Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kizlar,gunaydin batima 3 gun var test yaptim erken gebelik testi negatif moralim cok bozuk
:mad:

Kizlar,gunaydin batima 3 gun var test yaptim erken gebelik testi negatif moralim cok bozuk
:mad:
bende dun burda 6 gün önce sonuç alan arkadaşı okuyunca yapıyım dedim bat a 2 gün ama negatifi gördüm silik çizgi bile yok iğneden sonraki 12. Ci gunum ayni moral bozukluğu bendede var canım Rabbim yardımcımız olsun inşallah

Kafana takılma üzülme psikoloji olarak çok etkiliyoruz kendimizi ilk gün böle bir isyan edesin geliyor sanki hiç olmıcakmış gibi düşünüyorsun vakti saati var inş en kısa sürede hayırlı haberler alırız
aminnn inşallah canım bu ay klomen ve çatlama iğnesi olmuştum çok umitliydim o yüzden belkide bu kadar çok hayal kırıklığına uğradım

aminnn inşallah canım bu ay klomen ve çatlama iğnesi olmuştum çok umitliydim o yüzden belkide bu kadar çok hayal kırıklığına uğradım

Canım senin bilgin vardır? Bu çatlatma iğnesi gebeliği mi kolaylaştırıyor yoksa bi tedavi mi? benim yumurtlamalarım adetim düzenli ama 4 aydır deniyoruz olmuyor, önümüzdeki ay bu çatlatma iğnesini denesem mi diyorum ama bilgim yok. Herşeyim normal çıkarsa yine de yapılabiliyor mu bu?

bende dun burda 6 gün önce sonuç alan arkadaşı okuyunca yapıyım dedim bat a 2 gün ama negatifi gördüm silik çizgi bile yok iğneden sonraki 12. Ci gunum ayni moral bozukluğu bendede var canım Rabbim yardımcımız olsun inşallah
Amin canim cok zormus bir umutlanıp bir yikilmak Allah aratmadan versin inşallah

Canım senin bilgin vardır? Bu çatlatma iğnesi gebeliği mi kolaylaştırıyor yoksa bi tedavi mi? benim yumurtlamalarım adetim düzenli ama 4 aydır deniyoruz olmuyor, önümüzdeki ay bu çatlatma iğnesini denesem mi diyorum ama bilgim yok. Herşeyim normal çıkarsa yine de yapılabiliyor mu bu?
benim hormon testlerim normaldi canım bi sorunum yoktu ama yumurtalarim büyümüyordu o yüzden klomen kullandım günde 1 tane 12.ci gün 19 mm tek yumurtam oluşmuştu catlasın kist yapmasin diyede ovitrelle catlatma iğnesi vuruldum göbekten senin yumurtaların istenilen boyuta gelip catliyorsa adetlerinde duzenliyse bence gerek yok ama yumurta takibi yaptır bu ara rahim filmi cektirip tüplerin açıkmı kapalımı baktirabilirsin rahminde polip (et ben) varmı ona baktirabilirsin

Aynen ilaçları kullanınca dahada ümitleniyor insan ben 2 ay kullandım bu ay kullanmıcam zaten kist oluşmuş hayırlısı inş bol dua edelim güzel hayırlı haberler alalım

Aynen ilaçları kullanınca dahada ümitleniyor insan ben 2 ay kullandım bu ay kullanmıcam zaten kist oluşmuş hayırlısı inş bol dua edelim güzel hayırlı haberler alalım
aminnn canimm inşallah hayırlı sonuçlar alırız aslında bi dua grubu olustursak herkese sırayla 4444 kere tefriciye okusak günlük meryem surelerimizi okusak yer gök dua üzerine

Cok cok anliyorum diyemem canim gorundugu kadariyla hic bir hormonun anormal degil.hepsi referans degeri icinde fakat sadece fsh cok sinirda alt seviyede kalmis. Fsh hipofiz bezi salgisini gosterir bu salgi da yumurtaliklarinin gelisimini saglar. Oyuzden tedbir maksatli doktorun onlem almak istemis ne guzel. Bazi doktorlar sonuc normalse gecistiriyor. Bence ilgili bir doktora rastlamissin
canım merhaba bu yorumu benim değerlerime mi yazdın cevapla yapmamışsın anlamadım

bende geldim Bi tane oglum var kismetse 2. cocugu dusunuyorum gecen ay ilk denememdi ama olmadi nasip agustosta olur insallah

Merhaba kızlar benim de 2 senedir çocuğum olmuyo hala devam pes etmiyoruz :anneadayı: bu ay klomene başladık cuma günü de eğer yumurtalar büyümüşse çatlatma iğnesi vurulacak:bicak:hormon testi güzel, kan tahlilleri güzel, smear
testi güzel, eşimin sonucları güzel, hsg de sağ tüp tıkalı gözüktü bide rahîm ağzım arkaya bakiyomus :eek: 3 ay klomen tedavisi verdi Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin :KK15:

Merhaba kızlar benim de 2 senedir çocuğum olmuyo hala devam pes etmiyoruz :anneadayı: bu ay klomene başladık cuma günü de eğer yumurtalar büyümüşse çatlatma iğnesi vurulacak:bicak:hormon testi güzel, kan tahlilleri güzel, smear
testi güzel, eşimin sonucları güzel, hsg de sağ tüp tıkalı gözüktü bide rahîm ağzım arkaya bakiyomus :eek: 3 ay klomen tedavisi verdi Rabbim hepimize hayirli evlatlar nasip etsin :KK15:
Allah şifanı versin tez zamanda canım ilk kez duydum rahim ağzı arkaya bakıyormuş olayını... bu bebek çalışmaları bize daha neler öğretecek acaba Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah tez zamanda hayırlı evlatlarımız olur...

Allah şifanı versin tez zamanda canım ilk kez duydum rahim ağzı arkaya bakıyormuş olayını... bu bebek çalışmaları bize daha neler öğretecek acaba Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah tez zamanda hayırlı evlatlarımız olur...
Teşekkür ederim canm bende yeni ogrendim doktorda sonra etrafıma soyledim genelde yaşlılar bunu biliyo bide benim teyzem de varmış bu sorun şimdi iki tane çocuğu var ama ilk çocuğuna 4 yıl sonra hamile kaldı 2. Çocuğuna da 10 yıl:KK42: doktor hamilelige engel değil dedi ama etrafimda ki insanlar da geç olur falan diyo çok yoruldum artık :cry:

Teşekkür ederim canm bende yeni ogrendim doktorda sonra etrafıma soyledim genelde yaşlılar bunu biliyo bide benim teyzem de varmış bu sorun şimdi iki tane çocuğu var ama ilk çocuğuna 4 yıl sonra hamile kaldı 2. Çocuğuna da 10 yıl:KK42: doktor hamilelige engel değil dedi ama etrafimda ki insanlar da geç olur falan diyo çok yoruldum artık :cry:
amaaan sen millete ne bakıyosun onlar hep konuşur dururlar boşversene bekarsan evlilik ne zaman derler , evliysen bebek ne zaman, doğurursun ikinci ne zaman derler de derler boşver stres yapma her şeyin bir zamanı var canım şimdi olup hyırsız olacaksa hiç olmasın zamanınd hayırlı evlat olarak gelsin inşallah...

Back