Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Sen bilirsin ama.ben olsam 1 yil beklemem cekinirim en azindan icim rahat olur.

Henüz çok yeni evlisin. Eşine evine varsa işine uyum sağlamaya çalış ve evliliğinin tadını çıkar bence. Evliliğin basında herkes çok daha rahat oluyor ve daha rahat hamile kalabiliyor zannımca. 5 ay çok uzun bir süre değil tıbben. Ilerleyen zamanlarda yine olmazsa eşin de bir doktora görünür. 2 yıllık evli birinden nacizane tavsiye

Merhabalar birkaç gündür bilerek takip etmiyordum yazılanları falan. Çünkü daha ilk denememiz olmasına rağmen psikolojik olarak çok büyük beklenti içine girdigimi farkettim. Bu sabah kırmızı kartı yedim zaten bekliyordum o yüzden hayal kırıklığı falan olmadı. Hayaller eylüle kaldı :) ovulasyon testi almayi düşünüyorum önerisi olanlar var mı? Internette baktığımda çok fazla marka var ve bu konularda daha acemiyim

bnde almaya niyetlenmiştim ama vazgeçtim sonra. vücut ısısı takip ediyorum bakalım nolcak

Arkadaşlar merhaba geçen ay prolaktin değerim 41di bu ay 19.34 e düşmüş :) geçen ay rahim filmi de çekildim doktora sonuçları gösterecek ama sende bir sorun görünmüyor dedi. Yarın eşim sperm testine girecek bende Ağustos'ta gebelik istiyorum inşallah Testere dişli aslan pençesi almıştım adetimin 4.günündeyim bitsin içmeye başlicam sizce içeyim mi prolaktin iyice azalsın diye

Canim ben de bu ay aldım? İlk kez kullanıyorum laboquick diye bir marka. En çok onu gördüm forumlarda. Netten aldım, fiyatı da uygun geldi.

Kizlar ishal oldum acaba dusuk mu yaptim . Testim poztif cikmisti adet gecikmisti sonra adet oldum ishal oldum bide anlamadim normal adet mi dusuk mu ins normal adettir

Ocakta dusuk olmustu ondan sonra tutmadi bu sefer tuttu derkeb hasta oldum anlayamadim

Selam kızlar, kısmette 2 sene sonra buralara uğramakta varmış :) 2 yaşında bir oğlum var Allah bağışlasın. Ben hep ikinciyi hemen ardından istiyordum beraber büyüsünler diye kısmet olmadı işten ayrıldım. Yeni işe girdim eşim bi süre çalış borçları bitirelim sonra ikinciyi yaparız diyor sürekli. Ama ben hemen istiyorum cunku eski borç bittikçe yeni borç çıkıyor insan çalışıyorum diye sürekli harcama yapıyor. Nese sadede geleyim geçen gün adetimin 10.gunu felan affedersiniz ilişki sonrası eşim prezervatifin yırtık olduğunu farketti hatta yok yani direk lastikli kısma toplanmış hepsi biz normal yapmışız gibi olmuş. Eşim hemen ertesi gün hapı iç yarın dedi tamam dedim, ama tabiki içmedim tamam sahtekarlık yaptım ama başka şansım yoktu. Eşim çok harcama yapan biri dolayısıyla borcun sonu gelmicek en iyisi ben yoluma bakayım dedim. Çatlama günüm 12.gunu felan yani hamile kalma olasılığım var. Adetim ayın 25.inde ama kasıklarım gerilmeye başladı hayırlısı inşallah diyorum birde geçen rüyamda bebeğim olduğunu gördüm yani 2 cocuğum varmış. Bu gecede bi kız cocuğu emziriyordum, tabi hepsi bilinçaltımın oyunuda olabilir pek kaptırmamak lazım kendimizi ama nasip kısmet diyorum ve bende sizler gibi o büyük adet günümü bekliyorum sabırsızlıkla :) Rabbim isteyen herkese nasip eder inşallah aminnnn :)))

Cok takilmanak icin elimden geleni yapiyorum ama bi yanım bi tarafim hep orda insallah dedigin gibi olur canim ya sabirla bekliycez artik yapacak biseyim 5-6 ay daha beklemek

Günaydın hanımlar. Ben dün kan testini yaptırdm. Doktor cok erken daha belli olmaz dediği halde ve negatif.. döllenme olduysa dün 6. Gündü. Ama benim kasık ve bel agrım devam ediyor. Öyleki geceleri saga sola dönemiyorm sadece sırt üstü yatıyorm. Adetim gecikirse o zaman tekrarlıcam.. Sonuc olarak asıl konum olan ayak doplerime girmemeye randevuyu ertelemeye karar verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…