Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bu degerlerle ilgili yardimci olabilecek olan var mi
Adetin 3. Günü yapılan tahlilde.
Fsh 3,23
Lh 0,58
Prolaktin 8,31
Tsh 1,05
Estradiol 33

Anlayan birileri yorumlayabilir mi. Lh çok düşük gibi geldi bana

Merhaba bu degerlerle ilgili yardimci olabilecek olan var mi
Adetin 3. Günü yapılan tahlilde.
Fsh 3,23
Lh 0,58
Prolaktin 8,31
Tsh 1,05
Estradiol 33

Anlayan birileri yorumlayabilir mi. Lh çok düşük gibi geldi bana
ben pek anlamıyorum ama dokktorun ne dedi onu merak ettiğim için sormak istedim bende test yaptırdım geçen o yüzden soruyorum

ben pek anlamıyorum ama dokktorun ne dedi onu merak ettiğim için sormak istedim bende test yaptırdım geçen o yüzden soruyorum
Bu test ocak ayinda yaptirdigim bi testti daha sonra hamileligi erteledigim icin sonucu almamistim. Bugun trkrar yaptirdim hastaneden cikarkende eski sonucu alayim dedim. Doktorla gorusmedim. Ama forumda gezindim biraz canim sıkıldı açıkçası.

ya neden canını sıkıyorsun benimde değerlerim düşük öle çok süper denemez ama sağ yumurtlığın iyi dedi bana yani git bi muayne ol ilaç verir bişey verir düzeliriz ALLAHIN izniyle belki seninde bi tarafta sorun vardır benim gibi yada büyütlecek bişey değildir

Ya ben daha ocakta muayene oldum yumurtalıklar gayet iyi bi problem yok dedi. Adetlerimde oldukça düzenli. Lh düşüklüğü adet düzensizliği yapıyor diye biliyorum. Neden böyle bilemiyorum. Doktorlara da birşey sorulmuyo cahil muamelesi yapıyorlar insana

ya neden bilelim doktormuyuz biz başka bi doktora git olmadı belki daha ilgili biri çıkar karşına

merhabalar bir sorum olucak. haziran başında korunmayı bıraktım. ve bu ay doktora genel bir kontrole gittim. cünkü en son evlenmeden önce gitmiştim. doktor rahimi kontrol etti iyi dedi ama yumurta göremediği için haftaya gel dedi. geçen cuma gittim yine göremedi. bugun (salı) gittim birinde gördü ama küçük dedi. bu cuma bir daha gel bakalım dedi. normalde adetlerim hep düzenlidir. ama doktor hep düzensiz yada geç mi olursun dedi. kafam karıştı açıkcası. normal birsey mi bu yoksa bende bir sorun mu var acaba? cuma günü sorucam doktora ama cok merak ediyorum üzüldüm biraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…