım sonu hayır ola bu arada kasık ağrısından kıvranıyorum ya enfeksiyon kaptım ya bağırsaklarda sorun var ya da bebekto geliyor

Kızlar benim umutlarda Eylül ayına kaldı bende öldüm adet böylelikle karbonat testinin gercek olmadığını da öğrendim ama artık kafaya takmicam stres yapmicam belki de o yüzden olmuyo

Kızlar benim umutlarda Eylül ayına kaldı bende öldüm adet böylelikle karbonat testinin gercek olmadığını da öğrendim ama artık kafaya takmicam stres yapmicam belki de o yüzden olmuyo
Eşin sana tecavüz etsin hemen hamile kalırsın töbe estafrullah ama nasıl bi şanstır ki o kadar uğraşıyoruz tutmuyor ama istenmeyen korunan ne kadar gebelik varsa tutuyor :) demekki var daha zamanı Rabbim bilir doğru vakti bekleyelim bakalım... bende ilk bebişte eylülde hamile kalmıştım umarım şans sanada güler...

Amin inş cnm Allah'ın zaten isteyene vermiyo istemiyene veriyo ama yinede şükür isyan etmiyorum 5 senedir alıştım negatif gormeye

Benimde bat 28 Ağustos; bu ay beşinci denememiz. İlk defa çatlatma iğnesi vurundum. Ama klomen kullanmadım. Çok bunaldım ya; çok ihtiyacım var hamile kaldığımı öğrenmeye. Bu ay da kalmazsam polip sorunum var onu halledicem, kocamı üroloğa yolluycam. Keçiboynuzu özü aldım eczaneden onu içiyor her gün bir de her gün ceviz yiyor. Bakalım faydası olacak mı. Nohut yedirmeye çalışıyorum bir de.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…