Umudunukaybetme30
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 27 Haziran 2017
- 332
- 182
- 23
- 36
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #2.001
Ya 28 bazeb 30 bu at sadece 32 gun oldumcanım 12 agustosda olsuysan 30 -32 gun suruyorsa adet uzunlugun yumurtlama gunleın tahmını 29 -30 agustos olmalı adetten 1 hafta sonra basla 25 agustosta başla teste cnm 3 saat sıvı alma testını yap
Arkadas 25 inde baska dedi amaYarın sabah 11 gibi akşamda 7 gibi yap bence
Bugunde bekle bakalım cnm olmazsan ptesi tahlil yaptır inşallah vardırValla bende gecıkmeliyim dün olmam lazım diye adet daha olmadım ama dün test yaptım negatif ti rahim gilim çekildim bu ay bi etkisi olabilir mi ki kızlar varmı aranızda yaşayan böyle bişey
canım ben saat 5 cıvarında yapıyorum 3 saat sıvı alma zaten yumurtlama donemı baslayınca vajınada ıslaklık olusuyo buna dıkkat et bazen ıccamasıra bıle gecıyo ıslaklıkHang saatlerde bes tane test var cunku
Canim eğer elinde az test varsa yakın tarihte yap tabi adetin düzenliyse. Düzensiz olunca adetten sonra başlamak daha mantikliArkadas 25 inde baska dedi ama
Selam canım, ben bat dan iki gün önce akşam yapmıştım, diğeri kadar kırmızı olmasa da ikinci çizgiyi gördüm sonra kanda baktırdım düşük biraz artmasını bekliyoruz. Kaç günün kaldı ki? Bazı bayanların bi hafta geçince falan anca çıkıyor idrarında, şüphen ve belirtin varsa kanda baktır istersen, kanda daha erken belli oluyorMrb, gebelik testini illaki sabah mı yapmak gerekiyo acaba ? Bende bu ay kalmak istiyorum bat gelmeden test yaptım negatif çıktı ama erken yaptığım için bilemiyorum sonuç doğru mu değil mi bi umut bekliyorum
Ben aslında dayanamayıp ilişki günümden 6gün sonra yani 7.gün kan testi yaptırdım negatifti. Ama erken yaptırdığım için emin olamadım. Cuma günü idrar testi yaptım o da negatifti. Bat yarın ama hiç bi belirtim de yok ağrım sızım çok olur normalde. Ama bekliyorum bakalım..Selam canım, ben bat dan iki gün önce akşam yapmıştım, diğeri kadar kırmızı olmasa da ikinci çizgiyi gördüm sonra kanda baktırdım düşük biraz artmasını bekliyoruz. Kaç günün kaldı ki? Bazı bayanların bi hafta geçince falan anca çıkıyor idrarında, şüphen ve belirtin varsa kanda baktır istersen, kanda daha erken belli oluyor
Hayırlısı olsun inşallah canım, Allah gönlüne göre versinBen aslında dayanamayıp ilişki günümden 6gün sonra yani 7.gün kan testi yaptırdım negatifti. Ama erken yaptırdığım için emin olamadım. Cuma günü idrar testi yaptım o da negatifti. Bat yarın ama hiç bi belirtim de yok ağrım sızım çok olur normalde. Ama bekliyorum bakalım..
Amin artık hayırlısı zaten teşekkürlerHayırlısı olsun inşallah canım, Allah gönlüne göre versin
hayal görmüyorum dimi
bende gördüm sanki inceden bir çizgi. hadi hayırlısı inşallah
Bende gördüm sanki çizgiyi var gibi hadi hayırlısı :)hayal görmüyorum dimi
Evet bu fotoğraf net olmuş ve bence var çizgi hayırlısı olsun inşallah :) :)eve geldim şimdi düzgün bir ışıkta çekeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?