- 21 Ağustos 2017
- 1.472
- 2.398
- 83
- 45
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #2.081
Sağolun.Adetimin ilk günü olması lazımdı bugün ama olmadım.Bi kaç güne olucam heralde..Daha adetin iz gelmediyse acele etmeyin. Ocak ayında adetimin 6 gün geçirmesine rağmen negatif çıkmıştı. Maalesef kimyasal gebelik le sonuçlandı.
Saol canım henüz daha koyulaşmadı yarın bi daha denerim belki :)bidaha söylüyorum var :)
biraz daha bekle koyulaşacak dahada ve sabah tekrarla canım
Be
Bende gördüm canım varr varr benimkide böyle :) kör olcaz bakarken
Hadi hayırlısı canım :) bat ne gun, hayırlı ugurlu olsun Allah herkese nasip etsin inşallah:)Hamileyiimmmmallah herkese nasip etsin insallah
Benimde sol kasıkta bi agrı var hapşırdığımda ya da eğilip kalkarken hareket ederken acıyorBende hiç bi belirti yoktu canım sadece sol kasigimda ağrı vardı o kadar batma yani cok hafif Bide göğüslerim hafif ağrıdı o kadar
Normal canim rahimden kaynaklanıyor o batım 20. AgustostuSaol canım henüz daha koyulaşmadı yarın bi daha denerim belki :)
Aynen ya halüsinasyon gördüğümü düşünmeye başlamıştım :) size atınca hayal görmediğime emin oldum :) gel gelelim devamı gelcekmi bakalım, umarım tahlildede cıkar :)))
Emin olmadan kimseye söyleyemiyorum eşime bile
Hadi hayırlısı canım :) bat ne gun, hayırlı ugurlu olsun Allah herkese nasip etsin inşallah:)
Benimde sol kasıkta bi agrı var hapşırdığımda ya da eğilip kalkarken hareket ederken acıyornormalmi acaba agrıması :/
canim gunun mu gecti gecen ay bendede belledikten sonra 2 testimEki Görüntüle 2036291 Kızlar cok silik olmakla beraber gün ışığında silik çizgiyi gördüm ama odaklandığımda görüyorum. Resmini atsam belki siz göremezsiniz ama gören olursa yazsın lütfen çok ikilemde kaldım yardım lütfen bugun 3 haftalık oluyor varsa eğer. Ondan silikmi çıktı acaba
4. cocugumu istiyorsunuzİyi dileklerin için teşekkür ederim. İsteyen herkesin kucağını doldursun allahım. 2 sene öncesine kadar 3 çocuğum var allah olmayanlara versin derken şimdi kapı kapı dolaşıyorum 38 yaşından sonra anne olabilmek için.
maşallah canim gozun aydinn :)Kizlar batım 20 agustostu bugun kan tahlili yaptırdım ve sonucum 477.28 belirti olarak sadece yumurtlama donemimde sol kasikta uyuşma yaşadım daha sonra adete on gün kala hafif göğüs ağrısı bazen çoğalıp bazen azalan ve sol kasikta hafif batmalar yani herkeste abartı belirti olcak diye bsy yokmus bende oyle sanıyordm ve klomenle ilk ayımdi ama doktorum izinde oldugu icin Hic doktora gitmedim o yuzden kac yumurta oluştu bilmiyorum bunu buraya yazdım herkesi bilgilendirmek amaçlı merak edip soranlar oluyor umarım yardimci olabilmisimdir kan tahlilinden sonra az önce idrar testi yaptm hatıra olarak kalsın diye onuda atarım
canim gunun mu gecti gecen ay bendede belledikten sonra 2 testim
4. cocugumu istiyorsunuz
Aynı belirtiler mevcut canım, benim bat 24 canım. Hayırlısı inşallah:)Kizlar batım 20 agustostu bugun kan tahlili yaptırdım ve sonucum 477.28 belirti olarak sadece yumurtlama donemimde sol kasikta uyuşma yaşadım daha sonra adete on gün kala hafif göğüs ağrısı bazen çoğalıp bazen azalan ve sol kasikta hafif batmalar yani herkeste abartı belirti olcak diye bsy yokmus bende oyle sanıyordm ve klomenle ilk ayımdi ama doktorum izinde oldugu icin Hic doktora gitmedim o yuzden kac yumurta oluştu bilmiyorum bunu buraya yazdım herkesi bilgilendirmek amaçlı merak edip soranlar oluyor umarım yardimci olabilmisimdir kan tahlilinden sonra az önce idrar testi yaptm hatıra olarak kalsın diye onuda atarım
4. cocugumu istiyorsunuz
4. cocugumu istiyorsunuz
anladim canim peki 3 cocugunuzsa sizinlemi esinizde istiyordur tabi insallah 2. yuvanizi bebisle dahada mutlu kilarsiniz insallah allah en kisa zamanda nasip ederBöyle söyleyince tuhaf geliyor evet. 2. Evliliği ilkinde 3 çocuğum var. Ama eşimin ikinci evlilik olmasına rağmen hiç çocuğu yok. W sene öncesine kadar hayatta doğurmamış derdim ama şimdi 4. İcin ugrasiyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin.
Günüm daha gecmedi 2-3 gunum kaldı. Yalnız seninkini anlamadım bekledikten sonra ne oldu testlerincanim gunun mu gecti gecen ay bendede belledikten sonra 2 testim
4. cocugumu istiyorsunuz
pardon canim mesah yarim kalmis zaman gectikten sonra silik cikiyorsu 2 tane baya belirgin testim olsu hamileykm.diye sevindim kan vermedim gunumu bekledim.ve kirmizi kart yedim malesef test yaniltti hayal kirikligi oldu gecen ay bende bu ayda yapmicam beklicem insallah sendeko yaniltmaz canim silik.cizgi var sendedeGünüm daha gecmedi 2-3 gunum kaldı. Yalnız seninkini anlamadım bekledikten sonra ne oldu testlerin
anladim canim peki 3 cocugunuzsa sizinlemi esinizde istiyordur tabi insallah 2. yuvanizi bebisle dahada mutlu kilarsiniz insallah allah en kisa zamanda nasip eder
esinizin istemek en dogal hakkı tabi insallah 4. evladinizda bekletmeden gelir :)En küçük oğlum benimle. Kızım ergenlik çağında yanar döner. Kışın bana geliyor yazın babaya kaçıyor. Ortanca maalesef babaya çok düşkün. Babasıyla yaşıyor. Eşim çocuklarıma evladı gibi davranıyor ama kendisinin de olsun istiyorum.
esinizin istemek en dogal hakkı tabi insallah 4. evladinizda bekletmeden gelir :)
Teşekkür ederim canım allah isteyen herkese nasip etsin insallahmaşallah canim gozun aydinn :)
Guzel haberlerini bekliyorm canımAynı belirtiler mevcut canım, benim bat 24 canım. Hayırlısı inşallah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?