- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Sikma canim canini al test bence oyle dene benimde gelirse bende alicmBende geldim az önce kırmızıyı gördümkızlar şimdi ben ovu testimi alayım yoksa doktora mı gideyim nasıl bi yol izlemeliyim
İlk denememdi doktora gidip yumurtalıklarıma bakmıştı bu ay temiz dedi adet bitimi 4.günü başla bi hafta boyu gün aşırı yap dedi her ay gelmene gerek yok ilk ay olmazsa sonraki ay olur demişti. Ben şimdi doktora gideyim mi yineSikma canim canini al test bence oyle dene benimde gelirse bende alicm
Ne kadar suredir istedigin onemli cnm malesef ovulasyon testleri o kadar da guvenilir degil normal gebelik testler gibi yanlis cikabiliryor en iyisi doktor kontrolu bence takip suresi boyunca mm inceleme yapılırsa daha iyi olurBende geldim az önce kırmızıyı gördümkızlar şimdi ben ovu testimi alayım yoksa doktora mı gideyim nasıl bi yol izlemeliyim
Daha bu ay ilk denememizdi canım bilemedim dr mı gideyim testle mi takşp edeyim kararsız kaldımNe kadar suredir istedigin onemli cnm malesef ovulasyon testleri o kadar da guvenilir degil normal gebelik testler gibi yanlis cikabiliryor en iyisi doktor kontrolu bence takip suresi boyunca mm inceleme yapılırsa daha iyi olur
Daha bu ay ilk denememizdi canım bilemedim dr mı gideyim testle mi takşp edeyim kararsız kaldım
Bu ay başlamadan gittiğimde de zaten bidahaki ay gelmene gerek yok dedi adet bitimi 4.günü başla dedi bu ay olmazsa bidahaki ay olur yumurtalıkların güzel dedi. O yzden gitmeyi düşünmüyorum üstelik özele gittim yani. Ovu testi alayım inşallah 2. Denemeye olurBence hemen gitmeyin doktora oda zaten ilk deneme oldugunu söylediğinizde akışına bırak gibi bişey söylicektir benm arkadaşm gitmişti ona oyle demişlerdi bence ovulasyon testi al onu uygula bende geçen sipariş ettim geldi suan uyguluyorum inşallah hayırlısıyla olur bebişlerimiz
Gerek yok bitanm baktirmissin sen ovu testi al kendin takil et bence haydi hayirlisiİlk denememdi doktora gidip yumurtalıklarıma bakmıştı bu ay temiz dedi adet bitimi 4.günü başla bi hafta boyu gün aşırı yap dedi her ay gelmene gerek yok ilk ay olmazsa sonraki ay olur demişti. Ben şimdi doktora gideyim mi yine
İnşallah kuzum hayırlısı olur Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallahGerek yok bitanm baktirmissin sen ovu testi al kendin takil et bence haydi hayirlisi
İnşallah kuzum benimde 2. Ayım olucak bende yarın internetten vericem testi takip edelim bakalım inşallah olur. Buarda hangi marka aldınİnsallah teker teker guzel haberler almak nasip olur kizlar.İnsallah kirmizlar sadece test cizgileri olur insallah bu benim 4.ayim.bende ovulasyon testi aldim
Bu ay başlamadan gittiğimde de zaten bidahaki ay gelmene gerek yok dedi adet bitimi 4.günü başla dedi bu ay olmazsa bidahaki ay olur yumurtalıkların güzel dedi. O yzden gitmeyi düşünmüyorum üstelik özele gittim yani. Ovu testi alayım inşallah 2. Denemeye olur
Tamam canım bakayım. Nasıl kullanılıyo peki sabah ilk idrarla mı akşam aç karna mı?İnşallah canım benim yeterki dua edelim :) en önemliside birbirimiz için dua edelim hep bu arada ben gittigidiyordan aldım 20 adet innovita ovülasyon testi ve 7 adet gebelik testine 21.90 ödedim kargo ücretsizdi birde erken gebelik testi hediyesi vardı 2 güne elimdeydi canım bak bence ona da :)
Tamam canım bakayım. Nasıl kullanılıyo peki sabah ilk idrarla mı akşam aç karna mı?
İnşallah kuzum benimde 2. Ayım olucak bende yarın internetten vericem testi takip edelim bakalım inşallah olur. Buarda hangi marka aldın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?