Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar ben test yaptırmıştım
E2 ESTRADİOL 24
FSH 2,93
LH 4,88

çıktı sağ yumurtalığın normal solda minik minikk bişeyler var dedi ilaç vercem gider yumurtaların hafif tembel dedi
5. gün klomene başlayacaksın 12 13 14 birliktelik 16 gün de dupbaston o bitince gebelik testi yap dedi

değerlerden anlayan bi arkadaş yardımcı olabilirmi bide
klomen içtiğim için ovulasyon testi yanlış cevap verirmi ovulasyon ile de yumurtlama günümü takip etmek için soruyorum
canım duphaston ne işe yarıyor

canım duphaston ne işe yarıyor
canım dusbaston hamile kalırsam bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor hamilelik yoksa da regl gelmesine yardımcı oluyor yani doktorun benim günümü azalttı böylece benim 35-40 arasıydı daha kısa sürede olcak adetim ya da inş bebek bilmiyorum anlatabildim mi

canım dusbaston hamile kalırsam bebeğin tutunmasına yardımcı oluyor hamilelik yoksa da regl gelmesine yardımcı oluyor yani doktorun benim günümü azalttı böylece benim 35-40 arasıydı daha kısa sürede olcak adetim ya da inş bebek bilmiyorum anlatabildim mi
anladım canım bebim 10 günüm geçti doktora gittim sıkıntı gözükmüyor dedi test yaptı bebek de görünmedi duphastonla folicode yazdı kullansam mı kararsız kaldım

benim hormon testlerim normaldi canım bi sorunum yoktu ama yumurtalarim büyümüyordu o yüzden klomen kullandım günde 1 tane 12.ci gün 19 mm tek yumurtam oluşmuştu catlasın kist yapmasin diyede ovitrelle catlatma iğnesi vuruldum göbekten senin yumurtaların istenilen boyuta gelip catliyorsa adetlerinde duzenliyse bence gerek yok ama yumurta takibi yaptır bu ara rahim filmi cektirip tüplerin açıkmı kapalımı baktirabilirsin rahminde polip (et ben) varmı ona baktirabilirsin
yumurtlalıklarıma baktı doktor iyi dedi, ama yumurta takibi yaptırmaıdm. hormon felan benimde normal çıktı. BU ayda olmazsa yumurta takibi yaptırıcam.

Arkadaşlar herkese merhaba biz 2yildir her ay beklemedeyiz. Doktor herşey normal diyor. Regle 4gun kaldı. İlk kez bu ay hic regl belirtim yok. Normalde her ay regl 7gun kala sancim başlar. Geçen ay 3gun erken oldum.bu ay tum günleri degerlendirdik.
Diyorlar ki erken regl olmak bir sonraki ay icin ihtimali yukseltir. Siz duydunuz mu bunu? Bir de 3 gün önce çok şiddetli bel agrim oldu. Sizce hamis miyimdir?

anladım canım bebim 10 günüm geçti doktora gittim sıkıntı gözükmüyor dedi test yaptı bebek de görünmedi duphastonla folicode yazdı kullansam mı kararsız kaldım[/QUOT

hamilelik olsa zaten görünürdü canım hamile iken bile içsen bi zararı olmaz dedi bana doktorum bekarkan bi kere ççok gecikmiştim başka doktor o zaman da böyle bi hap vermişti

gizemlii123 gizemlii123 hamilelik olsa zaten görünürdü canım hamile iken bile içsen bi zararı olmaz dedi bana doktorum bekarkan bi kere ççok gecikmiştim başka doktor o zaman da böyle bi hap vermişti

gizemlii123 gizemlii123 hamilelik olsa zaten görünürdü canım hamile iken bile içsen bi zararı olmaz dedi bana doktorum bekarkan bi kere ççok gecikmiştim başka doktor o zaman da böyle bi hap vermişti
anladım canım bende kullanmaya karar verdim zaten olmadı onlara söylemeden kullanırım kullanmamı istemiyorlar çünkü

Ayy aynı durumdayız. Bu aydan cok umitliyim. Benim de regl 30u. 4 gün kaldı hiç regl belirtim yok ilk kez. İkimiz için de hayırlısı olsun inşallah. Yazalım buraya da pazar günü olanları
Test yaptın mı cnm bir çok arkadaş öğrenmiş erkenden sende bi bak test yap :) inşallah vardır ben bilmiyorum bende polikistik over var ve zor hamile kalıyorum bunalıyorum bazen herkesin bebeği var çevremde çok üzülüyorum bazen :(

Kızlar yeni gidebildim, sonuç yarın 12de cikacakmis.izmirdeyim cinarlida kan verdim.bakalim sonuç ne çıkacak,yarin doğum günü hediyesi verebilecekmiyim,benim bir kızım var,iki dusugum,pihtilasmaya yatkınlık çıktı riskli gebelik,zor olunca daha çok merak ediyor insn,rabbim hepimizin sağlıkla kucagina almayı nasip etsin,orda yeni doganlr vardı,bi duygulanım anlatamam size

Kızlar yeni gidebildim, sonuç yarın 12de cikacakmis.izmirdeyim cinarlida kan verdim.bakalim sonuç ne çıkacak,yarin doğum günü hediyesi verebilecekmiyim,benim bir kızım var,iki dusugum,pihtilasmaya yatkınlık çıktı riskli gebelik,zor olunca daha çok merak ediyor insn,rabbim hepimizin sağlıkla kucagina almayı nasip etsin,orda yeni doganlr vardı,bi duygulanım anlatamam size
Canım ya inşallah gönlündekini hayırlı kılıp nasip eder Rabbim. Bende bugün idrar testi yaptım sabah telefonun ışığı ile bakınca gri çizgi görülebiliyor ama güvenemiyorum cumartesiye kadar bekleyebilsem çok güzel olacak

Canım ya inşallah gönlündekini hayırlı kılıp nasip eder Rabbim. Bende bugün idrar testi yaptım sabah telefonun ışığı ile bakınca gri çizgi görülebiliyor ama güvenemiyorum cumartesiye kadar bekleyebilsem çok güzel olacak
Canım dayanamadım aradım çınarlıyı 0.1 den küçük gözüküyor dedi, Allah de ötesini bırak demiştim, bu aya nasip değilmiş,

Kızlar 4 yıldır korunuyoruz eşimle ilk defa bu ay bıraktık normalde 6 temmuzda adet olmam geriyodu olmadım ve biz korunmamaya başladık adetim baya gecikti 16 adet oldum 3gün sürdü ve şuan kasıklarım çok ağrıyor özellikle sol tarafım acaba hamilemiyim diyede düşünmeden edemiyorum sizce hamile kalmış olabilirmiyim çok ümitliyim...

Kızlar 4 yıldır korunuyoruz eşimle ilk defa bu ay bıraktık normalde 6 temmuzda adet olmam geriyodu olmadım ve biz korunmamaya başladık adetim baya gecikti 16 adet oldum 3gün sürdü ve şuan kasıklarım çok ağrıyor özellikle sol tarafım acaba hamilemiyim diyede düşünmeden edemiyorum sizce hamile kalmış olabilirmiyim çok ümitliyim...
En iyi cevabı test yaparak anlarsın canım evde varsa bi kaç saat çişini tut yap

Back