Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam bende aranıza katilmak istiyorum prolaktin hormonum yüksekti şuan düştü inşallah bu ay hepimiz hamile oluruz

Pozitif çıktı çok şükür :) beta 39.5 çıktı ama adet olmama 6 gün var . Sanırım yerleşme agrilarim bulantilarim ondan. Adet günüm geçsin doktora gideceğim hayırlısı ile inşallah :)
Masallah Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almani nasip etsin inşallah bize de dua et hamilelerin duaları kabul olur muş

Pozitif çıktı çok şükür :) beta 39.5 çıktı ama adet olmama 6 gün var . Sanırım yerleşme agrilarim bulantilarim ondan. Adet günüm geçsin doktora gideceğim hayırlısı ile inşallah :)
Tebrik ediyorum cok sevindim :)))
Batlarimiz aynievde 1 tane test var ama korkuyorum yapmaya hüsrana ugramak istemiyorum.Ne gibi belirtileriniz vardi acaba paylasir misiniz?

Tebrik ediyorum cok sevindim :)))
Batlarimiz aynievde 1 tane test var ama korkuyorum yapmaya hüsrana ugramak istemiyorum.Ne gibi belirtileriniz vardi .
1 haftadır bulantı başladı . sol karın boşluğunda ağrı oluyordu o ağrı kasiklarima vurdu . Hala kasiklarim ara ara ağrıyor . Arada ateş bastı titreme oldu . Ama bu kasik ağrısı ateş basması titreme son 3 gündür var . Birden ateşim çıkıyor kısa sürüyor . Türk Kahvesi çok sevmeme rağmen icemiyorum , içim almıyor . Bu şekilde . Rabbim hepimize sanıp eylesin cocuklarimizon olup kucagimiza almayi .

Anladim canim Rabbim hayirlarla kucagina almayi nasip etsin.Benim de 2 gundur kasiklarim agriyor,midemde yanma var bugun yastiktan basimi kaldirmadim açım ama canım bir şey istemiyor. Mevsimden filan diye düşünüyorum umutlanıp kendimi kaptırmak istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum
@tugceakverdi

Anladim canim Rabbim hayirlarla kucagina almayi nasip etsin.Benim de 2 gundur kasiklarim agriyor,midemde yanma var bugun yastiktan basimi kaldirmadim açım ama canım bir şey istemiyor. Mevsimden filan diye düşünüyorum umutlanıp kendimi kaptırmak istemiyorum ama düşünmeden de edemiyorum
@tugceakverdi
Ben Erken gebelik testi var ya ondan alip yaptım ne zaman regle olacaksin. Bide tatlı tatlı insanın uykusu geliyor öğle saatlerinde sabah da erken den uyaniyorum son 1 haftadır

54 tu ilac k
ullanmadim basta ilk ogrendigimde doktor da vermek istemedi kendiliginden dusmesini bekledik dusmedi sonra ilac kullandim 14 düştü dostinex kullandım gecen ay şuan düşük bakalım Rabbim nasip ederse inşallah bu ay
Hadi bakalim insallah

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla devam eder ; sağlıkla kucağına alırsın minnoşu :)belirtilerin neydi söyleyebilir misin ? Ben sürekli açım ama yerkende midem bulanıyor 10 gün var daha bata göğüslerimde büyüdü baya gergin

Hayırlı olsun canım inşallah sağlıkla devam eder ; sağlıkla kucağına alırsın minnoşu :)belirtilerin neydi söyleyebilir misin ? Ben sürekli açım ama yerkende midem bulanıyor 10 gün var daha bata göğüslerimde büyüdü baya gergin
Teşekkür ederim inşallah Allah razı olsun canım .
Son 1 hafta bulantim başladı . Son 3 günde ateş basıyor ara ara Üşüyorum . Sol karın boslugumda ağrı oluyor o ağrılar kasiklarima iniyor . Biraz da halsizlik var . İnşallah Rabbim hepimize kucağımiza almayı nasip eyler canım amin:)

masallah canim gozun aydin sevindik :nazar: belirtilerin neler bizimle paylasirmisin bende klomen catlama ignesi yaptirdim sag kasigimda yumurta vardi catladi bugun 8. gun hala agri var arada uyku ve halsizlik.var bunuda igneye bagliyorum

Ben Erken gebelik testi var ya ondan alip yaptım ne zaman regle olacaksin. Bide tatlı tatlı insanın uykusu geliyor öğle saatlerinde sabah da erken den uyaniyorum son 1 haftadır
Senle ayni regl gunum canim ben bir kez kimyasal yasadim test yapmaya o yüzden korkuyorum gunumun gecmesini bekleyecegim

Back