Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
polikistik over olduğum için evlendiğimden beri korunmadım zor olacağını bildiğimden iki senedir bekletiyor minnoş sağolsun :)

Rabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin isterse hiç bir sorun olmasın mevla verecek biz alacağız sabır umut dua inşallah güzel haberler alacağız kardesim

Bende kan versemmi diye düşündüm ama vazgeçtim ya. Malum bat 30 temmuz 29 unda yada 30 unda test yapcam. Rüyamda 1 aylık hamileyim tesadüf doktordan öğreniyordum hadi hayirlisi
Varsa cikiyor bat yakin çünkü en azindan adetten once ogrenip yikim yssamadim o zaman hormonlarin da etkisiyle 3 gun kendime gelemiyorum aglamaktan

Meslektaşız canım öğrencilerimiz arasında 15 yaş civari var ben de özel sektördeyim seni çok iyi anliyorum her yolu dene bence ama öncelik kan olsun

merhaba arkadaşlar bende aranıza katılmak istedim benimde bat 4 ağustos.. 3.cü çocuğumuzu düşünüyoruz 2 tane oğlum var bakalım hayırlısı.. 2 3 gün önce ilişkiden sonra meniyle birlikte pembe Akıntı geldi daha önce hiç böyle birşeye karşılaşmadım birde iştahım açıldı sürekli uyku halindeyim.. 3.de olsa sanki işmiş gibi heyecanlıyım allah kimsenin kucağını boş bırakmasın

Meslektaşız canım öğrencilerimiz arasında 15 yaş civari var ben de özel sektördeyim seni çok iyi anliyorum her yolu dene bence ama öncelik kan olsun
Ooo anaokulu öğretmeni misin yoksa sınıf mı :) ben matematik öğretmeniyim malesef sürekli aktif teneffüs bile bilmiyorum yemek yerken dahi bi yandan sevgili ergenlerimin soruları ile boğuşuyorum Mesleğimi çok seviyorum ama mevzu bebiş olunca napayım. İlki öğrenci servisi ile kaza yaptık okula giderken öğrencimin dirseği geldi kasıklarıma kese bozuldu bebek gelişemeden boş gebelik diye aldılar. Polikistik over dan zaten riskli gruptayım birde pıhtıdan erken öğrenmem gerekiyor varsa iş yoğunluğunda katlanamam

Birde arkadaşlar bikaç tavsiyem olucak gebe kalmak için gebe kalacağınızı plandağınız taktir sürekli onu düşünmeyin ilişkiye bebek yapmak için değilde zevk için girin sürekli bebek düşünmeyin vücudunuzu dinlemeyin mesala ben hiç ilk aylar hamile kalamam çünki o ilk aylar sürekli hamileliği bebeği düşünürüm başım ağrıdı hamileyim diye sevinirim ve o ilk aylar hep hüsrana uğrarım ben kez kez gebelik geçirdim 2 tane oğlum var 2 bebeğimide kaybettim ve bu 4 gebeliğimde hep 2.ci ayımda hamile kaldım çünki 2 aylarımda hiç umursamam ister olur ister olmaz hayırlı derim bi bakarım hamileyim ve ben 4 gebeliğimdede hiç yumurta takibi felan yapmadım hep rastgele beraber olduk ve 3 4 günde bir olurduk yani diyeceğim oki çok strese girmeyin.. biliyorum elde değil insan merak ediyor ben bile 3.cü bebeğimi düşünüyorum sanki ilkmiş gibi heyecanlıyım ama biraz akışına bırakalım arkadaşlarımıza gidelim gezmelere gidelim kafamızı dağıtalım sürekli bebeğe odaklanmayalım

Anaokulu canim
Çok üzüldüm yaşadıklarına umarım bu kez yüzün güler ve bebişini kucağına alırsın 

Aynen öyle canım Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versin

merhabalar.bir kaç zamandır takip ettiğim bu platforma sonunda dayanamayıp üye oldum.herkesin güzel bekleyişlerini okumak, tavsiyelerini denemek müjdeli haberleri almak ya da bi sonraki aya temennilerde bulunmaları okumaktan çok keyif aldım. benim de bir tuzum olsun dedim. adetime 10 günüm var bu ay kendi hesaplamalarımla yaptığım yumurtlama günü öncesi ve sonrası "çalışmalarla" artık adetimi bekliyorum. umarım Allah herkesin gönlüne göre verir

Merhaba,
Benim 8 gün var adet olmama ama yarın eşimin doğum günü,
kan tahlili yaptırmaya gideceğim 15 dk sonra,
sonucu yazarım,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…