Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar günaydınn, Lütfen bana bir fikir verin , benim bat 20 Ağurtos idi. 19 Ağustosta eşimle birlikte olduk ve çok açık pembe lekelenme gibi birşey gördüm ve bu gün hala aynı şekilde devam ediyor ,çok az miktarda ve çok açık renkli, ayrıca 20 Ağustos sabahı evde gebelik testi yaptım ,ilk birkaç dakika birşey çıkmadı , sonra uyudum ve iki -üç saat sonra tekrar baktığımda silik çizgi vardı, bugün de belim ağrıyor ama acaba adet mi olacağım diye düşünüyorum, sizce ne yapayımyım

Kızlar günaydınn, Lütfen bana bir fikir verin , benim bat 20 Ağurtos idi. 19 Ağustosta eşimle birlikte olduk ve çok açık pembe lekelenme gibi birşey gördüm ve bu gün hala aynı şekilde devam ediyor ,çok az miktarda ve çok açık renkli, ayrıca 20 Ağustos sabahı evde gebelik testi yaptım ,ilk birkaç dakika birşey çıkmadı , sonra uyudum ve iki -üç saat sonra tekrar baktığımda silik çizgi vardı, bugün de belim ağrıyor ama acaba adet mi olacağım diye düşünüyorum, sizce ne yapayımyım
acik renkli diyorsun az az lekelenme seklinde demek ki. adet olsan farkederdin. simdi yeni bir idrar testi yap. adete benzemiyor silik de ol6aa cikan ciZGI hamileliği dusundurur.

Regle son 2...bir iki gun oynama olabiliyor o yuzden heyecan yapmamaya calisiyorum. Test almayacagim dedim ama her an niyeti bozabilirim :)
Benim bat'a daha 6 günüm var bugünü saymazsak, ben bile niyeti bozmak üzereyim:) Yarın bi test yapsam mı diyorum.Ama iğnenin etkisiyle yanıltıcı olur mu die korkuyorum. 11 ağustosta çatlatma iğnesi vurundum. Klomen kullanmadım.

Benim bat'a daha 6 günüm var bugünü saymazsak, ben bile niyeti bozmak üzereyim:) Yarın bi test yapsam mı diyorum.Ama iğnenin etkisiyle yanıltıcı olur mu die korkuyorum. 11 ağustosta çatlatma iğnesi vurundum. Klomen kullanmadım.

Acele etme derim canim.senin sonuc yaniltici olabilir dedigin gibi. Bir sabredebilsek aslinda en guzeli bir kac gun gecikmeyle once gebelik testi ardindan kan tahlili ama iste...regle 2 gunum var ama hicbir belirti yok nerdeyse. Hic hamile gibi hissetmiyorum kendimi :/

Acele etme derim canim.senin sonuc yaniltici olabilir dedigin gibi. Bir sabredebilsek aslinda en guzeli bir kac gun gecikmeyle once gebelik testi ardindan kan tahlili ama iste...regle 2 gunum var ama hicbir belirti yok nerdeyse. Hic hamile gibi hissetmiyorum kendimi :/
Ben denemeye başladığımız ilk ay hamileyim sanmıştım. Ama dğeildim tabi, sonraki hiçbir ay hamile gibi hissetmedim, hiç te kendimi dinlemedim. İlk defa çatlatma iğnesi kullandım bu ay, hamile kalma yüzdem yükseldi die bi umudum var ama gaanti değil hiçbirşey. Bide midem bulanıyor ama cidden bulanıyor. Üşüttüm sanırım. Bu ay 5. ayım:( Bakalım birkaç gün daha sabredeyim. İnşallah hamileyizdir.

bnm bat 30 u ama ben bile test alsam uygulamadan duramam almkyorum o yüzden. silk mlik inş vardır gebrliğin. ben bu ay kalmamışsam hamile gene vazgeçerim heralde :D çok kararsızım çocuk konusunda anca normal bir insana dönmüşken :p

Ben denemeye başladığımız ilk ay hamileyim sanmıştım. Ama dğeildim tabi, sonraki hiçbir ay hamile gibi hissetmedim, hiç te kendimi dinlemedim. İlk defa çatlatma iğnesi kullandım bu ay, hamile kalma yüzdem yükseldi die bi umudum var ama gaanti değil hiçbirşey. Bide midem bulanıyor ama cidden bulanıyor. Üşüttüm sanırım. Bu ay 5. ayım:KK43: Bakalım birkaç gün daha sabredeyim. İnşallah hamileyizdir.

Insallah canim. Daha yolun basindayiz aslinda. Gecen ay denemeye basladik biz de ama o kadar bu konulardan bihaberdim ki meger yumurtlama gunumu bile yanlış hesaplamisim :) olmadi tabii. Bu ay denedik diyebilirim dogru duzgun. Yumurtlama gunlerimi iyi degerlendirdigimi dusunuyorm gun asiri sekilde. Kismet artık. Keske bebek sahibi olma fikrini kafadan atip rahatlayabilsek. Stres en buyuk engel.

IMG_1033.PNG
Kızlar cok silik olmakla beraber gün ışığında silik çizgiyi gördüm ama odaklandığımda görüyorum. Resmini atsam belki siz göremezsiniz ama gören olursa yazsın lütfen çok ikilemde kaldım yardım lütfen bugun 3 haftalık oluyor varsa eğer. Ondan silikmi çıktı acaba :(

Eki Görüntüle 2036291 Kızlar cok silik olmakla beraber gün ışığında silik çizgiyi gördüm ama odaklandığımda görüyorum. Resmini atsam belki siz göremezsiniz ama gören olursa yazsın lütfen çok ikilemde kaldım yardım lütfen bugun 3 haftalık oluyor varsa eğer. Ondan silikmi çıktı acaba :KK43:

bidaha söylüyorum var :)
biraz daha bekle koyulaşacak dahada ve sabah tekrarla canım

Be
Eki Görüntüle 2036291 Kızlar cok silik olmakla beraber gün ışığında silik çizgiyi gördüm ama odaklandığımda görüyorum. Resmini atsam belki siz göremezsiniz ama gören olursa yazsın lütfen çok ikilemde kaldım yardım lütfen bugun 3 haftalık oluyor varsa eğer. Ondan silikmi çıktı acaba :KK43:
Bende gördüm canım varr varr benimkide böyle :) kör olcaz bakarken

Eklentiler

• IMG_0131.JPG
    IMG_0131.JPG
    14,5 KB · Görüntüleme: 47
  • IMG_0133.JPG
    IMG_0133.JPG
    12,7 KB · Görüntüleme: 39
kızlar Merhaba benim umutlar eylüle kaldı malesef öyle umutlanmıştım ki yarın evlilik yıldönümümüz eşime süpriz yapıp yarın kan tahlili yaptıracaktım ancak pazar günü hastalandım klomen + dubhaston vermişti doktor yumurtlama takibi için çağırmadı 12 13 14 günleri birliktelik dedi biz büyük ihtimalle kaçırdık çatlamayı eşim cumartesi test yaptıracak kendine

kızlar doktorun dediği gibi bu 3 gün değil de 1 gün yapıp bir gün boş bırakıp mı devam etsem doktor bu ilaçları 3 ay kullan dedi çünkü olmazsa gidicem sizce ne yapayım bana fikir verirmisiniz nisan sonundan beri korunmuyoruz evet çok erken belki bu kadar sızlanmak için ama keşke bu kadar hassas bi insan olmasam yardımcı olursanız sevinirim

Back