- Konu Sahibi Buhayatbenim
Benide eklermisin igne oldum bat 3 agustosbenide eklermisin bat 25 agustos
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Benide eklermisin igne oldum bat 3 agustosbenide eklermisin bat 25 agustos
igneden sonra suan agrilarin belirterin varmı canimBenide eklermisin igne oldum bat 3 agustos
Bat 05/08/2017 hakkımızda hayırlısıTemmuzda malesef yine kirmizilari gorduk.İnsallah bidaha ki sefere tek gorecegimiz kirmizi miz ikinci cizgi olur.ben bua ay sadece catlatma ignesi oldum.kizlar ama.olmadi.
hamile kalmak isteyenler
@Linammmm --->hamile
@arya1234
@zeynomuyat
@Karpuzlimon ---> hamile
@canan_cc
@NurAlt
@elfask
@Kumsalpoyraz
@Sehriayaz58
@lhuzurum
@mrvchn
kim istemiyor eşin falan mıanladım canım bende kullanmaya karar verdim zaten olmadı onlara söylemeden kullanırım kullanmamı istemiyorlar çünkü
kim istemiyor eşin falan mı[/QUOTE kaynanam annem eşim hepsi içme diyor canım
bu gün başlayacaktım aslında ama sabah işe gelirken yanıma almaya unutmuşum canım akşama başlasam gec mi kalmış olurum acaba ?canım sen benim dediğim gibi anlat anlarlar bilmediklerinden şimdi çok kötü habelrer de çıkıyor insan korkuyor haklılar ama içmesen bile spor yap kesinlikle olursun bende işe yarıyor
Temmuzda malesef yine kirmizilari gorduk.İnsallah bidaha ki sefere tek gorecegimiz kirmizi miz ikinci cizgi olur.ben bua ay sadece catlatma ignesi oldum.kizlar ama.olmadi.
hamile kalmak isteyenler
@Linammmm --->hamile
@arya1234
@zeynomuyat
@Karpuzlimon ---> hamile
@canan_cc
@NurAlt
@elfask
@Kumsalpoyraz
@Sehriayaz58
@lhuzurum
@mrvchn
Ne durumdasın canım test yaptın micanimmmm ne olur ümitsizliğe kapilmaa bende 25 yaşındayım 1,5 yildir bende uğraşıyorum ayni acıları bende ger ay çekiyorum isyan etmek bize yakışmaz kuzumm bol boll dua edelim Rabbim hayırlı zamanda verecektir bende adet sancıları başladı ara ara geliyor gidiyor Rabbim büyüktür o en iyisini verir
yok neden geç olsun başla canım senbu gün başlayacaktım aslında ama sabah işe gelirken yanıma almaya unutmuşum canım akşama başlasam gec mi kalmış olurum acaba ?
canım aşılama olcakmı bu ay hadi hayırlısı olsunmerhaba hanımlar benim adet yeni bitti aşılama oluyor bu ay hayırlısı allahtan inşallah güzel haberler alırız
yok canım 2 gün önce yaptım negatifti hasta olmayı bekliyorum bugün olmazsam yarın yapicam inşallah olmayız kırmızı kartı görmek istemiyorumNe durumdasın canım test yaptın mi
İnş bebisin sana tutunur canım bende iğne oldum regl günüm inş bebişim benimledirMerhaba kızlar bende klomen kullandım yarın doktora gidicem yumurtalara bakılacak eğer büyümüşse iğne vurulucam adetim ağustosun 14 unde![]()
bende klomen kullanıyorum bugün 4. günüm yarın son sonra gelsin çalışmalar :) kolay gelsin size de :)Merhaba kızlar bende klomen kullandım yarın doktora gidicem yumurtalara bakılacak eğer büyümüşse iğne vurulucam adetim ağustosun 14 unde![]()