Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Anestezi ile alıyorlar daha önce hiç am3liyat oldun mu
kalp atışı duymadığımız için kürtaj olmuştum anestezi ile kurtaran çıktığımızda doktorum söylemişti polip var diye bende onu alsaydınız dedim onun bi zararı yok demişti ama çoğu doktorda bebegin tutunamayacagini söyledi

Selam kizlar benimde bat 11 agustos. Benide ekleyin . Birde arkadaslar fsh:4.60 lh:4.80 e2:23 yorunlayabilirmisiniz. Doktora gosteremedim.

Perşembe idrarda bakicam varsa kanda bakicam biraz daha beklemeye karar verdim
ya bende kan versem mi diyorum ama daha 9-10 gün var sözleşme yenileme durumum var eğer erkenden öğrenebilirsem çok iyi olacak benim için, ben öğretmenim ve özelde çalışıyorum eğer şuan hamileysem nisan gibi doğum görünüyor bu durumdada öğrencilerimi bırakamam çünkü üniversite hazırlık grubu müdür bir yandan baskı yapıyor sözleşmeyi yenileyelim yenilemeyeceksen öğretmen bakıcam diye napacağımı şaşırdım acaba şu prediktör early varya ondan alsam çıkar mı kan mı versem napsam

Daha cok var bence yaptirma.erken test yaptirma yaptircaksan kan yaptir.

kanda bile çıkmayabilir ki değil mi... bence en iyisi müdür baksın başının çaresine her şey nasip napalım :/

Kanda bile cikmayabilir tabi...cok cok erken.ha denin mi hamile kalinmiyor sen bilirsin ama.isindende olma sonra ..calismak istemezsen o baska

Kanda bile cikmayabilir tabi...cok cok erken.ha denin mi hamile kalinmiyor sen bilirsin ama.isindende olma sonra ..calismak istemezsen o baska
ha dedin mi hamile kalınmadığını bende biliyorum neredeyse iki yıldır bebek bekleyen biri olarak ilk gebeliğim düşükle sonuçlandı onda hiç farkına bile varmadım sadece uykum geliyordu ve jel gibi akıntım olmuştu sürekli ben iş yoğunluğundan sanmıştım , şimdide 3 - 4 gündür uykusuzluktan kafamı koyduğum yerde uyuyorum yine sürekli jel gibi akıntım var ve midem bulanıyor ha normaldede midesi sürekli bulanan biriyim onu geçtim ama hayatta uykum gelmez böyle olunca düştü aklıma hamilelik açıkcası hamileysem riskli gruptayım doktor dinlenerek geçirmelisin demişti bu yüzden de bebek varsa çalışmayı düşünmüyorum biraz uzun oldu canım kusura bakma ama ayrıntılı yazdım :)

Kizlar,gunaydin batima 3 gun var test yaptim erken gebelik testi negatif moralim cok bozuk
Bende kan versemmi diye düşündüm ama vazgeçtim ya. Malum bat 30 temmuz 29 unda yada 30 unda test yapcam. Rüyamda 1 aylık hamileyim tesadüf doktordan öğreniyordum hadi hayirlisi

Bende kan versemmi diye düşündüm ama vazgeçtim ya. Malum bat 30 temmuz 29 unda yada 30 unda test yapcam. Rüyamda 1 aylık hamileyim tesadüf doktordan öğreniyordum hadi hayirlisi
evde test varsa yapabilirsin aslında eğer yumurtlama zamanında döllenme olmuşsa çıkar yani geç döllenme değilse inşallah Rabbim gönlünün muradını verir hayırlısı ile tez zamanda :)

biraz sabredin zor biliyorum ben 3 tane test yaptim bu ay sonuc bugun adet oldum
bidahaki ay sabredebilirsem bat gelmeden test yapmiycam

Inşallah vardır bebiş inşallah güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…