Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben hamileyim polibim de var ama dusuk riski diye hap kullaniyorum aldir oyle jal.tam.aldircaktim bu ay hamile kaldim.terslik iste insallah kucahima alirim yavrumu

Canım hiç endişelenme polip olup doğum yapanlar var. Sırf polip nedeniyle mi düşük riskin varmış; doktor bu konuda bilgi verdi mi? Birşey deyince insan tedirgin oluyor haliyle anlıyorum seni. Bende de durum aynı; bak sen polip ile hamile kalmışsın, ben de polip var hamile kalamam die endişeliyim. Bu ay da kalamazsam ben de aldırıcam polipi.

Canım hiç endişelenme polip olup doğum yapanlar var. Sırf polip nedeniyle mi düşük riskin varmış; doktor bu konuda bilgi verdi mi? Birşey deyince insan tedirgin oluyor haliyle anlıyorum seni. Bende de durum aynı; bak sen polip ile hamile kalmışsın, ben de polip var hamile kalamam die endişeliyim. Bu ay da kalamazsam ben de aldırıcam polipi.
Evet sirf polip var diye ... Kanamam falan yok cok sukur...

Ne kadarlıkjdm mide bulantım başladı peki?

Ben adetw ucgun kala ogrendim hamile oldugumu... Son 1 hafta zaten tuvalete cok sık gidiyodum .. Kasikta agrilar vardi adet agrisi gibi son olarakta adete 4 gun kala yemek yiyodum midem bulandi ertesi gun idrar testi pozitif cikti kannverdim kandada cikti...

Ben adetw ucgun kala ogrendim hamile oldugumu... Son 1 hafta zaten tuvalete cok sık gidiyodum .. Kasikta agrilar vardi adet agrisi gibi son olarakta adete 4 gun kala yemek yiyodum midem bulandi ertesi gun idrar testi pozitif cikti kannverdim kandada cikti...
Benim de ilk defa bugün sabah mide bulantısıwja uyandım...

Kİzlar herkese merhaba. İlk kez ovulasyon testi kullanmaya başladım bugün. Adetimin 10. Günü bugün, test tek çizgili çıktı, silik de olsa ikinci çizginin çıkması gerekmiyor muydu. Bilgisi olan cevaplayabilir mi

günaydın kızlar. hadi cnm o zmn kan testi ver hemen. inş hamilesindir.
bnmde bugün ateşim düşmüş yumurtlıcam heralde :-)
Günaydın canım kan testi vermeye henüz ccesaretim yok olumsuz alınca yıkılıyorum zor toplanıyorum. Aslında beni bu kadar erken alarma geçiren annem sürekli test alıp duruyo bana henüz adetim biteli 1 hafta olmuşken testler alıp getiriyo bana sanırım psikolojim bozuldu benimde :)))

Ben 7 gun kala daha hic belirtim yoktu test yaptim.negatifti bence adetinix gecmeden yapmayin test ..
Ya hamile kalsak dert kalmazsak dert. Ben çatlatma iğnesi vuruldum şimdi hamile kalsam düşük olur die mi korkucam offf. Ne sıkıntılı. Bua y kalmazsam hemen aldırayım polipi madem. Ama polipin buunduğu yer ve boyu da önemlidir bence. Sen içini ferah tut. Bana iğneyi profesör verdi, kesin düşük olacak olsa önce polipi aldır derdi öyle düşün.

Ya hamile kalsak dert kalmazsak dert. Ben çatlatma iğnesi vuruldum şimdi hamile kalsam düşük olur die mi korkucam offf. Ne sıkıntılı. Bua y kalmazsam hemen aldırayım polipi madem. Ama polipin buunduğu yer ve boyu da önemlidir bence. Sen içini ferah tut. Bana iğneyi profesör verdi, kesin düşük olacak olsa önce polipi aldır derdi öyle düşün.

Haklisin canim...

Merhaba kizlar. uzun zamandir bu siteyi takip ediyordum uye olmaya ve derdimi paylasmaya karar verdim. 5 aylik evliyim ve evlendigimiz gunden beri korunmadik cunku ben cok bebek asigi bi kizim ve hemen bebegim olsun istemistim. Ama ne yazikki isler benim istedigim gibi gitmedi. Bi turlu olmadi ve gecen ay doktora gittim. Hormon sonuclarim normal, smear ve kultur sonucum normal ve son olarak 21. gunumde baktirdigim progesteron sonucum da 10.6 cikti yani bu da normaldi. Geriye sadece rahim filmim kaldi ve onu doktorum 1 yilimi doldurmadan yapmak istemedi. simdi bata 5 gun kaldi ve gene evlendigim gunden beri geleneksellemis acaba hamile miyim sorusunun cevabini beklemekteyim... Yiprandigimi hissediyorum...

sen çatlatma iğnesi ile mi hamile kaldın doğal yolla mı? Bana doktor hamile kalmanı engelliyor da olabilir demişti. Ama sen hamilesin. demek ki genel geçer bi doğru değil bu: Polipi olan hamile kalamaz die birşey yok.

Ben mayista igne oldum ama adet oldum.birde gec vurundum igneyi kaynanam kaza gecirdi acil memlekete gittik doktor gec kaldik ama bi deneyelim diye catlatma ignesi verdi ... Ben dogal yolla kaldim canim rabbim ol derse olur bana da dedi polip engel olabiliyor diye hic canini sikma doktorlara bakma sen dua et insallah guzel haberlerini aliriz cnm

Back