- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
polikistik over olduğum için evlendiğimden beri korunmadım zor olacağını bildiğimden iki senedir bekletiyor minnoş sağolsun :)
topige liste yapicakmisiniz ?Temmuzda malesef yine kirmizilari gorduk.İnsallah bidaha ki sefere tek gorecegimiz kirmizi miz ikinci cizgi olur.ben bua ay sadece catlatma ignesi liste yapicakmisiniz ?
Varsa cikiyor bat yakin çünkü en azindan adetten once ogrenip yikim yssamadim o zaman hormonlarin da etkisiyle 3 gun kendime gelemiyorum aglamaktanBende kan versemmi diye düşündüm ama vazgeçtim ya. Malum bat 30 temmuz 29 unda yada 30 unda test yapcam. Rüyamda 1 aylık hamileyim tesadüf doktordan öğreniyordum hadi hayirlisi
Meslektaşız canım öğrencilerimiz arasında 15 yaş civari varya bende kan versem mi diyorum ama daha 9-10 gün var sözleşme yenileme durumum var eğer erkenden öğrenebilirsem çok iyi olacak benim için, ben öğretmenim ve özelde çalışıyorum eğer şuan hamileysem nisan gibi doğum görünüyor bu durumdada öğrencilerimi bırakamam çünkü üniversite hazırlık grubu müdür bir yandan baskı yapıyor sözleşmeyi yenileyelim yenilemeyeceksen öğretmen bakıcam diye napacağımı şaşırdımacaba şu prediktör early varya ondan alsam çıkar mı kan mı versem napsam
Ooo anaokulu öğretmeni misin yoksa sınıf mı :) ben matematik öğretmeniyim malesef sürekli aktif teneffüs bile bilmiyorum yemek yerken dahi bi yandan sevgili ergenlerimin soruları ile boğuşuyorumMeslektaşız canım öğrencilerimiz arasında 15 yaş civari varben de özel sektördeyim seni çok iyi anliyorum her yolu dene bence ama öncelik kan olsun
İnşallah canımRabbim tez zamanda hayırlısıyla nasip etsin isterse hiç bir sorun olmasın mevla verecek biz alacağız sabır umut dua inşallah güzel haberler alacağız kardesim
Anaokulu canimOoo anaokulu öğretmeni misin yoksa sınıf mı :) ben matematik öğretmeniyim malesef sürekli aktif teneffüs bile bilmiyorum yemek yerken dahi bi yandan sevgili ergenlerimin soruları ile boğuşuyorumMesleğimi çok seviyorum ama mevzu bebiş olunca napayım. İlki öğrenci servisi ile kaza yaptık okula giderken öğrencimin dirseği geldi kasıklarıma kese bozuldu bebek gelişemeden boş gebelik diye aldılar. Polikistik over dan zaten riskli gruptayım birde pıhtıdan erken öğrenmem gerekiyor varsa iş yoğunluğunda katlanamam
İnşallah canım benim hepimiz için hayırlı haberler gelir inşallah; sen ne zamandır istiyorsun bebiş var mı çocuğun ??Anaokulu canim
Çok üzüldüm yaşadıklarına umarım bu kez yüzün güler ve bebişini kucağına alırsın
Aynen öyle canım Rabbim hepimize hayırlı zamanda hayırlı evlatlar versinamaaan sen millete ne bakıyosun onlar hep konuşur dururlar boşversene bekarsan evlilik ne zaman derler , evliysen bebek ne zaman, doğurursun ikinci ne zaman derler de derler boşver stres yapma her şeyin bir zamanı var canım şimdi olup hyırsız olacaksa hiç olmasın zamanınd hayırlı evlat olarak gelsin inşallah...
1bucuk yıldır istiyoruz canım eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 7 ay önce şimdi değerleri düzeldi bakalımİnşallah canım benim hepimiz için hayırlı haberler gelir inşallah; sen ne zamandır istiyorsun bebiş var mı çocuğun ??
CAnım nasıl anladınız varikosel olduğunu sperm testinde falan mı yoksa siz mi anladınız bir terslik olduğunu1bucuk yıldır istiyoruz canım eşimde varikosel vardı ameliyat oldu 7 ay önce şimdi değerleri düzeldi bakalım
Yeni sonuçları aldım bugün değerler yükselmişrica ederim Allah yardımcın olsun
ya bende kan versem mi diyorum ama daha 9-10 gün var sözleşme yenileme durumum var eğer erkenden öğrenebilirsem çok iyi olacak benim için, ben öğretmenim ve özelde çalışıyorum eğer şuan hamileysem nisan gibi doğum görünüyor bu durumdada öğrencilerimi bırakamam çünkü üniversite hazırlık grubu müdür bir yandan baskı yapıyor sözleşmeyi yenileyelim yenilemeyeceksen öğretmen bakıcam diye napacağımı şaşırdımacaba şu prediktör early varya ondan alsam çıkar mı kan mı versem napsam
benimde 10 gün var ama kan testi bu kadar erkenden sonuç verir mi gerçekten?Merhaba,
Benim 8 gün var adet olmama ama yarın eşimin doğum günü,
kan tahlili yaptırmaya gideceğim 15 dk sonra,
sonucu yazarım,
canım ne yaptın sonucun ciktimiiiMerhaba,
Benim 8 gün var adet olmama ama yarın eşimin doğum günü,
kan tahlili yaptırmaya gideceğim 15 dk sonra,
sonucu yazarım,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?