- 13 Nisan 2017
- 2.783
- 3.361
- 83
- 38
- Konu Sahibi Buhayatbenim
-
- #1.981
Biraz erken sanki biraz daha bekle bence :) umarım hamilesindirKizlar merhaba bende bu ay klomen ve catlatma ignesi tedavisi gordum simdi adetimi bekliyorum bat 28 ağustos test yapmayı düşünmüyorum adet olursam o kadar üzülmem belki
canım son adet tarıhını soylermısınArkadaşlar, adetinim 12.gununden beri ovulasyon testinde ikinci çizgi hep silik çıkıyor, Sun an 15.gunundeyim yine ikincisi silik yanlış birşey mi var,28-29 güne bir adet oluyorum.
Bekliycem cnm test yapmayı düşünmüyorum negatif gormek istemiyorumBiraz erken sanki biraz daha bekle bence :) umarım hamilesindir
canım son adet tarıhını soylermısın
canım 5 agustos olduguna gore tahmını yumurtlama gunun 21 yada 22 olacaktır bır problem yok yapmaya devam et buhafta ıcınde pozıtıfı goruceksın cnm 12 gunden beı sılık cıkması cok normal cunku erken yapmaya baslamıssın cnm5 ağustos ,11 inde bitti
Ay çok teşekkür ederim canim,endiselenmistim bı an, umarım hepimiz güzel haberler alirizcanım 5 agustos olduguna gore tahmını yumurtlama gunun 21 yada 22 olacaktır bır problem yok yapmaya devam et buhafta ıcınde pozıtıfı goruceksın cnm 12 gunden beı sılık cıkması cok normal cunku erken yapmaya baslamıssın cnm
ınsallah canım hayırlısıyla hepımıze mucızemızı versin allah :)Ay çok teşekkür ederim canim,endiselenmistim bı an, umarım hepimiz güzel haberler aliriz
Ben geçen test yaptım hayalet çizgi felan hiçbişey yoktu hatta çift kırmızı çıkması gereken yere dikkatlice iyice baktım beyazında daha ötesiydi, bu, testin bana yok diyoruz kardeşim sana anlamıyormusun deme şekliydi umutsuzca kenara koyup arkamı dönüp gittim bi umut geri geldim lann yinemi sen defol git yok işte diye yine bi iç ses konuştu testin içindenMerhaba kizlar daha once dis gebelik gecirdim ameliyat oldum 3 ay oldu bugun test yaptim 2. Cizgi silik cikti cok silik ardindan peceteye silince cok ucuk pembe kanama gordum adetime 2 gun var gebelik olabilir mi belim cok ağrıyor
Valla Ben yaptim gecen silikti belirgin hemde iki gun gecti adetim ve adet oldum yedi gun surdu acaba djsukmu dedim doktora gitn3dim dusuk olsa kanama daha uzyb surer degil mi . Testlere guven olmaz2.
Ben geçen test yaptım hayalet çizgi felan hiçbişey yoktu hatta çift kırmızı çıkması gereken yere dikkatlice iyice baktım beyazında daha ötesiydi, bu, testin bana yok diyoruz kardeşim sana anlamıyormusun deme şekliydi umutsuzca kenara koyup arkamı dönüp gittim bi umut geri geldim lann yinemi sen defol git yok işte diye yine bi iç ses konuştu testin içindenyani anlayacağın yoksa yoktur ama silikte olsa çizgi varsa hamilelik vardır yani hiç bi kişidende duymadım silik çizgi çıktı ama hamile değilmişim diyen elinde test varsa yarın tekrarla yoksa ptesi direk tahlile git canım ben olduğuna inanıyorum ve haberlerini bekliyorum
canım son adet tarihini soylermisinKizlar prime time ovuslayob aldim kullanna var mi . Ben bazeb 28 bazeb 30 gune oluyorjm bu ay 32 gun oldum ne zaman baslicam 14 gun baslixam saniirm. Bide her sabah kacta yapmam lqzim. Atesimi de olcucem sabah dimi. Folik asit aldim bebek hapi gibi uc kez mi icmem lazim.
Bu ay 12 sinde oldum yedi gun surducanım son adet tarihini soylermisin
Yarın sabah 11 gibi akşamda 7 gibi yap benceBu ay 12 sinde oldum yedi gun surdu
Hadi yaaValla Ben yaptim gecen silikti belirgin hemde iki gun gecti adetim ve adet oldum yedi gun surdu acaba djsukmu dedim doktora gitn3dim dusuk olsa kanama daha uzyb surer degil mi . Testlere guven olmaz2.
canım 12 agustosda olsuysan 30 -32 gun suruyorsa adet uzunlugun yumurtlama gunleın tahmını 29 -30 agustos olmalı adetten 1 hafta sonra basla 25 agustosta başla teste cnm 3 saat sıvı alma testını yapBu ay 12 sinde oldum yedi gun surdu
Hang saatlerde bes tane test var cunkucanım 12 agustosda olsuysan 30 -32 gun suruyorsa adet uzunlugun yumurtlama gunleın tahmını 29 -30 agustos olmalı adetten 1 hafta sonra basla 25 agustosta başla teste cnm 3 saat sıvı alma testını yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?