- 22 Ocak 2017
- 6.586
- 8.549
- 198
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
Benim normalde 32 ama çatlatma ignesindn 14 gün sonra adet oluyorum o yüzden 28 bu ay. Sen ne zaman iğne oldun onun üzerine 14 koy senin batın o zamanbende hormon bozukluğu yok ama adetim 45 günde bir oluyor ama bu ay klomen kullandığım için doktor 28 günden hesapladı senin kaç günde bir oluyor
Adet ol diye mı verdi progestan? Hem adet olmaya yariyor hem bebeğin tutunmasinabana da progestan verdı daha adet olmadım 10 gun beklıcem olmaasam gıdp baska ılac vercek adet oluncada klomen kulancakmısım oda bende kıst yapıyor
ewet canim adet olam diye verdi . boyle olmayinca sinirlerim bozuluyor :/Adet ol diye mı verdi progestan? Hem adet olmaya yariyor hem bebeğin tutunmasina
Erken gebelik testlerinde çıkıyor galiba forumda erkenden öğrenen bir sürü insan varKızlar bat a 1-2 gün kala doğru cevap veren test var mi bildiğiniz
rabbim hayırlısı ile bu ay nasip etsin inşallahAgustos batci bacilaarrr bat 14 agustos bakalim ne olucak batimada guvenmiyorum haziran bat 6 gun once gelmisti temmuz bat 4 gun gecikti duzensiz yani bakalim agustos bat ne olur calismalara basladik
Amin caniimm insaaallah hepimize nasip etsinrabbim hayırlısı ile bu ay nasip etsin inşallah
İnşaallah bir dahaki ay bebeğin tutunur sanaKızlar test yaptim.koca bir tek çizgi çıktı.ben de aldım kalemi ikinci bi çizgi çektim.ohhhh icimin yağları eridi.çok iyi geldi valla
Bende pko nedeniyle 3 ayda tam 17 kilo verdim 5 aydir yine olmadi bekliyorum rabbim hayirlisiyle hepimize saglikli bebisler versinMerhaba
Benim bat 22 temmuz. Ovulasyon testi ile yumurtlamamı takip ediyorum 8 Temmuz'da yumurtladım. Hipotroid ( ilaç ile kontrol altında şu an tsh 1,9)ve insülin direnci (şu an 5,3 )var.. tam pko teşhisi almadım ama insülin direnci % 80 pko ile ilişkili görüldüğü için,hızla kilo alıp verdiğim için endokrin doktorum genelde bununla ilişkilendiriyor. Son bir senede ciddi kilo aldığım için (20 kilo) şu an aslında kilo vermeyi kafama takmış durumdayım.. 5 haftada 9 kilo verdim. Diyet ve spora devam ediyorum. diyetisyenim danışanlarında tam kilo verme sürecinde bir çok hamilelik haberi aldığını söylüyor. Umarım ben de ona bu haberi veririm yakında :)
Kızlar test yaptim.koca bir tek çizgi çıktı.ben de aldım kalemi ikinci bi çizgi çektim.ohhhh icimin yağları eridi.çok iyi geldi valla
canim sendeki son durum ne gunun yakindi seninrabbim hayırlısı ile bu ay nasip etsin inşallah
günaydın canım bu gün bat benim akşam adet sancısı oldu sabah iyiyim şükür. geçen ay 3 gün gecikti benim o yüzden pazartesine kadar yolu var ben olsamda aşılama süreci başlasın modundayımcanim sendeki son durum ne gunun yakindi senin
günaydın canım bu gün bat benim akşam adet sancısı oldu sabah iyiyim şükür. geçen ay 3 gün gecikti benim o yüzden pazartesine kadar yolu var ben olsamda aşılama süreci başlasın modundayım
Sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?