- 13 Mart 2017
- 230
- 121
- 53
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
o ne biçim doktormuş ya insan bi araştırırKızlar doktora geldim kasiklarjm da batma var, bulantım var ateş de bastı belki de zehirlenme . Çünku yedikten sonra ağırlık bastı . Acayip de halsizim. Doktor inat etti kan tahlili vermedi . Manyakmidir nedir ya bana denk geldi . İdrar tahlili verdi bekliyorum . Gebelikte olabilir folik asit bulantı yaptı dedim adetin geciktimı diye sordu yok dedim. O zaman gerek yok dedi ya . Çok sinirliyim kızlar ya belki kanımda mikrop var Allah Allah .
Hiç sorma ya şaşırdım çok inatçı bir doktor serum verdi.midemi muayene etti gastrit var dedi . 15 dk da ciktim serum alıp . Bebek olursa zarar olur mu dedim olmaz dedi . Hayirlisi Allah dan .o ne biçim doktormuş ya insan bi araştırır
kurtajdan sonra 52 ci günde olmuştum bende canımKizlar ben doktora gitsem mi artik hala regl olmadm 12gun gecti. Test de yaptim bebis yok. Dusukten sonra bu kadar uzamasi normal mi50 gun oldu regl olmayali
Temmuzda malesef yine kirmizilari gorduk.İnsallah bidaha ki sefere tek gorecegimiz kirmizi miz ikinci cizgi olur.ben bua ay sadece catlatma ignesi oldum.kizlar ama.olmadi.
İyi akşamlar canım. Hoşgeldin inşallah hayırlısı ile hamiş olursun bu ay :) Allah hepimize nasip eyler inşallah ...Iyi akşamlar kızlar bende aranıza katıldım uğurlu gelir inşallah 5 yıldır istiyorum
Aminnnnn insallahİyi akşamlar canım. Hoşgeldin inşallah hayırlısı ile hamiş olursun bu ay :) Allah hepimize nasip eyler inşallah ...
hoşgeldin 5 yıldır tedavi denedin mi hiçIyi akşamlar kızlar bende aranıza katıldım uğurlu gelir inşallah 5 yıldır istiyorum
Allah gönlüne göre versin canım, bu ay aramızdan herkese nasip olsun anne olmak insallahBu ay ikis farkli kisi beni ruyasinda hamile gormus umarim.yine kirmizi kart yemem :)
olmasini bekleyim mi o zaman. Siskinlik var sivilce,ates basmasi var ama olamadimBende
kurtajdan sonra 52 ci günde olmuştum bende canım
günaydın canimmm msj yeni gördüm benm bugün geçti ama yarin ilk idrarla deniycemmHsura006 yarın test yapsak mı acabaa
belki tekrar hasta olmadan bebiş gelmiş olabilir canım aile hekimliğinde kan ver bsey çıkmazsa doktora görün canım ne olur ne olmazolmasini bekleyim mi o zaman. Siskinlik var sivilce,ates basmasi var ama olamadim
benmde 6 . Gün sürmüştü ama şuan bary yok son 4 günüm Rabbim bebisimi verir umarım bu aykizlar aranizda catlama ignesi yaptiran vardir agriniz kac gun surdu benim 7. gunum hala agri var yatamadim uzerine
insallah canim rabbim kalbindekini versin benimde 7. gunum uzerine yatamiyorum gece saga sola dönerken canim aciyor halbuki igneden 1 gun sonra yumurta catlamistibenmde 6 . Gün sürmüştü ama şuan bary yok son 4 günüm Rabbim bebisimi verir umarım bu ay
Bir gün daha beklesek daha garanti olur zatengünaydın canimmm msj yeni gördüm benm bugün geçti ama yarin ilk idrarla deniycemm
test yaptm ama yoktu.belki tekrar hasta olmadan bebiş gelmiş olabilir canım aile hekimliğinde kan ver bsey çıkmazsa doktora görün canım ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?