Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhabalar hanımlar, bikini bölgesinden göbek deliğinize doğru kahverengi silik bir çizgi var mı acaba ? Ben de bu aydan ümitliyim gibi ama erken gebelik testi yok evde yapamadım test. Normal 5 TL lik test var. Siz hangi testten yaptınız

ben normalinden yaptım canım hatta 5 değil 4 liraydı :)

Bende bebetime diye bi test yaptım 4 tl.
hemen yaz sonucu :)

kaçta çıkcak? benimki 34,7 çıktı canım
Ya canım ben gebelik için değilde başka testler için aile hekimliğine gittim onu da yapalım bari belli olmaz dedik öylelikledenk geldi de yaptırdım oda yarın çıkacakmış bende barkod no olmadığı için ara ara enabız sistemini kontrol ediyorum oraya düşer diye. Başka yerede bi daha yaptırmadım yaptırsamıydım acep:/

Canım Dört TL lik testi ne Zaman yapmıştınız acaba

neyse bugün geçti zaten yarın sonucu öğrencez
inşallahh güzel haberlerini bekliyoruz canım :)

Bende var öyle çizgi yeni oluştu.Anlam veremedim internetten baktım bişey bulamadım.

Bende var öyle çizgi yeni oluştu.Anlam veremedim internetten baktım bişey bulamadım.
Ya ben de buradaki bir forum da o çizgiden haberdar oldum. 24 ağustos bat günü evde de beş TL lik test var. Erken gebelik testi değil diye yapmıyorum o yüzden burada arkadaşlara test zamanını sordum

Canım bugün yaptım . Benim döngüm kimi ay 28 kimi ay 29 o yüzden bat ya bugün ya yarın net bişey diyemiyorum. Senin kaç gün var canım bat a.
Benim bat 24 ağustos yapsam mı beş tllik testi bilemedim. Kanımda pıhtılaşma var doktor kan sıvılaştırıcı verecek gebe kalır kalmaz

Ya ben de buradaki bir forum da o çizgiden haberdar oldum. 24 ağustos bat günü evde de beş TL lik test var. Erken gebelik testi değil diye yapmıyorum o yüzden burada arkadaşlara test zamanını sordum
Bence elindeki testi yap bakalım ne çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…