- 13 Mart 2017
- 230
- 121
- 53
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
canımmmm ne yaptın herhangi gelişme varmı sende bat larımız aynıydı :) bende dun aksamdan beri göğüslerimde ağrı oluştu regl olmadan 1 hafta önce başlıyordu öylede oldu sanırım hasta olucambende olmuyor hiç olan da duymadım canım
Ayyy aynı benim de goguslerde biraz ağrı başladı. Sanırım ben de adet olucam. Çok sıkıldım her ay bekleyip negatifi görmekten galiba ara vericem bu çocuk işine. İğnenin 9. Günü bugün test yapsam yalancı pozitif çıkacak 12. Gün test yapicamcanımmmm ne yaptın herhangi gelişme varmı sende bat larımız aynıydı :) bende dun aksamdan beri göğüslerimde ağrı oluştu regl olmadan 1 hafta önce başlıyordu öylede oldu sanırım hasta olucam
Sen kaç aydır deniyorsuncanımmmm ne yaptın herhangi gelişme varmı sende bat larımız aynıydı :) bende dun aksamdan beri göğüslerimde ağrı oluştu regl olmadan 1 hafta önce başlıyordu öylede oldu sanırım hasta olucam
8 aydır deniyoruz canım senin kaç ay olduSen kaç aydır deniyorsun
Benm daha ilk klomenim inşallah tutarr bu ayy ikimizinde canım bende dayamadım yaptın silik ikinci çizgi çıktı ama iğneden biliyorum
9. Cu günü canım çok erken biliyorum ama dayanamadimiğnenin kaçıncı günü canım
aynen canım iğnenin etkisidir o ama moral bozmak yok 12. günü tekrar dene az kalmış son 3 gün canım inşallah güzel haberlerini alırız :)9. Cu günü canım çok erken biliyorum ama dayanamadim
Evet testin yalancı pozitif hamile olsan bile bu kadar erken çıkmazdı bebis varsa bile yeni yerleşiyor. 18 ay oldu bizim ilk yıl hiç takmadim kafama ama artık öyle yoruldum ki... İnşallah bu ay tutar ikimizin de birlikte doğumu beklerizSen kaç aydır deniyorsun
evet erken 12 gün geçmeli diye biliyorum iğne üzerinde ama testi öyle görmek bile güzel gelmiştir eminim9. Cu günü canım çok erken biliyorum ama dayanamadim
ayyy inşallah canım ben bile 8 ayda bu kadar tükenmişken seni çok iyi anlıyorum Rabbim yardımcımız olsun inşallah boyle beklemek daha zor Rabbim kimsenin kucağını boş birakmasinEvet testin yalancı pozitif hamile olsan bile bu kadar erken çıkmazdı bebis varsa bile yeni yerleşiyor. 18 ay oldu bizim ilk yıl hiç takmadim kafama ama artık öyle yoruldum ki... İnşallah bu ay tutar ikimizin de birlikte doğumu bekleriz
Kızlar az önce kırmızı kart yedim demek nasip değilmiş 22 mm yumurta ile yumurtlama öncesi ve sonrası sıkı çaalışma herşey denendi ve olmadı
Dua edin aşılama ile sonuç alabileyim tüp bebeğe kadar yolumuz var hakkımızda hayırlısı
bat 18 ağustos
moralini bozma yola devam arkadasimKızlar az önce kırmızı kart yedim demek nasip değilmiş 22 mm yumurta ile yumurtlama öncesi ve sonrası sıkı çaalışma herşey denendi ve olmadı
Dua edin aşılama ile sonuç alabileyim tüp bebeğe kadar yolumuz var hakkımızda hayırlısı
bat 18 ağustos
ibşallah canım inşallah bu süreç bekleme felan çok zormuşşhayırlısı olsun canım moralini yuksek tut Rabbim hayırlı zamanda vericek bebislerimizi
Merhaba kizlar, ben 2 yillik evliyim, temmuzda ilk kez denedik ama olmadi dun regl oldum, ins agustosta oluur
Kizlar ben doktora gitsem mi artik hala regl olmadm 12gun gecti. Test de yaptim bebis yok. Dusukten sonra bu kadar uzamasi normal mi50 gun oldu regl olmayali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?