Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
bende hormon bozukluğu yok ama adetim 45 günde bir oluyor ama bu ay klomen kullandığım için doktor 28 günden hesapladı senin kaç günde bir oluyor
Benim normalde 32 ama çatlatma ignesindn 14 gün sonra adet oluyorum o yüzden 28 bu ay. Sen ne zaman iğne oldun onun üzerine 14 koy senin batın o zaman

Agustos batci bacilaarrr bat 14 agustos bakalim ne olucak batimada guvenmiyorum haziran bat 6 gun once gelmisti temmuz bat 4 gun gecikti duzensiz yani bakalim agustos bat ne olur calismalara basladik

Agustos batci bacilaarrr bat 14 agustos bakalim ne olucak batimada guvenmiyorum haziran bat 6 gun once gelmisti temmuz bat 4 gun gecikti duzensiz yani bakalim agustos bat ne olur calismalara basladik
rabbim hayırlısı ile bu ay nasip etsin inşallah

Benim bugün yumurtlama günüm ama herhalde hiçbir şey olmayacak çünkü oğlum çok rahatsız herhalde bu ayda tutmayacak off

Yumurtlama dönemimden çıktım her fırsatı değerlendirdim:) yarında son kez degerlendrip bi hafta yapmicaz eşime sperm testi yaptırcaz bu denemelerde 4.ay :)

Bende pko nedeniyle 3 ayda tam 17 kilo verdim 5 aydir yine olmadi bekliyorum rabbim hayirlisiyle hepimize saglikli bebisler versin

canim sendeki son durum ne gunun yakindi senin
günaydın canım bu gün bat benim akşam adet sancısı oldu sabah iyiyim şükür. geçen ay 3 gün gecikti benim o yüzden pazartesine kadar yolu var ben olsamda aşılama süreci başlasın modundayım

Sen nasılsın

benim bugun ignenin 5. gunu kasik agirisi hala var kendimi.cok kaptirmiyorum bende beklicez... ama igneden dolayi gogus uclarim agrimaya basladi yine rahatsiz ediyor agriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…