Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba bizde 1.5 senedir istiyoruz bir düşük yaşadım düşükten sonrada 8 Aydır deniyoruz 2 ay klomen ovitrelle denedim ama maalesef olmadı bir iki ay akışına bırakmak istedim bu ay kullanmıcam inş kendiliğinden olur

Merhaba bizde 1.5 senedir istiyoruz bir düşük yaşadım düşükten sonrada 8 Aydır deniyoruz 2 ay klomen ovitrelle denedim ama maalesef olmadı bir iki ay akışına bırakmak istedim bu ay kullanmıcam inş kendiliğinden olur
aynıymışız canım bizde 1,5 senedir istiyoruz 8 ay öncede kürtaj oldum hic korumadım deniyoruz ama hala bişy yok

kızlar bende geldim... 1,5 yıllık serüvenimin devamıyla ısrarla bebek çalışmaları devam ediyor :) inşallah bu ay biraz umutluyum ama bat 5 ağustos tabi ben pko hastasıyım ne olur ne olmaz uzayabiliyor döngüm ama bu ay 17sinde yumurtamın çatladığını biliyorum belkide güzel bir haber gelir inşallah. hepimizin kucağı hayırlı evlatlarla dolsun sağlıklı sıhhatli meleklerimiz bizimle buluşsun inşallah.

bende 5 ay önce düşük yaptım hala aynı :) sonrasında tık yok birde derler düşükten sonra hemen olur diye...
Aynen öyle banada öyle dediler hic korumadım 8 aydır bekliyoruz yapmadigim kur denemediğim yöntem kalmadı hormonlarım normal bi doktor pko lisin dio bi doktor değilsin kime inanacağımizi şaşırdık bu ay klomen ve catlatma ignesi tedavisi oldum bat a son 2 gün inşallah olmamda bebislerimiz gelirr

Aynen öyle banada öyle dediler hic korumadım 8 aydır bekliyoruz yapmadigim kur denemediğim yöntem kalmadı hormonlarım normal bi doktor pko lisin dio bi doktor değilsin kime inanacağımizi şaşırdık bu ay klomen ve catlatma ignesi tedavisi oldum bat a son 2 gün inşallah olmamda bebislerimiz gelirr
inşallah canım benim. herhangi bir belirtin var mı ?

aynıymışız canım bizde 1,5 senedir istiyoruz 8 ay öncede kürtaj oldum hic korumadım deniyoruz ama hala bişy yok
Aynen bide ben haziran ve Temmuz'da klomen ve ovitrelle kullanmama rağmen olmadı nasip belkide ama çok istiyorum inş hayırlısıyla kucaklarımıza alırız bebişlerimizi

Merhaba arkadaslar benim adetim 24 gun gecikti idrar testlerim negatif 2 gun once kan tahlili verdim oda negatif 2 cikti yardim lutfenn

Kızlar adet olmama daha 6 gün var . Ben bulantilardan dayanamayip erken gebelik testi yaptım . Sonuç silik çizgi çıktı . Ama emin olamadım kosa kosa hastaneye geldim kan tahlilini bekliyorum. 2 gibi çıkacak dua edin nolur

göğüslerimde sislik var sadece oda adet öncesi sendrom gibi sanırım bu ay kırmızı kartı giricem gibi :110:
benimde öyle :( uçları acıyor , tek fark bu ay nabzım çok yüksek çok çarpıntım var o yüzden biraz umutluyum bir ihtimal bazen çok üzülüyorum bunalıyorum ama nasip belkide böylesi daha hayırlı Rabbim evlatla imtihan etmesin kimseyi...

Kızlar adet olmama daha 6 gün var . Ben bulantilardan dayanamayip erken gebelik testi yaptım . Sonuç silik çizgi çıktı . Ama emin olamadım kosa kosa hastaneye geldim kan tahlilini bekliyorum. 2 gibi çıkacak dua edin nolur
hadi bakalım inşallah güzel haberlerini bekliyoruz Rabbim hayırlısını versin kuzum...

Cok cok anliyorum diyemem canim gorundugu kadariyla hic bir hormonun anormal degil.hepsi referans degeri icinde fakat sadece fsh cok sinirda alt seviyede kalmis. Fsh hipofiz bezi salgisini gosterir bu salgi da yumurtaliklarinin gelisimini saglar. Oyuzden tedbir maksatli doktorun onlem almak istemis ne guzel. Bazi doktorlar sonuc normalse gecistiriyor. Bence ilgili bir doktora rastlamissin

Back