Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi dileklerin için teşekkür ederim. İsteyen herkesin kucağını doldursun allahım. 2 sene öncesine kadar 3 çocuğum var allah olmayanlara versin derken şimdi kapı kapı dolaşıyorum 38 yaşından sonra anne olabilmek için.

Daha adetin iz gelmediyse acele etmeyin. Ocak ayında adetimin 6 gün geçirmesine rağmen negatif çıkmıştı. Maalesef kimyasal gebelik le sonuçlandı.
Sağolun.Adetimin ilk günü olması lazımdı bugün ama olmadım.Bi kaç güne olucam heralde..

bidaha söylüyorum var :)
biraz daha bekle koyulaşacak dahada ve sabah tekrarla canım
Saol canım henüz daha koyulaşmadı yarın bi daha denerim belki :)

Be

Bende gördüm canım varr varr benimkide böyle :) kör olcaz bakarken

Aynen ya halüsinasyon gördüğümü düşünmeye başlamıştım :) size atınca hayal görmediğime emin oldum :) gel gelelim devamı gelcekmi bakalım, umarım tahlildede cıkar :)))
Emin olmadan kimseye söyleyemiyorum eşime bile
Hamileyiimmmm allah herkese nasip etsin insallah
Hadi hayırlısı canım :) bat ne gun, hayırlı ugurlu olsun Allah herkese nasip etsin inşallah:)
Bende hiç bi belirti yoktu canım sadece sol kasigimda ağrı vardı o kadar batma yani cok hafif Bide göğüslerim hafif ağrıdı o kadar
Benimde sol kasıkta bi agrı var hapşırdığımda ya da eğilip kalkarken hareket ederken acıyor normalmi acaba agrıması :/

Normal canim rahimden kaynaklanıyor o batım 20. Agustostu

canim gunun mu gecti gecen ay bendede belledikten sonra 2 testim
4. cocugumu istiyorsunuz

Kizlar batım 20 agustostu bugun kan tahlili yaptırdım ve sonucum 477.28 belirti olarak sadece yumurtlama donemimde sol kasikta uyuşma yaşadım daha sonra adete on gün kala hafif göğüs ağrısı bazen çoğalıp bazen azalan ve sol kasikta hafif batmalar yani herkeste abartı belirti olcak diye bsy yokmus bende oyle sanıyordm ve klomenle ilk ayımdi ama doktorum izinde oldugu icin Hic doktora gitmedim o yuzden kac yumurta oluştu bilmiyorum bunu buraya yazdım herkesi bilgilendirmek amaçlı merak edip soranlar oluyor umarım yardimci olabilmisimdir kan tahlilinden sonra az önce idrar testi yaptm hatıra olarak kalsın diye onuda atarım

maşallah canim gozun aydinn :)

4. cocugumu istiyorsunuz

Böyle söyleyince tuhaf geliyor evet. 2. Evliliği ilkinde 3 çocuğum var. Ama eşimin ikinci evlilik olmasına rağmen hiç çocuğu yok. W sene öncesine kadar hayatta doğurmamış derdim ama şimdi 4. İcin ugrasiyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin.

Aynı belirtiler mevcut canım, benim bat 24 canım. Hayırlısı inşallah:)

4. cocugumu istiyorsunuz

Böyle söyleyince tuhaf geliyor evet. 2. Evliliği ilkinde 3 çocuğum var. Ama eşimin ikinci evlilik olmasına rağmen hiç çocuğu yok. W sene öncesine kadar hayatta doğurmamış derdim ama şimdi 4. İcin ugrasiyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin.

4. cocugumu istiyorsunuz

anladim canim peki 3 cocugunuzsa sizinlemi esinizde istiyordur tabi insallah 2. yuvanizi bebisle dahada mutlu kilarsiniz insallah allah en kisa zamanda nasip eder

Günüm daha gecmedi 2-3 gunum kaldı. Yalnız seninkini anlamadım bekledikten sonra ne oldu testlerin
pardon canim mesah yarim kalmis zaman gectikten sonra silik cikiyorsu 2 tane baya belirgin testim olsu hamileykm.diye sevindim kan vermedim gunumu bekledim.ve kirmizi kart yedim malesef test yaniltti hayal kirikligi oldu gecen ay bende bu ayda yapmicam beklicem insallah sendeko yaniltmaz canim silik.cizgi var sendede

anladim canim peki 3 cocugunuzsa sizinlemi esinizde istiyordur tabi insallah 2. yuvanizi bebisle dahada mutlu kilarsiniz insallah allah en kisa zamanda nasip eder

En küçük oğlum benimle. Kızım ergenlik çağında yanar döner. Kışın bana geliyor yazın babaya kaçıyor. Ortanca maalesef babaya çok düşkün. Babasıyla yaşıyor. Eşim çocuklarıma evladı gibi davranıyor ama kendisinin de olsun istiyorum.

esinizin istemek en dogal hakkı tabi insallah 4. evladinizda bekletmeden gelir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…