Gebeliğe Hazırlık AGUSTOSTA HAMİLE KALMAK İSTEYENLER.

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
canım 12 agustosda olsuysan 30 -32 gun suruyorsa adet uzunlugun yumurtlama gunleın tahmını 29 -30 agustos olmalı adetten 1 hafta sonra basla 25 agustosta başla teste cnm 3 saat sıvı alma testını yap
Ya 28 bazeb 30 bu at sadece 32 gun oldum

Valla bende gecıkmeliyim dün olmam lazım diye adet daha olmadım ama dün test yaptım negatif ti rahim gilim çekildim bu ay bi etkisi olabilir mi ki kızlar varmı aranızda yaşayan böyle bişey

Bat a son 4 gün... gögüsler sızlıyor, başladı yine hamilelik görüntülü adet belirtileri... ne güzel kandırıyor vucudumuz bizi

Valla bende gecıkmeliyim dün olmam lazım diye adet daha olmadım ama dün test yaptım negatif ti rahim gilim çekildim bu ay bi etkisi olabilir mi ki kızlar varmı aranızda yaşayan böyle bişey
Bugunde bekle bakalım cnm olmazsan ptesi tahlil yaptır inşallah vardır

Ev tipi gebelik testini çok erken yaparsam sonuç hatalı olabilir mi?
Ev tipi gebelik testleri, idrardaki hCG hormonunu ölçer. Bu hormon döllenme gerçekleştikten 7-10 gün sonra ölçülebilir miktarda salgılanır. Ancak genellikle test için 14 gün, yani normal şartlarda adet göreceğiniz güne kadar, beklemeniz önerilir.

Uyguladığınız hamilelik testihassasiyeti de burada önemli bir faktördür. Bazı testler çok düşük miktarlardaki hCG hormonunu bile tespit edebilirken, diğerlerinin güvenilir sonuç vermesi için daha yüksek miktarda hCG hormonu salgılanmış olması gerekir.

Mrb, gebelik testini illaki sabah mı yapmak gerekiyo acaba ? Bende bu ay kalmak istiyorum bat gelmeden test yaptım negatif çıktı ama erken yaptığım için bilemiyorum sonuç doğru mu değil mi bi umut bekliyorum

Mrb, gebelik testini illaki sabah mı yapmak gerekiyo acaba ? Bende bu ay kalmak istiyorum bat gelmeden test yaptım negatif çıktı ama erken yaptığım için bilemiyorum sonuç doğru mu değil mi bi umut bekliyorum
Selam canım, ben bat dan iki gün önce akşam yapmıştım, diğeri kadar kırmızı olmasa da ikinci çizgiyi gördüm sonra kanda baktırdım düşük biraz artmasını bekliyoruz. Kaç günün kaldı ki? Bazı bayanların bi hafta geçince falan anca çıkıyor idrarında, şüphen ve belirtin varsa kanda baktır istersen, kanda daha erken belli oluyor

Ben aslında dayanamayıp ilişki günümden 6gün sonra yani 7.gün kan testi yaptırdım negatifti. Ama erken yaptırdığım için emin olamadım. Cuma günü idrar testi yaptım o da negatifti. Bat yarın ama hiç bi belirtim de yok ağrım sızım çok olur normalde. Ama bekliyorum bakalım..

Hayırlısı olsun inşallah canım, Allah gönlüne göre versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…