- 4 Ağustos 2012
- 3.180
- 3.465
- 133
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Canim amin insallah ALLAH razi olsun rabbim.insallah isteyen herkese tez zamanda nasip eder sanada insalalhAllah gönlüne göre versin canım, bu ay aramızdan herkese nasip olsun anne olmak insallah
belli olmaz sonradan buyuyebilirDayanamayıp ovulasyon testi yaptim ama hiç koyu değil bu ay da olmayacak galiba
Kızlaaar Merhaba,bu ay ovulasyon testine başladım adetimin 16.gününde çift çizgi çıktı ve değerlendirdik ondan önce de iki gün değerlendirme yaptık.Ovulasyon testinden 2 gün sonra doktora gittik alttan muayene yaptı ve doktor rahim duvarında baya kalınlaşma var dedi ayrıca yumurtan şekilsiz görünüyor çatlamış olabilir dedi adetine çok mu var deyince ben 15 gün olduğunu söyledim,gebelik olabilir dedi. Şimdi adetime 4 gün var kaşık bölgemde ara ara batmalar hissediyorum acaba gebe kalmış olabilir miyim? Gerçi hiç ümidim Yok ama bilmiyorum olabilir mi
Valla canım sanki adet olacakmışım gibi geliyor ama adet öncesi 15 gün varken rahim duvarı kalınlaşması neden olabilir gerçekten gebelik mi acabaNeden olmasın bak doktor da demiş hadi inşallah ya çok güzel olmuş devamı da güzel olur inşallah
Bikere benimde kalinlasmisti ama tam adet olamadigim icin olmus ilac kullandim duzelmisti. Belki sende bebis vardir :) insallah vardirValla canım sanki adet olacakmışım gibi geliyor ama adet öncesi 15 gün varken rahim duvarı kalınlaşması neden olabilir gerçekten gebelik mi acaba
Valla canım sanki adet olacakmışım gibi geliyor ama adet öncesi 15 gün varken rahim duvarı kalınlaşması neden olabilir gerçekten gebelik mi acaba
Benim daha adetime 15 gün vardı doktora gittiğimde ama şimdi sancım var adet olacam diye korkuyorum yumurtam da çatlamıştı gittiğimdeBikere benimde kalinlasmisti ama tam adet olamadigim icin olmus ilac kullandim duzelmisti. Belki sende bebis vardir :) insallah vardir
Ne bilim ben de ümitlenmek istemiyorum korkuyorum her ay sonu hasta olunca mahvoluyorum yine öyle olur diye korkuyorumMaalesef o kadar bilgim yok canım ama doktora da söylemişsindir o da demezdi heralde o zaman öyle bir şey ihtimal vermezdi yani. Daha bir şey belli değil o yüzden hala umut var bence
Ne bilim ben de ümitlenmek istemiyorum korkuyorum her ay sonu hasta olunca mahvoluyorum yine öyle olur diye korkuyorum
Ayyyyy inşallah canımEvet haklısın canım. İnşallah ama gelir bebişin sana.
Canım Merhaba ben de aydındanım. Hangi doktora gidiyorsun sen nIyi akşamlar kızlar bende aranıza katıldım uğurlu gelir inşallah 5 yıldır istiyorum
tutunma agrisi da olabilir canim :) hamilelik belirtisiyle adet belirtisi ayirt edilemiyormus zaten. İnsallah olurBenim daha adetime 15 gün vardı doktora gittiğimde ama şimdi sancım var adet olacam diye korkuyorum yumurtam da çatlamıştı gittiğimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?