Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım dayanamadım aradım çınarlıyı 0.1 den küçük gözüküyor dedi, Allah de ötesini bırak demiştim, bu aya nasip değilmiş,
Valla bende bilmiyorum bu gebelik nasıl oluyor daha ne yapmamız lazım bilemedim artık soğudum ilişkiden falan. Sıkma canını gerçekten Rabbim bir gün bizede nasip edecek göreceksin bak ; belkide sabrımız ölçülüyor bilemeyiz bu dünyada saf mutluluk yok mümine

Allah hepinize sağlıklı bebekler versin insallah. Coook önce bu forumları takip ederdim. Düşük yaptım, kalbi atmadığı için bebeğimi aldırdım ama sonra bir kizim oldu. Şimdi 4 yaşında. Hamileyken pıhtılaşma nedeniyle kan sulandırıcı kullandım. Her şeyi ne kadar dert ettiğimi ve nasıl bir süreç olduğunu unutmusum valla ama şimdi artık 2.ciyi istediğim için hatırlamak zorundayım. inşallah bende bu ay tekrardan anne olmusumdur. Ama önce hayırlısı diyelim öptüm sizi

Bende adet sancıları var :KK43: o kadar moralim bozuk ki tüp bebek yöntemlerini araştırıyorum. Yaşım 25 dha ama onu bile beklemeden yaptiricam sırası gelince

Boyle yapmayin..iyi bir doktor bulun hsg cektirin sperm testi yaptirin ve sonuca gore bi yol cizin hemen tup bebek dusunmeyin insallah tez vakitte olur dua edicem insallah rabbim kabul eder .umutsuzluk yok.

Canım benim sağol mesajın için, çok üzüldüm ama gebeliği öğrenip sonra kaybetmek daha zordu, sen inşallah hamilesindir bende peşinden gelirim:) lütfen banada haber ver

onları
Boyle yapmayin..iyi bir doktor bulun hsg cektirin sperm testi yaptirin ve sonuca gore bi yol cizin hemen tup bebek dusunmeyin insallah tez vakitte olur dua edicem insallah rabbim kabul eder .umutsuzluk yok.
yaptırdık pek bi sorun çıkmadı hsg temiz sperm çok iyi olmasa da yeterli 18 ay oldu artık :(

varsa tabiki haber veririm ama bende umutlu değilim belirtiler var ama ne belirtisi Allahu alem . Regl belirtiside olabilir :) en büyük tutunduğum şey uyuklamam ama bakalım ne olacak göreceğiz hep birlikte bu yol umut yolu ne zaman olmayacak diye strese girsek olmuyor . Ben ilk gebeliğimi hiç aklımda yokken öğrendim çok şaşırmıştım ama kaybettim ne yazık ki o daha zor emin ol ama beterin beteri var nasip deyip susuyoruz işte.

Bende adet sancıları var :KK43: o kadar moralim bozuk ki tüp bebek yöntemlerini araştırıyorum. Yaşım 25 dha ama onu bile beklemeden yaptiricam sırası gelince
canimmmm ne olur ümitsizliğe kapilmaa bende 25 yaşındayım 1,5 yildir bende uğraşıyorum ayni acıları bende ger ay çekiyorum isyan etmek bize yakışmaz kuzumm bol boll dua edelim Rabbim hayırlı zamanda verecektir bende adet sancıları başladı ara ara geliyor gidiyor Rabbim büyüktür o en iyisini verir

Kızlar 4 yıldır korunuyoruz eşimle ilk defa bu ay bıraktık normalde 6 temmuzda adet olmam geriyodu olmadım ve biz korunmamaya başladık adetim baya gecikti 16 adet oldum 3gün sürdü ve şuan kasıklarım çok ağrıyor özellikle sol tarafım acaba hamilemiyim diyede düşünmeden edemiyorum sizce hamile kalmış olabilirmiyim çok ümitliyim...
Benimde 3 sene sonra ilk ayımdi gecen ay olmadı.. yanlıs yonlendirmek istemeyim benim yumurtlama donemi baslayan bi kasik ve rahimde agri olmustu bende cok ümitlendim 3 tane test yaptim negatif. ama moral bozmak yok artik onumuzdeki ay insallah Normal adetiniz ne kadar suruyordu 3 gun deyince acaba ustune mi gorme acaba diye dusundum[/QUOTE]

Benimde 3 sene sonra ilk ayımdi gecen ay olmadı.. yanlıs yonlendirmek istemeyim benim yumurtlama donemi baslayan bi kasik ve rahimde agri olmustu bende cok ümitlendim 3 tane test yaptim negatif. ama moral bozmak yok artik onumuzdeki ay insallah Normal adetiniz ne kadar suruyordu 3 gun deyince acaba ustune mi gorme acaba diye dusundum
[/QUOTE]
Normalde de 3 yada 4 gün sürüyodu zaten seninde inşallah bu ay olur belirtilerin yada şüphelerin varmı

Normalde de 3 yada 4 gün sürüyodu zaten seninde inşallah bu ay olur belirtilerin yada şüphelerin varmı[/QUOTE]
suan adetliyim hapla korunuyorudum gecen ay zaten umudum yoktu bakalim Rabbim hayirlisini nasip etsin

Back