- Konu Sahibi Buhayatbenim
Merhaba bizde 1.5 senedir istiyoruz bir düşük yaşadım düşükten sonrada 8 Aydır deniyoruz 2 ay klomen ovitrelle denedim ama maalesef olmadı bir iki ay akışına bırakmak istedim bu ay kullanmıcam inş kendiliğinden olur
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynıymışız canım bizde 1,5 senedir istiyoruz 8 ay öncede kürtaj oldum hic korumadım deniyoruz ama hala bişy yokMerhaba bizde 1.5 senedir istiyoruz bir düşük yaşadım düşükten sonrada 8 Aydır deniyoruz 2 ay klomen ovitrelle denedim ama maalesef olmadı bir iki ay akışına bırakmak istedim bu ay kullanmıcam inş kendiliğinden olur
bende 5 ay önce düşük yaptım hala aynı :) sonrasında tık yok birde derler düşükten sonra hemen olur diye...aynıymışız canım bizde 1,5 senedir istiyoruz 8 ay öncede kürtaj oldum hic korumadım deniyoruz ama hala bişy yok
Aynen öyle banada öyle dediler hic korumadım 8 aydır bekliyoruz yapmadigim kur denemediğim yöntem kalmadı hormonlarım normal bi doktor pko lisin dio bi doktor değilsin kime inanacağımizi şaşırdık bu ay klomen ve catlatma ignesi tedavisi oldum bat a son 2 gün inşallah olmamda bebislerimiz gelirrbende 5 ay önce düşük yaptım hala aynı :) sonrasında tık yok birde derler düşükten sonra hemen olur diye...
inşallah canım benim. herhangi bir belirtin var mı ?Aynen öyle banada öyle dediler hic korumadım 8 aydır bekliyoruz yapmadigim kur denemediğim yöntem kalmadı hormonlarım normal bi doktor pko lisin dio bi doktor değilsin kime inanacağımizi şaşırdık bu ay klomen ve catlatma ignesi tedavisi oldum bat a son 2 gün inşallah olmamda bebislerimiz gelirr
Aynen bide ben haziran ve Temmuz'da klomen ve ovitrelle kullanmama rağmen olmadı nasip belkide ama çok istiyorum inş hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebişlerimiziaynıymışız canım bizde 1,5 senedir istiyoruz 8 ay öncede kürtaj oldum hic korumadım deniyoruz ama hala bişy yok
göğüslerimde sislik var sadece oda adet öncesi sendrom gibi sanırım bu ay kırmızı kartı giricem gibiinşallah canım benim. herhangi bir belirtin var mı ?
göğüslerimde sislik var sadece oda adet öncesi sendrom gibi sanırım bu ay kırmızı kartı giricem gibiinşallah canım benim. herhangi bir belirtin var mı ?
Hormon testi yaptırsan ihmal etme bence uzun bir süreMerhaba arkadaslar benim adetim 24 gun gecikti idrar testlerim negatif 2 gun once kan tahlili verdim oda negatif 2 cikti yardim lutfenn
Daha önce onuda yaptirmistim bir sorun yoktu sadece bu ayin 8 inde 3 gun kahverengi lekelenme oldu acaba o engel olmusmudur diyorum kendi kendime offf gercekten zor durumdayimHormon testi yaptırsan ihmal etme bence uzun bir süre
benimde öylegöğüslerimde sislik var sadece oda adet öncesi sendrom gibi sanırım bu ay kırmızı kartı giricem gibi![]()
hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim hayırlısını versin kuzum...Kızlar adet olmama daha 6 gün var . Ben bulantilardan dayanamayip erken gebelik testi yaptım . Sonuç silik çizgi çıktı . Ama emin olamadım kosa kosa hastaneye geldim kan tahlilini bekliyorum. 2 gibi çıkacak dua edin nolur
İnşallah hamilesindirKızlar adet olmama daha 6 gün var . Ben bulantilardan dayanamayip erken gebelik testi yaptım . Sonuç silik çizgi çıktı . Ama emin olamadım kosa kosa hastaneye geldim kan tahlilini bekliyorum. 2 gibi çıkacak dua edin nolur
Adet ağrısı da olabilir çok ümidim Yoktutunma agrisi da olabilir canim :) hamilelik belirtisiyle adet belirtisi ayirt edilemiyormus zaten. İnsallah olur