- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Valla bende bilmiyorum bu gebelik nasıl oluyor daha ne yapmamız lazım bilemedim artık soğudum ilişkiden falan. Sıkma canını gerçekten Rabbim bir gün bizede nasip edecek göreceksin bak ; belkide sabrımız ölçülüyor bilemeyiz bu dünyada saf mutluluk yok mümineCanım dayanamadım aradım çınarlıyı 0.1 den küçük gözüküyor dedi, Allah de ötesini bırak demiştim, bu aya nasip değilmiş,
Valla bende bilmiyorum bu gebelik nasıl oluyor daha ne yapmamız lazım bilemedim artık soğudum ilişkiden falan. Sıkma canını gerçekten Rabbim bir gün bizede nasip edecek göreceksin bak ; belkide sabrımız ölçülüyor bilemeyiz bu dünyada saf mutluluk yok
Bende adet sancıları varo kadar moralim bozuk ki tüp bebek yöntemlerini araştırıyorum. Yaşım 25 dha ama onu bile beklemeden yaptiricam sırası gelince
yaptırdık pek bi sorun çıkmadı hsg temiz sperm çok iyi olmasa da yeterli 18 ay oldu artıkBoyle yapmayin..iyi bir doktor bulun hsg cektirin sperm testi yaptirin ve sonuca gore bi yol cizin hemen tup bebek dusunmeyin insallah tez vakitte olur dua edicem insallah rabbim kabul eder .umutsuzluk yok.
Bende bir sıkıntı çıkmayınca bir de onu gösterdik sperm testiyle anlaşıldı çift taraflı varikosel ameliyatı olduCAnım nasıl anladınız varikosel olduğunu sperm testinde falan mı yoksa siz mi anladınız bir terslik olduğunu
Adet günüme çok var o yüzden kendimide ümitlendirmek istemiyorum kasık ağrısından başka bi belirtide yok gögüslerim falan hiç acımıyorEn iyi cevabı test yaparak anlarsın canım evde varsa bi kaç saat çişini tut yap
varsa tabiki haber veririm ama bende umutlu değilim belirtiler var ama ne belirtisi Allahu alem . Regl belirtiside olabilir :) en büyük tutunduğum şey uyuklamam ama bakalım ne olacak göreceğiz hep birlikte bu yol umut yolu ne zaman olmayacak diye strese girsek olmuyor . Ben ilk gebeliğimi hiç aklımda yokken öğrendim çok şaşırmıştım ama kaybettim ne yazık ki o daha zor emin ol ama beterin beteri var nasip deyip susuyoruz işte.
canimmmm ne olur ümitsizliğe kapilmaa bende 25 yaşındayım 1,5 yildir bende uğraşıyorum ayni acıları bende ger ay çekiyorum isyan etmek bize yakışmaz kuzumm bol boll dua edelim Rabbim hayırlı zamanda verecektir bende adet sancıları başladı ara ara geliyor gidiyor Rabbim büyüktür o en iyisini verirBende adet sancıları varo kadar moralim bozuk ki tüp bebek yöntemlerini araştırıyorum. Yaşım 25 dha ama onu bile beklemeden yaptiricam sırası gelince
benide eklermisin bat 25 agustosTemmuzda malesef yine kirmizilari gorduk.İnsallah bidaha ki sefere tek gorecegimiz kirmizi miz ikinci cizgi olur.ben bua ay sadece catlatma ignesi oldum.kizlar ama.olmadi.
hamile kalmak isteyenler
@Linammmm --->hamile
@arya1234
@zeynomuyat
@Karpuzlimon ---> hamile
@canan_cc
@NurAlt
@elfask
@Kumsalpoyraz
@Sehriayaz58
Benimde 3 sene sonra ilk ayımdi gecen ay olmadı.. yanlıs yonlendirmek istemeyim benim yumurtlama donemi baslayan bi kasik ve rahimde agri olmustu bende cok ümitlendim 3 tane test yaptim negatif. ama moral bozmak yok artik onumuzdeki ay insallah Normal adetiniz ne kadar suruyordu 3 gun deyince acaba ustune mi gorme acaba diye dusundum[/QUOTE]Kızlar 4 yıldır korunuyoruz eşimle ilk defa bu ay bıraktık normalde 6 temmuzda adet olmam geriyodu olmadım ve biz korunmamaya başladık adetim baya gecikti 16 adet oldum 3gün sürdü ve şuan kasıklarım çok ağrıyor özellikle sol tarafım acaba hamilemiyim diyede düşünmeden edemiyorum sizce hamile kalmış olabilirmiyim çok ümitliyim...
[/QUOTE]Benimde 3 sene sonra ilk ayımdi gecen ay olmadı.. yanlıs yonlendirmek istemeyim benim yumurtlama donemi baslayan bi kasik ve rahimde agri olmustu bende cok ümitlendim 3 tane test yaptim negatif. ama moral bozmak yok artik onumuzdeki ay insallah Normal adetiniz ne kadar suruyordu 3 gun deyince acaba ustune mi gorme acaba diye dusundum
suan adetliyim hapla korunuyorudum gecen ay zaten umudum yoktu bakalim Rabbim hayirlisini nasip etsin[/QUOTE]Normalde de 3 yada 4 gün sürüyodu zaten seninde inşallah bu ay olur belirtilerin yada şüphelerin varmı
Benide ekler misin canım benim bat 30 temmuz ama.Temmuzda malesef yine kirmizilari gorduk.İnsallah bidaha ki sefere tek gorecegimiz kirmizi miz ikinci cizgi olur.ben bua ay sadece catlatma ignesi oldum.kizlar ama.olmadi.
hamile kalmak isteyenler
@Linammmm --->hamile
@arya1234
@zeynomuyat
@Karpuzlimon ---> hamile
@canan_cc
@NurAlt
@elfask
@Kumsalpoyraz
@Sehriayaz58
lhuzurum
Bat 10 agustos beni de ekler misiiiin ?Temmuzda malesef yine kirmizilari gorduk.İnsallah bidaha ki sefere tek gorecegimiz kirmizi miz ikinci cizgi olur.ben bua ay sadece catlatma ignesi oldum.kizlar ama.olmadi.
hamile kalmak isteyenler
@Linammmm --->hamile
@arya1234
@zeynomuyat
@Karpuzlimon ---> hamile
@canan_cc
@NurAlt
@elfask
@Kumsalpoyraz
@Sehriayaz58
lhuzurum
mrvchn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?