- 1 Ağustos 2013
- 769
- 535
- 103
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
ben anlamamışım çok teşekkür ederim doktor direk ilaç verince ne düşüneceğimi şaşırdım işte verse suç vermese suc:)Evet senin degerlerine yazmistim
ben pek anlamıyorum ama dokktorun ne dedi onu merak ettiğim için sormak istedim bende test yaptırdım geçen o yüzden soruyorumMerhaba bu degerlerle ilgili yardimci olabilecek olan var mi
Adetin 3. Günü yapılan tahlilde.
Fsh 3,23
Lh 0,58
Prolaktin 8,31
Tsh 1,05
Estradiol 33
Anlayan birileri yorumlayabilir mi. Lh çok düşük gibi geldi bana
Bu test ocak ayinda yaptirdigim bi testti daha sonra hamileligi erteledigim icin sonucu almamistim. Bugun trkrar yaptirdim hastaneden cikarkende eski sonucu alayim dedim. Doktorla gorusmedim. Ama forumda gezindim biraz canim sıkıldı açıkçası.ben pek anlamıyorum ama dokktorun ne dedi onu merak ettiğim için sormak istedim bende test yaptırdım geçen o yüzden soruyorum
ya neden canını sıkıyorsun benimde değerlerim düşük öle çok süper denemez ama sağ yumurtlığın iyi dedi bana yani git bi muayne ol ilaç verir bişey verir düzeliriz ALLAHIN izniyle belki seninde bi tarafta sorun vardır benim gibi yada büyütlecek bişey değildirBu test ocak ayinda yaptirdigim bi testti daha sonra hamileligi erteledigim icin sonucu almamistim. Bugun trkrar yaptirdim hastaneden cikarkende eski sonucu alayim dedim. Doktorla gorusmedim. Ama forumda gezindim biraz canim sıkıldı açıkçası.
cok guzel bir fikir bende okurumaminnn canimm inşallah hayırlı sonuçlar alırız aslında bi dua grubu olustursak herkese sırayla 4444 kere tefriciye okusak günlük meryem surelerimizi okusak yer gök dua üzerine
Ya ben daha ocakta muayene oldum yumurtalıklar gayet iyi bi problem yok dedi. Adetlerimde oldukça düzenli. Lh düşüklüğü adet düzensizliği yapıyor diye biliyorum. Neden böyle bilemiyorum. Doktorlara da birşey sorulmuyo cahil muamelesi yapıyorlar insanaya neden canını sıkıyorsun benimde değerlerim düşük öle çok süper denemez ama sağ yumurtlığın iyi dedi bana yani git bi muayne ol ilaç verir bişey verir düzeliriz ALLAHIN izniyle belki seninde bi tarafta sorun vardır benim gibi yada büyütlecek bişey değildir
ya neden bilelim doktormuyuz biz başka bi doktora git olmadı belki daha ilgili biri çıkar karşınaYa ben daha ocakta muayene oldum yumurtalıklar gayet iyi bi problem yok dedi. Adetlerimde oldukça düzenli. Lh düşüklüğü adet düzensizliği yapıyor diye biliyorum. Neden böyle bilemiyorum. Doktorlara da birşey sorulmuyo cahil muamelesi yapıyorlar insana
Bugün ki tahlil sonuçlarım bi çıksın da ona göre başka birine gideceğim. İlgin için çok sağolya neden bilelim doktormuyuz biz başka bi doktora git olmadı belki daha ilgili biri çıkar karşına
rica ederim Allah yardımcın olsunBugün ki tahlil sonuçlarım bi çıksın da ona göre başka birine gideceğim. İlgin için çok sağol
yol galiba aslinda olsa daha iyi olur senin yakinmis benim taa agustosyn sonunda daha dogrusu daha yeni adet gordumSelam kızlar bat 9 ağustos takvim yok mu bu topikde beni de ekleseniz
evet canim sabret daha cok erkenCok erken biliyorum ama 7gun kala erken gebelik testi yaptim negatif .
evet canim sabret daha cok erken
insallah canimAdet olursam polip ameliyati olcam..insallah hic gerek kalmadan hamile kalirim.
öyle düşünme lütfen her nasip zamanını bekliyor emin ol bir gün olacak ve sende şaşıracaksın bu duruma lütfen kendini yıpratma :/Bata iki gün var test yaptım negatif galiba benim hiç çocuğum olmayacak
baktırdın mı kan ne çıktı ?söyledim ama geç saatte gitmiştim madem bat yarın günün geçince bakarız daha garanti olur dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?