- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.821
Merhaba kizlar. uzun zamandir bu siteyi takip ediyordum uye olmaya ve derdimi paylasmaya karar verdim. 5 aylik evliyim ve evlendigimiz gunden beri korunmadik cunku ben cok bebek asigi bi kizim ve hemen bebegim olsun istemistim. Ama ne yazikki isler benim istedigim gibi gitmedi. Bi turlu olmadi ve gecen ay doktora gittim. Hormon sonuclarim normal, smear ve kultur sonucum normal ve son olarak 21. gunumde baktirdigim progesteron sonucum da 10.6 cikti yani bu da normaldi. Geriye sadece rahim filmim kaldi ve onu doktorum 1 yilimi doldurmadan yapmak istemedi. simdi bata 5 gun kaldi ve gene evlendigim gunden beri geleneksellemis acaba hamile miyim sorusunun cevabini beklemekteyim... Yiprandigimi hissediyorum...
Aynen canim şu bayrami atlatayim ondan sonra cektiricem sanirim icimi rahatlatmam gerekiyor, stres yapiyorum boyle oldukca iyden olmayacak hic gibi geliyorSen bilirsin ama.ben olsam 1 yil beklemem cekinirim en azindan icim rahat olur.
Aynen canim şu bayrami atlatayim ondan sonra cektiricem sanirim icimi rahatlatmam gerekiyor, stres yapiyorum boyle oldukca iyden olmayacak hic gibi geliyor
Henüz çok yeni evlisin. Eşine evine varsa işine uyum sağlamaya çalış ve evliliğinin tadını çıkar bence. Evliliğin basında herkes çok daha rahat oluyor ve daha rahat hamile kalabiliyor zannımca. 5 ay çok uzun bir süre değil tıbben. Ilerleyen zamanlarda yine olmazsa eşin de bir doktora görünür. 2 yıllık evli birinden nacizane tavsiyeMerhaba kizlar. uzun zamandir bu siteyi takip ediyordum uye olmaya ve derdimi paylasmaya karar verdim. 5 aylik evliyim ve evlendigimiz gunden beri korunmadik cunku ben cok bebek asigi bi kizim ve hemen bebegim olsun istemistim. Ama ne yazikki isler benim istedigim gibi gitmedi. Bi turlu olmadi ve gecen ay doktora gittim. Hormon sonuclarim normal, smear ve kultur sonucum normal ve son olarak 21. gunumde baktirdigim progesteron sonucum da 10.6 cikti yani bu da normaldi. Geriye sadece rahim filmim kaldi ve onu doktorum 1 yilimi doldurmadan yapmak istemedi. simdi bata 5 gun kaldi ve gene evlendigim gunden beri geleneksellemis acaba hamile miyim sorusunun cevabini beklemekteyim... Yiprandigimi hissediyorum...
Cnm ya benim adetime iki gün var ama ben sabahtan beri kaşık ağrısı çekiyorum adet olucam gibi herhangi beyaz akıntım var bugün çok sende böyle oldumuEn dogrusu canim..dilerim bal evlatlarla dolar kucagin ... Rabbim.tez vakitte hayirlisiyla nasip eylesin
Cnm ya benim adetime iki gün var ama ben sabahtan beri kaşık ağrısı çekiyorum adet olucam gibi herhangi beyaz akıntım var bugün çok sende böyle oldumu
İnş cnm bnm vardırKasik agrisi oluyodu ... Adetin gecerse test yap canim insallah vardir :)
Merhabalar birkaç gündür bilerek takip etmiyordum yazılanları falan. Çünkü daha ilk denememiz olmasına rağmen psikolojik olarak çok büyük beklenti içine girdigimi farkettim. Bu sabah kırmızı kartı yedimzaten bekliyordum o yüzden hayal kırıklığı falan olmadı. Hayaller eylüle kaldı :) ovulasyon testi almayi düşünüyorum önerisi olanlar var mı? Internette baktığımda çok fazla marka var ve bu konularda daha acemiyim
Canim ben de bu ay aldım? İlk kez kullanıyorum laboquick diye bir marka. En çok onu gördüm forumlarda. Netten aldım, fiyatı da uygun geldi.Merhabalar birkaç gündür bilerek takip etmiyordum yazılanları falan. Çünkü daha ilk denememiz olmasına rağmen psikolojik olarak çok büyük beklenti içine girdigimi farkettim. Bu sabah kırmızı kartı yedimzaten bekliyordum o yüzden hayal kırıklığı falan olmadı. Hayaller eylüle kaldı :) ovulasyon testi almayi düşünüyorum önerisi olanlar var mı? Internette baktığımda çok fazla marka var ve bu konularda daha acemiyim
Cok takilmanak icin elimden geleni yapiyorum ama bi yanım bi tarafim hep ordaHenüz çok yeni evlisin. Eşine evine varsa işine uyum sağlamaya çalış ve evliliğinin tadını çıkar bence. Evliliğin basında herkes çok daha rahat oluyor ve daha rahat hamile kalabiliyor zannımca. 5 ay çok uzun bir süre değil tıbben. Ilerleyen zamanlarda yine olmazsa eşin de bir doktora görünür. 2 yıllık evli birinden nacizane tavsiye
Evet bende dun onu siparis verdim gitti gidiyordan bakalim bende bu ay ole takip edecem .umarim ise yararCanim ben de bu ay aldım? İlk kez kullanıyorum laboquick diye bir marka. En çok onu gördüm forumlarda. Netten aldım, fiyatı da uygun geldi.
Benimde bat 23 bekleyelim beraberbat ayın 23 ünde, beklemek çok sıkıcıymış ya...12, 14 ve 15.günlerde ilişki yaşadık, sonrasında fırsatımız olmadı. halen olma şansı var mıdır acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?