- 8 Eylül 2016
- 768
- 517
- 53
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
canım duphaston ne işe yarıyorMerhaba kızlar ben test yaptırmıştım
E2 ESTRADİOL 24
FSH 2,93
LH 4,88
çıktı sağ yumurtalığın normal solda minik minikk bişeyler var dedi ilaç vercem gider yumurtaların hafif tembel dedi
5. gün klomene başlayacaksın 12 13 14 birliktelik 16 gün de dupbaston o bitince gebelik testi yap dedi
değerlerden anlayan bi arkadaş yardımcı olabilirmi bide
klomen içtiğim için ovulasyon testi yanlış cevap verirmi ovulasyon ile de yumurtlama günümü takip etmek için soruyorum
evet canım Maşallah bak gayet iyiye gitmiş ne yaptın bana da yardımcı olabilir misinYeni sonuçları aldım bugün değerler yükselmiş
Fsh 6,88
Lh 5,61
Estradiol 50
Bunlar normal olsa gerek.
canım dusbaston hamile kalırsam bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor hamilelik yoksa da regl gelmesine yardımcı oluyor yani doktorun benim günümü azalttı böylece benim 35-40 arasıydı daha kısa sürede olcak adetim ya da inş bebek bilmiyorum anlatabildim micanım duphaston ne işe yarıyor
canım çıktımı sonucun peki ?Merhaba,
Benim 8 gün var adet olmama ama yarın eşimin doğum günü,
kan tahlili yaptırmaya gideceğim 15 dk sonra,
sonucu yazarım,
anladım canım bebim 10 günüm geçti doktora gittim sıkıntı gözükmüyor dedi test yaptı bebek de görünmedi duphastonla folicode yazdı kullansam mı kararsız kaldımcanım dusbaston hamile kalırsam bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor hamilelik yoksa da regl gelmesine yardımcı oluyor yani doktorun benim günümü azalttı böylece benim 35-40 arasıydı daha kısa sürede olcak adetim ya da inş bebek bilmiyorum anlatabildim mi
yumurtlalıklarıma baktı doktor iyi dedi, ama yumurta takibi yaptırmaıdm. hormon felan benimde normal çıktı. BU ayda olmazsa yumurta takibi yaptırıcam.benim hormon testlerim normaldi canım bi sorunum yoktu ama yumurtalarim büyümüyordu o yüzden klomen kullandım günde 1 tane 12.ci gün 19 mm tek yumurtam oluşmuştu catlasın kist yapmasin diyede ovitrelle catlatma iğnesi vuruldum göbekten senin yumurtaların istenilen boyuta gelip catliyorsa adetlerinde duzenliyse bence gerek yok ama yumurta takibi yaptır bu ara rahim filmi cektirip tüplerin açıkmı kapalımı baktirabilirsin rahminde polip (et ben) varmı ona baktirabilirsin
Ayy aynı durumdayız. Bu aydan cok umitliyim. Benim de regl 30u. 4 gün kaldı hiç regl belirtim yok ilk kez. İkimiz için de hayırlısı olsun inşallah. Yazalım buraya da pazar günü olanlarıİnşallah canım
yarinnn büyük gün bizim içinn canimm inşallah regl olmayız da birlikte dogururuzz :)))Bata iki gün var test yaptım negatif galiba benim hiç çocuğum olmayacak
anladım canım bebim 10 günüm geçti doktora gittim sıkıntı gözükmüyor dedi test yaptı bebek de görünmedi duphastonla folicode yazdı kullansam mı kararsız kaldım[/QUOT
hamilelik olsa zaten görünürdü canım hamile iken bile içsen bi zararı olmaz dedi bana doktorum bekarkan bi kere ççok gecikmiştim başka doktor o zaman da böyle bi hap vermişti
anladım canım bende kullanmaya karar verdim zaten olmadı onlara söylemeden kullanırım kullanmamı istemiyorlar çünkügizemlii123 hamilelik olsa zaten görünürdü canım hamile iken bile içsen bi zararı olmaz dedi bana doktorum bekarkan bi kere ççok gecikmiştim başka doktor o zaman da böyle bi hap vermişti
Test yaptın mı cnm bir çok arkadaş öğrenmiş erkenden sende bi bak test yap :) inşallah vardır ben bilmiyorum bende polikistik over var ve zor hamile kalıyorum bunalıyorum bazen herkesin bebeği var çevremde çok üzülüyorum bazenAyy aynı durumdayız. Bu aydan cok umitliyim. Benim de regl 30u. 4 gün kaldı hiç regl belirtim yok ilk kez. İkimiz için de hayırlısı olsun inşallah. Yazalım buraya da pazar günü olanları
benimde 10 gün var ama kan testi bu kadar erkenden sonuç verir mi gerçekten?
canım ne yaptın sonucun ciktimiii
canım çıktımı sonucun peki ?
Canım ya inşallah gönlündekini hayırlı kılıp nasip eder Rabbim. Bende bugün idrar testi yaptım sabah telefonun ışığı ile bakınca gri çizgi görülebiliyor ama güvenemiyorum cumartesiye kadar bekleyebilsem çok güzel olacakKızlar yeni gidebildim, sonuç yarın 12de cikacakmis.izmirdeyim cinarlida kan verdim.bakalim sonuç ne çıkacak,yarin doğum günü hediyesi verebilecekmiyim,benim bir kızım var,iki dusugum,pihtilasmaya yatkınlık çıktı riskli gebelik,zor olunca daha çok merak ediyor insn,rabbim hepimizin sağlıkla kucagina almayı nasip etsin,orda yeni doganlr vardı,bi duygulanım anlatamam size
Canım dayanamadım aradım çınarlıyı 0.1 den küçük gözüküyor dedi, Allah de ötesini bırak demiştim, bu aya nasip değilmiş,Canım ya inşallah gönlündekini hayırlı kılıp nasip eder Rabbim. Bende bugün idrar testi yaptım sabah telefonun ışığı ile bakınca gri çizgi görülebiliyor ama güvenemiyorum cumartesiye kadar bekleyebilsem çok güzel olacak
Bende adet sancıları varyarinnn büyük gün bizim içinn canimm inşallah regl olmayız da birlikte dogururuzz :)))
En iyi cevabı test yaparak anlarsın canım evde varsa bi kaç saat çişini tut yapKızlar 4 yıldır korunuyoruz eşimle ilk defa bu ay bıraktık normalde 6 temmuzda adet olmam geriyodu olmadım ve biz korunmamaya başladık adetim baya gecikti 16 adet oldum 3gün sürdü ve şuan kasıklarım çok ağrıyor özellikle sol tarafım acaba hamilemiyim diyede düşünmeden edemiyorum sizce hamile kalmış olabilirmiyim çok ümitliyim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?