- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Ya bende de aşırı halsizlik, mide bulantısı ve kasık ağrısı var. Aynı zamanda içimde pıtırtı gibi şeyler hissediyorum gaz gibi sanki bugünlerde beyaz akıntım çok fazla sanki yine yumurtluyormusum gibi jel akıntı geldi bugün de kafam çok karışık ama benim bat 5i testlerde çıkmaz daha varsada dimiTeşekkür ederim inşallah Allah razı olsun canım .
Son 1 hafta bulantim başladı . Son 3 günde ateş basıyor ara ara Üşüyorum . Sol karın boslugumda ağrı oluyor o ağrılar kasiklarima iniyor . Biraz da halsizlik var . İnşallah Rabbim hepimize kucağımiza almayı nasip eyler canım amin:)
canim bendede agrilar oluyor catlama.ignesi yaptirdim belki ondandir bilmiyorum benimde bat 5 agustosYa bende de aşırı halsizlik, mide bulantısı ve kasık ağrısı var. Aynı zamanda içimde pıtırtı gibi şeyler hissediyorum gaz gibi sanki bugünlerde beyaz akıntım çok fazla sanki yine yumurtluyormusum gibi jel akıntı geldi bugün de kafam çok karışık ama benim bat 5i testlerde çıkmaz daha varsada dimi
Ben hiç iğne yaptırmadım canım tedavi olmadım hiç dr kendiliğinden olur diye yapmıyor şubatta düşük yaptım düşükten sonra 1 sene olmaması normalmiş diye yapmadı. Bilmiyorum belkide psikolojik bu belirtilercanim bendede agrilar oluyor catlama.ignesi yaptirdim belki ondandir bilmiyorum benimde bat 5 agustos
Benim hiç bilgim yok bu konuda kuzum kan verseydin keşke madem kalınlaşma var yerleşme olmuştur belki istemedi mi kan testiKızlar merhaba sat 26 Haziran bat 25 Temmuz(yarın). 1 buçuk yıldır çocuk düşünüyoruz 7 ay önce eşimde varikosel olduğu ortaya çıktı ve ameliyat oldu ama henüz gebe kalamadım.
Bugün hastaneye gittim karın şişliğimden şikayetçiydim kist falan mı var diye?
Alttan muayene etti ultrasona gerek görmedi bir sıkıntı görünmüyor dedi rahim duvarın kalınlaşmış dedi ya adet olursun ya da gebelik vardır ama adetten önceki kalınlaşmaya göre biraz fazla kalınlaşmış dedi.
Böyle bir durum yaşayan var mı? Çok merak ediyorum acaba hamile miyim?
Benim hiç bilgim yok bu konuda kuzum kan verseydin keşke madem kalınlaşma var yerleşme olmuştur belki istemedi mi kan testi
dayamamayip nobetci eczane bulup Days Comfort Erken Gebelik Testi aldim yapar mıyım yapmaz miyim bilmiyorum cok tedirginim erkenden yapip uzulmek de istemiyorum.Bu marka,iyi mi,onu da bilmiyorumBen Erken gebelik testi var ya ondan alip yaptım ne zaman regle olacaksin. Bide tatlı tatlı insanın uykusu geliyor öğle saatlerinde sabah da erken den uyaniyorum son 1 haftadır
1 hafta daha bekle canım , bu 6 gün önce yapılan gebelik testini dene istersen . Bende hemen çift çizgi çıktı adetime 6 gün var . Hayirlisi Allah dan inşallahYa bende de aşırı halsizlik, mide bulantısı ve kasık ağrısı var. Aynı zamanda içimde pıtırtı gibi şeyler hissediyorum gaz gibi sanki bugünlerde beyaz akıntım çok fazla sanki yine yumurtluyormusum gibi jel akıntı geldi bugün de kafam çok karışık ama benim bat 5i testlerde çıkmaz daha varsada dimi
Ben çöpe attığım için testi adını bilmiyorumdayamamayip nobetci eczane bulup Days Comfort Erken Gebelik Testi aldim yapar mıyım yapmaz miyim bilmiyorum cok tedirginim erkenden yapip uzulmek de istemiyorum.Bu marka,iyi mi,onu da bilmiyorum
Insallah canim fikrim degismezse sabah yapcam ama umutsuzum bir seyler hep ters gidiyor çünküBen çöpe attığım için testi adını bilmiyorumama 20 tl di fiyati . En erken öğrenebilecegim test istedim rengini hatırlamıyorum çok heyecanliydim. İnşallah hamilesindir aminn
Bekliyorum ama sabırsızlanıyorum1 hafta daha bekle canım , bu 6 gün önce yapılan gebelik testini dene istersen . Bende hemen çift çizgi çıktı adetime 6 gün var . Hayirlisi Allah dan inşallah
off yaa benimde son 2 günüm kaldı test yaptım ama tek çizgi bu ayda olmadi moralim acaip bozuldu sanki bütün ümidimi yitirmiş gibiyimm
benim bat ta 4 agustosbat 2 ağustos:) inşallah bua y hepimize kısmety olur:)
Kafana takıp üzülüp stres yapma amaoff yaa benimde son 2 günüm kaldı test yaptım ama tek çizgi bu ayda olmadi moralim acaip bozuldu sanki bütün ümidimi yitirmiş gibiyimm
Kafana takılma üzülme psikoloji olarak çok etkiliyoruz kendimizi ilk gün böle bir isyan edesin geliyor sanki hiç olmıcakmış gibi düşünüyorsun vakti saati var inş en kısa sürede hayırlı haberler alırızoff yaa benimde son 2 günüm kaldı test yaptım ama tek çizgi bu ayda olmadi moralim acaip bozuldu sanki bütün ümidimi yitirmiş gibiyimm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?